sevgilinize trip yapar mısınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çok yapıyorum malesef

öyle zamanlarda eşim yine tribal enfeksiyon olmuşsun diye dalga geçiyor utanmadan

kızlar bi tribal enfeksiyon dahakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekercim tribin kitabını bile yazarım zavallım çok çekti benden.neden teli 3. çalmada açtın hemen açmadın konuşmak istemiyormuydun diye trip atan insanım

anam benimkine okutucam bunları da görsün bana tripli diye diye bi hal oldu yahukaydirigubbakcemile3
benim aşkımda çekiyo ama ben hemen barışırım:asigim:

Bende sinirlendiğimde hemen trip yaparım ama benimki fazla trip den pek hoşlanmaz çokda uzatmam ama çok kızmışsam o ayrı tabiklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekercim tribin kitabını bile yazarım zavallım çok çekti benden.neden teli 3. çalmada açtın hemen açmadın konuşmak istemiyormuydun diye trip atan insanım

walla helal canım ben de yapıyodum da sıkıldı artık ters tepiyo senağlama trip yapmayı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim senağlama

trip atmamaya çalışırım ama elimde değil. yüzüm hemen düşüverir. ve yaptığım hiçbir tripten pişman olmam çünkü asla haksız yere yapmam. üstelik düzelmemde çok uzu sürer. öyle 2 şirinlik yaptı diye duygularımı değiştiremiyorum maalesef. bu huyum yüzünden çok çekiyorum ama değişemiyorum.

bende cok trip yaparım o da hemen trip yapıyosun yine der ama ben kabullenmem trip yapmıyorum derim ama benimki biraz uzun sürer oda beni güldürmek icin baya ugraşır hatta tlfonu hic küs kapatmayı sevmez tabiki eninde sonunda barışırız cunku ben onu cok seviyorum

Trip miii :1shok: o neki?

He nişanlımın yaptıgı şeyden bahsedıyorsanız,bılıyorum ne oldugunu,ama benım hiç öyle huylarım yo :çok üzgünüm:

Oooo trip benim işimdir. tripCan oldum çıktım yahuuuu :teytey:
trip yapmaya bayılırım ama trip çekemem. ama aşkımda hemen gönlüü alırrrr..
ama hele bi inada girimmm 2 gün açmam telefonu walla çıldırtırım ben adamı :dance:

pardon yaa TRIP derken ben anlamadim ??? yataktayken sirtini dönmek gibimi yanlis cevap vermek istemiyorumda bana acarsaniz sevinirim kizlar...........buu<< türkceyi unutmussbilmiyorumkismile

en ufak bir şeyde ters davranmak gibi canımzemuszemusyani mesela adam aslında yanlış bir şey dememiştir ama eksik demiştir,akşam yemeğini güzelce yemiştir tüm tabağını ama ellerine sağlık dememiştir vee işte trip zamanıııııkaydirigubbakcemile3aklıma birden bu geldi yemekte yedim tokum ama:kedi:

arkadaşlar çok şanslısınız ben trip yapsam çok büyük kavgalar çıkıyor ne olur bende biraz naz yapsam offffffffffffffffffffffffffffff

yoksa o mu sana yapıyor sende kıyameti kopar şekerimsengözlerimebaksanabya hem sen istersen bi şekild eyaaprsın tribini falan kadınız biz ya istediğimiz her şeyi yaptırırız bu erkek milletinesempatiksalakcinni

evet o bana yapıyor sormayın bütün günüm berbat oldu sinirlerim bozuldu çok değişik birisi

eskiden alasını yapardım, şimdi yeni barıştık sayılır biraz süt liman gidiyoruum :) ama arada tutamıyorum yine azcık kaçıyor ucundan hiç tripsiz de olmaz canım ne o öle nazsız kız mı olur
ama kesinlikle fazla naz aşık usandırırmış demedi demeyin!

ben bazen sebepli bazen sebepsiz girerim böle triplere.. tribim gelmiştir bi kere.. sevmiyorum ama o dönemlerimi.. çünkü cidden daha ne istiyorum diyebileceğim bi ilişkim var.. triplere nazlara surat asmalara hiç gerek yok.. karşımda konuşup derdimi anlattiğimda bana hak vereceğinden emin olduğum bana bebekmişim gibi davranan öpen koklayan gözünden sakınan bi sevgilim var.. her zaman söyler.. küsme der.. otur de ki aşkım şundan rahatsız oldum de ben sana kendimi affettirim der ama yoook.. illa suratım düşecek illa naz yapacam.. çocuklaşirim yani. böyle zamanlarda da sevgilim önce üstüme düşer.. alttan girer üstten çıkar neyin var neyin var diyip durur.. cevap vermem konuşmam bu sefer o sinirlenir.. uzaaar gideeer.. o bozulur bu sefer.. haketmiyorum ben der.. haklı da aslında.. sonra gene ilk adımı o atar.. allah sabır versin.. kahrım zor.. şu sıcak sevgim olmasa hiç çekilmem..

Sebepsiz trip atmam..Elbet bir sebebi vardır ama o şahsiyet nedense en ufak tripte kavga çıkarıyor o kadar kırıcı şeyler söylüyor ki ben haklı durumdayken bir an kendimi haksız gibi hissediyorum...Hatta 1 saatten beri gene bu konudan dolayı kavga ediyorz daha doğrusu o kendi kendine kavga ediyor ve ben şu anda kara kara bu ilşkiyi bitirsem m diye düşünüyorum...Ama çok cesaretsizim bu konuda...

ohooo ben durduk yere sırf can sıkıntısından bile yaparım..
engelleyemiyorumda kendimi alışmış kudurmuştan beterdir hesabı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…