Sevgilinize yilisan kiz var mi?

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
cevren de bir kac arkadsimda gordum arkadasimin sevgilisne resmen gilisiyordu arkadasimda kizi yakalayip dovdu hic unutamam sizin basiniza geldimikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:klava:klava:klava:

deli kadirim ulenn öldürürüm seni der tekme tokat dalardımm..
siyah kuşağım sonuçtaa kih kih kihhhh :)

Benimde gelmedi yanız buna benzer bişi geldi.Bigün oturuyoruz bi yerde sevgilim lavobaya kalktı yan masadan bi kız geldi onurun sevgilisimisin dedi bana evet ne oldu dedim??Hım bende eski sevgilisiyde dedi:S ne bu şimdi manyakmı ne dedim içimden.Eee dedim ne olmuş hiç yok bişey dedi gitti tabi ben peşini bırakmadım araştırdım kızın kötü biri olduğunu anladım saldım varsın yoluna gitsin delilerle uğraşmaya zamanım yok.

yasakkelime kiiim benim ömrümemi bakıcak yılışıcak bi kızzz hangi cesaretle hangi akılla bunu yapabilirkiii ahh keşke yapsaaa stres atsammm :roflol:aboooooovvvvv gebertirirm parçalarımm yolarımmmm karadeniz damarım tuttumuu saçını başını yolarım haçen o uşağunnnnklava:Çok üzgünüm çoook

ŞAHİKALIĞIM TUTAR süprizzzzz:jeyyar:

Delü bende sana yardım edim bari dövmeye yer arıyorum stres atarım bare şakkıdıklava:

Şahika hastasıyım ayrıcanada :roflol​
:

Delü bende sana yardım edim bari dövmeye yer arıyorum stres atarım bare şakkıdıklava:

Şahika hastasıyım ayrıcanada :roflol​
:

kaydirigubbakcemile3 aman bacım inşallah yardım edicek bi durum olmazdaa ama olursaa ilk kapısını çalıp kolundan tutup götüreceğim kişi sensin 2. şahikamm :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 aman bacım inşallah yardım edicek bi durum olmazdaa ama olursaa ilk kapısını çalıp kolundan tutup götüreceğim kişi sensin 2. şahikamm :jeyyar:

Aman yeterki olmasın olursa zaten kıskançlık olur ortada ne olursa olsun.Ama olursa da iş başına geçer kolalrı sıvarız

oooowww , benim konum bu var yaaaa,
sevgilimin cevresi hatun dolu hepsini tekme tokat dövebilirim sebep arıyorummm
kaydirigubbakcemile klava: klava: klava: klava:​

olmaz mı dolu...basit hatun kaynıo ortalık canım...mahvederim yalnız...canına okurum ...:mymeka:

Allah yarattı demem önce bakışlarımla döverim onu baktım anlamıyor laflarımla döverim baktım yine anlamıyor e benden günah gitti artık kendi kaşındıdelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Önce onu bozarım bozuk para gibi baktım anlamıyo
Elimi kolumu sıvar kıza ilişir agzını burnunu dagıtırım

Kosmer bey sevgülüme yılışıodu derim:icecream:

cevren de bir kac arkadsimda gordum arkadasimin sevgilisne resmen gilisiyordu arkadasimda kizi yakalayip dovdu hic unutamam sizin basiniza geldimikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:klava:klava:klava:

bu durumda,arkadaşınızın dövmesine gerek kalmadan,sevgilisi kıza gereken cevabı vermeliydi... ağzının payını öyle vermeliydi ki kız,ne olduğunu şaşırmalıydı...

isteyen asılabilir, aksırabilir, öksürebilir, tıksırabilir :smiley-cool:
benden 1 tane daha olmadıgına göre şansları yok üzgünüm sengözlerimebaksanab

bi bayram haftası eşime yardıma gittim kızın teki geldi elinde bi elbise "bıkarmısınızzzz bu bana yakışırmııııııııı" dedi bende oraya "koskoca ayna koyduk oraya görmiyomusun" dedim kızda bana tavır yaptı aklı sıra elbiseyi bıraktı gitti
yani sormak var sormak var

benim sevdiğim bana açıldığında görüşmeye karar vermiştim tabi herkes duydu benden önce bir kız buna asılıyor ve öbür taraftanda nişanlanmış olan eski sevgilisiyle görüşüyor çok acayip birisi. duyunca çıldırdı resmen hakkımda ne iftiralar attı güya ben abisine asılmışım biz çıkmışız herkesi topladık konuştuk abisi reddetti asla biz çıkmadık sen niye uyduruyorsun dedi.gitmiş herkese bu kızı bitirmeliyiz bana destek olun demiş. ben adanadayım kendisi şuanda amasyada ah bi elime geçse dünyadaki en çok tiksindiğim insan. istediği kadar uğraşsın biz nişanlandık ve haziranda evleniyoruz hahay çatlasın patlasın kıymetini anladı ama geç kaldı o erkek benim dokunanı yolarım paralarım alimallah

dövmem, parçalamam, yolmam..
kendimi hiç ama hiç o seviyeye düşürmem.
madem ki asılınan kişi sevgilim ya da kocam o bakacak çaresine o zaman.
rahatsızsa rahatsızlığını dile getirir; yok rahatsız değilse o zaman benim hayatımda da yeri yoktu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…