sevgilinize trip yapar mısınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok şanslısınız ben trip yapsam çok büyük kavgalar çıkıyor ne olur bende biraz naz yapsam offffffffffffffffffffffffffffff

bende de naz maz yok trip mi o nedir?üzülme ark.:teselli: belki ilerde evlenince sevior cok seviorrrrr hemde ama nazımı cekmek istemiomafoldumben

naz ayrı trip ayrı..
trip kapristir.. ben yapmam
ama şımarıklıkla karışık naz yaparım elbet.

nazda yapamam tripte yapamam kapriste ancak sinir yaparımguclubacismile

cunku yaptırmaz nazıda tripite dırek anlar mesela kusutm sana hıc gezdmıyoruz felan desem dırek acıklamaya gırer bunu naz olarak algılayamaz alıgları bozuk benımkının kötükedihüso

Offf alasını yaparım trip benim işim üstüme tanımambayanssulusmile ama o şebeklik yapar yumuşatır ortamınaniknanik bazen onada gelirler o da yapar:umursamaz: ne de olsa üzüm üzüme baka baka kararmış.alsanaalsanasmile

ben de aynen senin gibiyim canim...ben cok tirp yapip esimi affetmek icin kendimi cok naz cektigim ve esime bin dereden su getirdigim icim esim bana nazli ismini takti. gerci benim triplerim cok ciddi olmuyor genelde...bir de o kadar cok trip yapiyorum ki artik esim alisti yani nasil gonlumu gonlumu alacagini biliyor. bana oyunlar yapiyor, opucuk yagmuruna tutuyor, amann da benim karim bana kizmis mi gucu gucu falan yapar beni sever ve guler hep kaydirigubbakcemile3 triplerim kisa surer genelde

aslında önceden bnde cok fazla yapardm olup olmuycak herseye hmde en kçk seyde alınırdm ama bazı şeyler oldu ve ayrıldık 4 ay ondan ayrı kaldım anladm ki yaptığım tripler çok saçmamıştı şimdi öle kçk şeye hmn alınlıorm yine yapıyorum ama tadımlık fazla aşırıya kaçmadan kızlar fazla trp ii deil bnden tafsiye abartmayın..

benim sevgilim tribimi çekmiyo alsanaalsanasmile
ben kimsenin nazını kaprisi çekemem diyo mafoldumben
o yüzden yapmıyorum :umursamaz:

çekmez kesinlikle bu yüzden yapmam
sevgilisine trip yapabilenlere de hastayımdır

nasıl yaparım hem de herşeyiabartırım oda bazen çeker bazen çekemez geneöde işten yeni geldiğinde pek çekemez zemuszemus

Beni kızdıracak bişi yaparsa baştan söylüo trip yapma diye,trip yapmamam için elinden geleni yapıyor tripli halim hiç çekilmiyor farkındayım kaydirigubbakcemile3

çok kızdıysam konuşmam; tek kelime etmem.
çıldırtana kadar, gönlümü alana kadar surat asarım.

bende tirp yaparım telde birüsü laf sölerim soğuk konuşurum sonra ilaki gönlümü alır

bende çok naz,trip yaparım :kedi: bana trip yapma der,kızar kaydirigubbakcemile
ama eğer tatlı tatlı nazlanıyorsam onu çeker ve bayılır :kedi: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…