Sevgilinize nasil davraniyorsunuz...????

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhabaa
Bu da dert mi demeyin benim icin dert oldu biraz
Sevgilinize simarmamasi icin mesafeli mi davraniyorsunuz?
Hani egosunu sisirmeyin derler ya,onun icin bir caba sarfediyo musunuz?
Ben sevgilimleyken,mesajlasirken bunlara pek dikkat etmiyorum, onu simartiyo muyum bilmiyorum, icimden ne gelirse pat diye soyluyorum
Yanlis mi yapiyorum ki
Bana gore sevgililik rahat olma evresidir oyle degil mi
Yani onlari simartmak ya da simartmamak nasil oluyor ki
Siz nasil davraniyorsunuz?

Ben boyle onu sevdigimi falan soyluyorum, yakisiklim benim falan diyorum
Benim ki simariyor mudur ki

Kendinizden taviz vermediginiz muddetce simarmaz.

Onun icin baska birine donusmedikce, kendi dogrularinizdan vazgecmedikce.

Ben cok erkegin yakisiklim vs laflarini duyduklari icin degil.

Duymadiklari ve oyle hissettirilmedigi icin terk ettiklerini gordum.

Tabii tek tarafli olmayacak.

O da size harika biri oldugunuzu hissettirmek durumunda oldugunu bilecek.

Yani kendinizi de en az onun kadar sevdiginizi bilirse hem daha cok sever sizi hem de hata yapmaktan korkar.

Ben böyle yaptığım zamanlar o da daha romantikti

Valla canım ben içimden geldiği gibi davranıyorum aman hiç şımarmasında demiyorum..
Aksine benim yanımda okadar rahat kii o içindeki şebek insan ortaya çıkıyor
Bebek gibi oynuyorum onunla resmenn
Benim kazaklarımı kafasına geçiriyorum arkaya doğru sarkıyor savur aşkım saçlarını diyorum
Daha geçen buluşmamızda pesssssspembee ruj sürdümm dudaklarına (baya köfte dudakları var ohh bayılıyorum aşkımın dudaklarına diyip sıkıp sıkıp duruyorum dudaklarınııı)
Şımarırsa şımarsın valla aşkım değil mii benim çooook hoşuma gidiyor valla 180 boyunda kapı gibi adamı karşımda şebek ediyorum
Rujuda sürünce birde diyor gel öpimm şakk diye bi öptü yanağımda pembe dudak iziii

Sevgilimiz yok ki abla :)
Ama olsa ben simartmazdim fazla aman bi yerleri tavan yapar falan isin yoksa onla ugras.

İçimden geldiği gibi davranıyorum, arada ben de şımarıklıklar yapıyorum.
Benimki aslan burcu olduğu için iki pohpohluyorum o zaten bana dünyaları veriyo sonra
Onun için kendimden büyük ödünler vermeyeceğimi belli ediyorum.
Bana her zaman güvenmesi gerektiğini hissettiriyorum ama benim sevgilim beni aldatmaz diyenlerden olmadığımı da belirtiyorum :)

Sevgiliyken hiç hesap kitapla yaklaşmadım aman şımarır aman değişir diye. Düşüncelerine saygı gösterdim, tabii ki büyük kavgalar da ettik ama küfür asla etmedim aptal salak vs demedim hiç hoşlanmam. Ona her zaman güvendiğimi hissettirdim.

Ne kadar güzel tablo çizdim di mi ? Bunlar doğrular ama bazen inanılmaz kıskançlıklar ve korkular yaşadığım da oldu kavgalar çıkarttım. Ama uzatmadım özrümü diledim. Sonra da eşim oldu :)

bi düşündümde
valla şımartıyorum ben ama o şımarmıyo herşeyi yaparız beraber
aklımdan geçeni söylerim çokda kıskancımdır

Ben her zaman hanimefendiligimi korurum kibar davranirim o da beni oyle gorunce kabalik yapcagi varsa da yapamaz mahcup olur

ben şıamrtırım ama her zaman değil eğer suistimalini hissedersem direk keserim şımartma olayını yani karşındakine bağlı sevgilinde seni şımartırken de soğuk soğuk durmakda olmaz ayarındaa olsun

İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım. Ama onun hayatımın merkezinde olmadığını da her seferinde gösteriyorum. Eğer siz de bunu yaparsanız şımarmaz.

En guzeli dogal olmak, kendinden taviz vermemek. Saygisizlik olmadigi surece icinden geleni yapacaksin, soyliceksin. Kasmamak lazim iliskilerde.

Biz çok rahat sevimli bir çiftiz yani ben öyle görüyorum. Ara sıra dozunda şımarmak iyidir iyi..

seven insan şımartacak davranışlar sergiler ama seven insan şımarmaz. burda şımarmaktan kastım kendini geri çekme ilgisiz davranmak, bi tarafların kalkması.

aksine benim için güzel bişey yaptığında daha çok sevesim gelir, daha çok bağlanırım.şımarmam.

Yakışıklısın demem ama çok tatlı gözüktün gözüme diyorum arada.
Veya demesem bile öpüp duruyoum sevgi pıtırcığı oldum diyorum
Bende bazen şımarık olurum ama dozunda
O arada bişeyi ters söylesin tersimi çok net görür
Ama arada gereksiz kavgalar çıkarttığım var..

Ben de içimden geldiği gibi konuşurum..

dert mı bu
ıcınden nasıl gelıyosa oyle soyle oyle davran
ama o sana yapsın once sen kadınsın az naza cek
sımarıp sımarmazmı bılemeyız bız degıl onu sen tanıyosun
sana daha cok asıkta olabılır havayada gırebılır
ama huzur varsa mutluluk ask vardır onemlı olan yanında o kısıyle aldıgın keyıf ılıskılerde

Valla ben içimden geleni içimde tutarım içte daha güzeller sanki tüm sevda sözcükleri.
Ama hissettirecek şeyler de yaparim.
Benim eski sevgilim bana çok aşıktı ayrılalı bir yıl oldu hala aşık yani sevgisi cok büyüktü bana çok özel hissettirirdi ama iltifat etmeyi saymiyorum gercekten onu büyüleiğimi gözlerinde görürdüm. Bir gün laptopini karıştırırma fırsatı buldum ve bana o kadar çok şey yazmış ki. Yani world dosyalari vardı yüzlerce
Hepsinin başlığı şımarma diye soyleyemediklerim 1, 2 , 3tu :)
Ve gercekten de okuduğumda daha once asla söylemediği şeyler gördüm.
Söyleseydi şımarır mıydım. .
Valla olabilir ister istemez insan etkileniyo insanin elinde değil.
Sen sen ol içini gizli tut.
Cok yakışıklıymış karizmaymis bunlari bilmesinin hicbir faydasi yok egosunun şişmesine değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…