• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasil davraniyorsunuz...????

Merhabaa:KK31:
Bu da dert mi demeyin benim icin dert oldu biraz
Sevgilinize simarmamasi icin mesafeli mi davraniyorsunuz?
Hani egosunu sisirmeyin derler ya,onun icin bir caba sarfediyo musunuz?
Ben sevgilimleyken,mesajlasirken bunlara pek dikkat etmiyorum, onu simartiyo muyum bilmiyorum, icimden ne gelirse pat diye soyluyorum :KK37::KK6:
Yanlis mi yapiyorum ki
Bana gore sevgililik rahat olma evresidir oyle degil mi
Yani onlari simartmak ya da simartmamak nasil oluyor ki
Siz nasil davraniyorsunuz?

Ben boyle onu sevdigimi falan soyluyorum, yakisiklim benim falan diyorum:KK23:
Benim ki simariyor mudur ki :KK67:
içimden nası geliyosa öyle davranıyorum:)

Doğalım , o an içiden geldiği gibi davranıyorum. Onunla oynamayı , yanaklarını sıkmayı , şarkılar söylemeyi , konuşurken aniden susturup seni çok seviyorum demeyi , gözlerine bakmayı.... Çok seviyorum. Ama kendimden taviz vermeyeceğimi de çok iyi bilir.

Sevgilimde beni çok şmartır yanında şımarık bir çocuk gibiyim.
Gereksiz kıskançlıklarımı azalttım , daha da iyiyiz tabi maşaALLAH...:KK68:

Bizler nasıl sımartılmayı beklıyorsak , Erkeklerde ruhunun oksanmasını sımartılmayı beklerler .içinden geldıgı gıbı davran hatta sımart .. Ben sımartıyorum valla özel hıssetsın kendını :KK36:

Aramızda çok vardır bu konu çok şımarır ama hepsi şakadır tabiiiki .Ben bi çok sever bi çok umursamaaz oluyorum açıkçası :KK45: Canım sıkılıyor ona sarıyorum ters konuşuyorum yinede benimle uğraşıyo helal olsun sonra bende onu şımartıyorum tibi hakkıdır dimi :KK48::KK48:

cok fazla yuz verme :) lafini esirgeme valla evlenene kadar askim canim cicim oluyor sonra ayni eve girince en ters biseyde herifler bozuk atiyor sen nasil alistirirsan oyle gider

Sanirim benim rahat davranamamin sebebi daha yeni oluşumuzmuş.
Simdi yuzunu ellerimin arasina alip, vura vura seviyorum :KK70:...
Size de tavsiye olsun,sinirlendigimde Bi tane patlatiyorum, hemen ardindan bi iki guzel soz soyluyorum vurdugumu unutup kendinden geciyo :KK71:

Bnde hic dusunmem aksine o daha tatlı olur sebeklik yapar :KK19: kiyamam ya iki tarafta bazen simarmayi hakeder :KK54:

Sensiz yaşayamam imajı vermeyin,sensiz de gayet güzel yaşayabilirim imajı verin.Gözlemlediğim kadarıyla ilişkiler de hep bu var.Onu kıskanmıyormuş gibi davranın,ama ara sıra belli edin,çok hoşlarına gidiyor..:KK53::KK53:

içimden nasıl gelirse öyle davranıyorum ben:KK15: ay şöyle yaparsam şımarır yok şunu yaparsam bi tarafı kalkar diye düşünmüyorum:KK24:

Merhabaa:KK31:
Bu da dert mi demeyin benim icin dert oldu biraz
Sevgilinize simarmamasi icin mesafeli mi davraniyorsunuz?
Hani egosunu sisirmeyin derler ya,onun icin bir caba sarfediyo musunuz?
Ben sevgilimleyken,mesajlasirken bunlara pek dikkat etmiyorum, onu simartiyo muyum bilmiyorum, icimden ne gelirse pat diye soyluyorum :KK37::KK6:
Yanlis mi yapiyorum ki
Bana gore sevgililik rahat olma evresidir oyle degil mi
Yani onlari simartmak ya da simartmamak nasil oluyor ki
Siz nasil davraniyorsunuz?

Ben boyle onu sevdigimi falan soyluyorum, yakisiklim benim falan diyorum:KK23:
Benim ki simariyor mudur ki :KK67:
Siz icinizden geldigi gibi davranirken o nasil..pohpohlanmis gibi mi ona gore belli olur

Back
X