- Konu Sahibi turuncukelebek
evet kızlar ne kadar güveniyorsunuz, nasıl güveniyorsunuz bu güvenmek karşımızdakiyle mi alakalı yoksa bizle mi, güvenmek için mesafe koymalı mıyız kendiliğinden mi gelişir nedir sizde durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar ne kadar güveniyorsunuz, nasıl güveniyorsunuz bu güvenmek karşımızdakiyle mi alakalı yoksa bizle mi, güvenmek için mesafe koymalı mıyız kendiliğinden mi gelişir nedir sizde durum
kızlar genelde aldatmak olarak güven değil demek istediğim mesela gecenin bir yarısı sokakta onunlayken, ya da gece yan yana uyuyorken kendinizi güvende hissediyor musunuz?yani sırf o istiyor diye sevgiliyken tatile gider misiniz ya da yanına yani bu tip şeyler içinde soruyorum aynı zamanda
kızlar genelde aldatmak olarak güven değil demek istediğim mesela gecenin bir yarısı sokakta onunlayken, ya da gece yan yana uyuyorken kendinizi güvende hissediyor musunuz?yani sırf o istiyor diye sevgiliyken tatile gider misiniz ya da yanına yani bu tip şeyler içinde soruyorum aynı zamanda
erkeklere güven olmaz %100 güvenilmemeli bence kesinlikle yapmaz dememeli. şimdiye kadar olan 3 ilişkimde de aldatıldım ve çok güveniyodum. o kadar da yüzsüzler ki gözümün içine baka baka yalan söledi hepsi. şimdi de bi ilişkim var ciddi düşünüyoruz güveniyorum desem de içimde hep bi şüphe var o kadar şeyden sonra gel de güven.halbuki onun suçu nee:2: