• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize, nişanlınıza, sözlünüze, eşinize ve ilişkinize ne kadar güveniyorsunuz?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
evet kızlar ne kadar güveniyorsunuz, nasıl güveniyorsunuz bu güvenmek karşımızdakiyle mi alakalı yoksa bizle mi, güvenmek için mesafe koymalı mıyız kendiliğinden mi gelişir nedir sizde durum

kımseye guven olmaz ama ben nısanlıma guvenıyorum...yaklasık 1 yıldır beraberız..temmuzda dugunumuz var nasıpse... ılk baslarda cok kıskanctım ve guvenmıyordum...ama zaman gectıkce ve yanında oldukca yanıldıgımı anladım sımdı guvenıyorum...bence karsımızdakınede baglı bıze yasattıkları cok onemlı...

Ben sevgilime çok güveniyorum ayrı şehirlerde olsak bile..
Bu güven nasıl oluştu bilmiyorum..kolay kolay güvenmem kimseye..

Bi kere bile yalan söylemedi bana... Tabiki yaşadıkça,onu tanıdıkça güvendim..birdenbire olmadı..

Zaten onu bu kadar çok sevmemin bi sebebide ona güvenmek..

Güven olmadan ilişkide olmaz bence ....

nişanlıma çok güveniyordum..ama iş yerinden bi bayan arkadaşıyla mesajlaştığını öğrenince çok üzüldüm çok kırıldım..sonradan kötüniyeti olmadığını anladım ama keşke mesaj olayını bana önceden anlatsaydı... daha önceden haberim olmadığı için güvenim sarsıldı..güvenmiyorum diyemiyorum ama güveniyorum ama tetikteyim diyelim

Ben çok ama çok güvenirim,sanırım en çok da her iki tarafın karakterine bağlı bir durum.Ne ben çok kıskanç bi insanım,ne de nişanlımın kıskanılacak davranışları var...İlişkimiz dışında onunla birşeyler paylaşırken de çok güvenirim,söylediğim şeylerin ileride yüzüme vurulmayacağını,bir başkasından duyulmayacağını bilirim ve herşeyimi de paylaşırım.Güven kendiliğinden gelişen birşey olmalı bence:26:

zaten zaman gectıkce yasadıkların senın daha cok guvenmenı saglıyor....mesela ben nısanlımı uzak oldugu halde (ben ızmırdeyım o kıbrısta)bensız gıtmesın ısterdım..ama hayatını engelleme gıbı olluyodu.. nısanlım bana hep buraya gelınce gorursun dıyordu.. kısıtlıcak bısey olmadıgını...sonra ben kıbrısa gıttım 20 gun falan kaldım...ve dogru bı secım yaptıgımı anladım...hersey zamanda ve sevdıgınızın sıze yasattıklarında bence....hmm bıde karakterınde tabıkıı....

ben güvenin tam tersi gibi dursa da çoğunlukla insanın kendisi ile ilgili olduğunu düşünüyorum...

bazen karşımızdaki ne kadar doğru olursa olsun güvenemeyiz ya da tam tersi...insanın kendi başına aşması gerektiğini düşünüyorum....

ben güvenmeyi seçtim ve gerisini ona, vicdanına bıraktım...gereksiz bir şekilde, gerekmedikçe irdeleyip çok fazla sorgulamam

Son düzenleme:
evet bendeki durum o yani olmuyo güvenmiyo değilim ama körü körüne güvenemiyorum güvenemem gibi geliyor, yani mesela bir gün ayrılırsak diyelim ne biliyim bazı şeyleri açığa döker mi gibi ama asla öyle bir şey yapıcak tarzda da değil yani bunun gibi şeyler ne biliyim sinirli biri değil mesela ama sinirli olur mu sinirlenirse el kaldırır mı diye düşünüyorum ama hiç öyle bir tutumunu imasını dahi duymadım çok şükür yani fazla düşünüyorum bunu galiba

evet kızlar ne kadar güveniyorsunuz, nasıl güveniyorsunuz bu güvenmek karşımızdakiyle mi alakalı yoksa bizle mi, güvenmek için mesafe koymalı mıyız kendiliğinden mi gelişir nedir sizde durum

Ne kadar cok güvendigimi simdi kelimelerle ifade edemiycem ama güvenim tam ona karsi. Ve bu güvenimi saglayan ben degilim tamamiyle o. Güven kendiligen gelisir. Hatta mesafe koymanin yarari olacagini düsünmüyorum bile. Bedenen degil manen. Bende sözlümden ayri bir ülkede yasiyorum. Ama bu mesafe güvenimizi zedelemedi. Ruhen yakin olmak gerekir bence.

kızlar genelde aldatmak olarak güven değil demek istediğim mesela gecenin bir yarısı sokakta onunlayken, ya da gece yan yana uyuyorken kendinizi güvende hissediyor musunuz?yani sırf o istiyor diye sevgiliyken tatile gider misiniz ya da yanına yani bu tip şeyler içinde soruyorum aynı zamanda

3 yıldır beraberiz erkek arkadaşımla bu zaman kadar güven konusunda ikimiz açısından da hiç sorun olmadı. Biribirimize karşı aşırı kıskançlık da hiç yapmadık zaten yapmayı gerektircek durumlara ikimiz de mahal vermedik.

kızlar genelde aldatmak olarak güven değil demek istediğim mesela gecenin bir yarısı sokakta onunlayken, ya da gece yan yana uyuyorken kendinizi güvende hissediyor musunuz?yani sırf o istiyor diye sevgiliyken tatile gider misiniz ya da yanına yani bu tip şeyler içinde soruyorum aynı zamanda

Evlilige dogru adim atabiliyorsam demek ki her tülü güveni saglamis bu adam bana karsi :)

hımmmm;) bunu bilmiyorum işte yani şöyle söylim ben sevgilimle ileri gitmek istemem..ciddi bişeyler olamadığı sürece

Yalnız kalcağımız bi ortamda ona pek güvenemem açıkcası,,,hiç bi erkeğede güvenmem...

sevgilime güveniyorum ama yinede insanlara güven olmaz o yüzden biraz aralık bırakıyorum

Esimede demisimdir, o yanimda oldugu zaman kendimi inanilmaz sekilde güvende hissediyorum.. Yani basima ne gelirse gelsin, o beni korur kollar, sahiplenir gibisinden... Ama bu duyguyu tabiki o bana veriyo, yani benimle ilgili bisey degil, tam tersi kimseye kolay kolay güvenmem acilmam.

Sevgiliyken yanliz basina tatile gidermiydim su an bilemem ama ona olan güvensizligimden degil, atesle barut meselesi, yan yana durmaz :)

erkeklere güven olmaz %100 güvenilmemeli bence kesinlikle yapmaz dememeli. şimdiye kadar olan 3 ilişkimde de aldatıldım ve çok güveniyodum. o kadar da yüzsüzler ki gözümün içine baka baka yalan söledi hepsi. şimdi de bi ilişkim var ciddi düşünüyoruz güveniyorum desem de içimde hep bi şüphe var o kadar şeyden sonra gel de güven.:50: halbuki onun suçu nee:2:

biz sevgilimle farklı şehirlerdeiz ama bir çok konuda güveniyorum o bana benim ona güvendiğimden daha çok güvenir ben herzaman insanlardan herşei beklerim tecrübelerden olsa gerek diğer anlamdada onun varlığı benimle birlikte oluşu bile bana bir çok konuda güven verio

Cevremde oyle olumsuz seyler gordum ki, inanin sevgiliye guvenmek bi yana, butun insanlara guvenimi yitirmistim. Sevgilimle bir yildan fazladir beraberiz ve o benim ilk askim 22 yasima olmama ragmen.
Ilk baslarda cok sorun oldu, bir turlu guvenemiyordum, hele mesafe olunca siz dusunun... Durduk yerde, 6 ay sonra bi mail atti ve bir konuda yalan soyledigini anlatti (eski kiz arkadas meselesi), o zamanlar cok uzulmustum ama yinede icimde huzur verici bi durum vardi cunki kimse durduk yerde mail attip bi konuda yalan soyledigini soylemez. Ve ne olduysa o gunden beri, guvenim artti ona karsi ve bugune kadar guvenimi asla sarsmadi :nazar:

Yinede kizlar, hic kimseye 100% guvenmeyin cunku kimin ne oldugunu anca Allah bilir

erkeklere güven olmaz %100 güvenilmemeli bence kesinlikle yapmaz dememeli. şimdiye kadar olan 3 ilişkimde de aldatıldım ve çok güveniyodum. o kadar da yüzsüzler ki gözümün içine baka baka yalan söledi hepsi. şimdi de bi ilişkim var ciddi düşünüyoruz güveniyorum desem de içimde hep bi şüphe var o kadar şeyden sonra gel de güven.:50: halbuki onun suçu nee:2:

Allah yardimcin olsun canim benim :71:

Back
X