Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Tatlım biz ayrılmıştık(ilk defa) yeni döndük sayılır.O yüzden böyle hassas,bu durumdan yararlanmaya çalışıyorum.şakkıdıyerimseniben

canım bugünlerin tadını çıkar çünkü sonradan yine odunlaşacak klava:
biz de ayrılmıştık geçen sene beni geri döndürebilmek için aylarca uğraştı her türlü kaprisimi çekti ama şimdi yine aynı tas aynı hamam

Haklısın canım yine aynı olacak ama kaybetme korkusu olursa yine de çok ileri gidemez sanırım.. umarım odunlaşmadan biraz kıvama gelirr..:Saruboceq:

benım de 3 aylık bır ılıskım var, kendısı benden uzakta.
herkes gibi derdim, çok ilgili olmaması..gunde 1 kez konusursak iyi, gunde 2 kez konusursak çok iyi..bunu ona da soyluyorum.
bu sefer de benım dedıgım zaman bır seylerı yapmaya calısınca hıcbır anlamı olmuyor..soylesen bır dert söylemesen bir dert...
bunu bir turlu aşamadık (

bir de hiç kıskanç degıl, bende kıskancım ama belli etmıyorum..

bu 2 konu beni sinir ediyor...

sonu ne olur bilemem...

Mutluyummmm..
Allahımm sen bizi koruu
beni aşkıma aşkımıdaa bana kavuşturr
Onuuuuuuuu Çooook Seviyorumm..
kızlarrr okuduktan sonra bi maşallah diyinnn.. tüm kalbinizlee..
Allahım hepinizeee en güsel aşkları tattırsın

maşallah canım.

ben de mutluyum. bana da maşallah.

ama ben biraz acı çektirmek istiyorum. acı, erkeği kadına bağlarmıııışşşş.!!! kaydirigubbakcemile

geçen hafta 4 gun hasta yattı , 15 tatildeyiz sonuçta okulun stresı yok dınlemek varken hasta nişanlıma baktım. şikayet etmiyorum zevkle yaptım. o iyileşti hastalığı bana sattı malesef klava: bende 2 gündür hasta yatıyorum beyefeni sabah kalkmıs gelmiş. güya benı görmeye geldi. aldı bilgisayarı okey oynuyo. :mymeka: okey oynamak için mi kalkıp geldin dedim bozuldu. kalktı aldı kumandayı televızyona bakıyo allahım yarabbım yaaa gel de sinirlenme klava: güya beni görmeye gelmiş hale bak dedim diye de sinirlendi. hem suçlu hem güçlü ya:mymeka: ben yatıcam dedim gitti gelmez inşallah sinir şey

Bu erkekler hep böyle düsüncesizmi yaa..alsanaalsanasmile
Benimkide aksam amcasigile gitti kuzenin internetini ayarlamak icin..
saat 12 oldu hala yok..arayip sormadida bende onu bekliyorum pc basindaakötükedihüso
msj yazdim ben yatiyorum haber vermedin iyi geceler falan diye..
Cvp tmm canim iyi geceler bizde yeni bitirdik oturuyoruz..
Amcasiyla evleri 50m yok aralari..ya insan bi haber verir yada eve gelir saat 12 olmus hala yokkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ne var hemen kızıcak ne oldu beni seviyomusun gerçekten dediysem belki ilgiye ihtiyacım vardır kaç gündür ilgisiz bıraktın beni niye ben senin sevgine inanmayım ya

canım aşkımm güzel yüzün gördüm bugün nasıl mutluyum nasıl mutluyumopuyorumnanaktan
rabbim tüm Gereçk aşkları korusun nazardan kazadan beladan...:Saruboceq:

ayyy en nefret ettiğim şey bu yakötükedihüso biz trip yaparak mesaj atiyoruz. adam sanki hiç bi şey olmamış gibi cevap vermiyo mu böyle kafasını patlatasım geliyo :mymeka:
ne vurdumduymaz bi cins bu erkekler yaaa klava:

Gıcık oluyorum sana gıcık ama aynı zamanda seviyorum neden bırakamıyorum ben seniii....Bugün kıyafetim kapalı olmasına rağmen çok dikkat çekiyor diye trip attı bana bende bir laf söyleyince beni otobüste bırakıp indi gitttiiii....Gıcık herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…