- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
- #1.121
Tatlım biz ayrılmıştık(ilk defa) yeni döndük sayılır.O yüzden böyle hassas,bu durumdan yararlanmaya çalışıyorum.şakkıdıyerimseniben
seni seniiyerimsenibenBende biraz ilgilenmiyomusum gibi davraniyorum..sanki üzülüyormus gibi geldi ama napim beni cok üzüyorrbenneyaptımki
Tatlım biz ayrılmıştık(ilk defa) yeni döndük sayılır.O yüzden böyle hassas,bu durumdan yararlanmaya çalışıyorum.şakkıdıyerimseniben
canım bugünlerin tadını çıkar çünkü sonradan yine odunlaşacakklava:
biz de ayrılmıştık geçen sene beni geri döndürebilmek için aylarca uğraştı her türlü kaprisimi çekti ama şimdi yine aynı tas aynı hamam
Mutluyummmm..
Allahımm sen bizi koruu
beni aşkıma aşkımıdaa bana kavuşturr
Onuuuuuuuu Çooook Seviyorumm..
kızlarrr okuduktan sonra bi maşallah diyinnn.. tüm kalbinizlee..
Allahım hepinizeee en güsel aşkları tattırsın
geçen hafta 4 gun hasta yattı , 15 tatildeyiz sonuçta okulun stresı yok dınlemek varken hasta nişanlıma baktım. şikayet etmiyorum zevkle yaptım. o iyileşti hastalığı bana sattı malesefklava: bende 2 gündür hasta yatıyorum beyefeni sabah kalkmıs gelmiş. güya benı görmeye geldi. aldı bilgisayarı okey oynuyo. :mymeka: okey oynamak için mi kalkıp geldin dedim bozuldu. kalktı aldı kumandayı televızyona bakıyo allahım yarabbım yaaa gel de sinirlenme klava: güya beni görmeye gelmiş hale bak dedim diye de sinirlendi. hem suçlu hem güçlü ya:mymeka: ben yatıcam dedim gitti gelmez inşallah sinir şey
Bu erkekler hep böyle düsüncesizmi yaa..alsanaalsanasmile
Benimkide aksam amcasigile gitti kuzenin internetini ayarlamak icin..
saat 12 oldu hala yok..arayip sormadida bende onu bekliyorum pc basindaakötükedihüso
msj yazdim ben yatiyorum haber vermedin iyi geceler falan diye..
Cvp tmm canim iyi geceler bizde yeni bitirdik oturuyoruz..
Amcasiyla evleri 50m yok aralari..ya insan bi haber verir yada eve gelir saat 12 olmus hala yokkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?