Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
35
İzmir
merhaba kıslar çok düşündümde kendim için söyleyeyim erkek yaşadığım güzel yada sıkıntı olaylarımı paylaşabileceğim bi sizler varsınız zaman zaman çok bunalıoruz kim zaman deli gibi aşık oluoruz haykırmka istioruz gelin burda sevgililerimize kızalım yada sevgimizi haykıralım yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım hadi ksılar muhabbetimize doyum olmasın şimdiden söyleyeyim
hepinizi çooooooooooooooooooook seviorum
sevgili kk ailesi

hoşbulduk yerimseniben ilgisizliğinden yakınıyorum yaf oynadgı oyunun forumunda takılıyo vakit buldukça ama o vaktini bnle msnde fln geçirmiyo onu geçtim forumuna msj atıcağı vakit bi de bana msj atsa bıraktım bende kendi haline msj atmıyorum bende buraya geldim sıkıntımı atmak için yeniyim anlıcagın :içelim:

Eve gidince arayacağım dedi,ama merak edip aradım uyuyakalmış..
feci yorgun biliyorum,uykusuz vs vs..
yine de üzüldüm,bütüngün aramamayı düşünüyorum.
huysuzluk için bahane arıyorda olabilirim :))

anladım cnm bu sölediğin inan erkeklerin genelinde mevcut benimkide öledir mesajı bırak çağrı bile atmıo
amabu sevmediği yada düşünmediği anlamına gelmez cnm erkekler böledir 4,5 yılda anca çözdüm

ben hiç tanıyamadıgımı dusunuyorum suan da :S ya bi de ben sinir oluyorum sadece böle sessizlik durumlarında ama o rahat sorsan bi problem yok

yapıyorum daha çok sinir oluyorum bakıyorum forumda oluyo oyunla ilgili şeylere kafa yoruyo başka yaptıgı bişey yok bana karsı da bişey yaptıgı yok en son cok sinirliydim knşmayalım bi kaç gun dedim tamam sen sakinleş konusuruz canım dedii ama sakinleşmiyorum ki daha cok sinirleniyorum insan sakinleşmemi beklicene bişey yapar cok sey mi bekliyorum ki:S

Eşşşşeeekkk ilgisizsin soğuksun son günler dediimm.
aman da aman böcüğüm benim sana öyle gelmiş aşkım yerim seni yerim bitanem ben seni ısıtayımda gör sen sıcaklığı demiş:1closedeyes:
amannn çokta hoşuma gittiii sankii çokta gönlümü aldın sankii :dilcikar:
Böyle yazdında nolduuu kahvedee oyuna daldın unuttun yinee beniii
şimdi ailesi ile köyde iftara akrabasına gittiler bu akşam. bişi demicem bişi yazmıcaaammm trip atcam bende neden beni unuttuun diye yarında soğuk davranıcam:dilcikar:
hıhhh son sözüme duyunda inanmayın yelkenler iner benim yarın

anladım o zaman bişey diemiorum cnm belki gçici bişeydir sabret diycem ama sen bıkma durumundasın
cnm yarınbenimkiyle alışverişe gidicez erken kalkıcam yarın konuşalım tekrar ve bi gelişme olursa banayazarsan sevinirim iyi geceler cnm bnm üzmekendini hiçbişey senden önemli değil unutma

hehe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…