Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

çok kızıyorum, tam üç ay oldu ayrılalı, dördüncü aya giricez ve halaa kızıyorum.kızmaya da devam edeceğimmm... 2,5 yıllık sevgilisinin isteklerini,sözlerini hiçe sayarak arkadaşım dediği bir kızı ilişkimize dahil ettiği içinnn.. sözüme bana değer vermeyip; görüşmesini istemediğim halde görüşmeye devam ettiği içinn...bu da yetmezmiş gibi bir tartışma akabinde sanki bunu bekliyormuş gibi o kızla şehir dışına gezmeye gittiği içinnn...2,5 yıllık sevgilisini üç günlük kıza değiştiği için ve ilişkimizi kurtarmak adına kılını kıpırdatmadığı içinnn...

cnm olumsuz düşünme erkeklerin bazı dönemleri oluo benim 4,5 yıllık ilişkim var onu bazen hala tanıyamadığımı düşünüorum

benim erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkim var. biraz inişli çıkışlı b i ilişki ailelerimiz falan tanıştı ama söz nişan yapmadık bazı şartlar olgunlaşmadığı için. ilişkide ben sabırlı ve altan alan sevgilim ise fevri ve dik olan taraf. bir aydır işiyle ilgili bi sorun var ve bu ailesinide etkiliyor ondan dolayı kafası karışık benden de üstüne gitmememi istedi bende elimden geldiğince idare ediyorum ama bende insanım istiyorum ki derdini benlede paylaşsın veya akşamları az da olsa güler yüz göstersin.. nerdeeee adamada eshamesi yok sanki asker arkadaşıyız artık zoruma gitmeye başladı şöyle bir izlenimim oldu sanki arkadaşıyla eşiyle dostuyla sohbet ederken iyi ama bütün nazı kaprisi bana sanki bi tek bana tahammülü yok gibi hissediyorum. benden uzak gibi .. bunları konuştuğumda ise ben sana bulaşıyorum sen neden bana bulaşıyorsun üstüme geliyorsun diye bağırmaya başlıyor en sonunda da ne düşünmek istersen düşün diyor ve kestirip atıyor.. durum bundan ibaret . bir fikir verin veya benim göremediğim bir pencere varsa bana ordan bakmamada yardımcı olun rica ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…