Sevgilinize yilisan kiz var mi?

vallla ne kadar asılırsa asılsın erkekten yüz bulamayınca sonları hüsran oluyor.şakkıdı

benim eşimde esnaf olduğu için çok asılan vardı gelip giden..eşimle o dönemler flört ediyorduk..

hatta mail yoluyl ulaşan.. birgün maillerine baktım.. bide ne göreyim.. kızın biri güya fıkralar atıyo benimkine.. ama ne fıkralar.. açık saçık..baştan sonuna kadar müstehcen hepkaydirigubbakcemile

dedim bu kız niye böyle atıyor..hayatım rahatsız oluyorum atma dedim ama atıyor dedi.. kız liseden arkadaşıymış.. dedim bu görev bana düşüyor..

kıza bir cevap eşimin ağzından: utanmyormusun bir bayan olarak bana bu fıkaralar göndermeye.. kendime gel kızım.. yerimde başka bir erkek olsa seni nerlere düşürürdü.. ama korkmanan gerek yok.. ben uçkur meraklısı birisi değilim.. haydi kardeşim yoluna.. bir daha böyle mailler atarsan adresini bütün sitelere yollarım.. ....kız.. ... biri aranıyor ....diye....yazdım ve gönderdim..delikafadulden
kızdan ses çıkmadı bi daha:jeyyar:

..müşterilerine gelen bayanlara misal veriyorum fatma hanım filan derdi.. benimle görüşmeye başlayınca bacı, abla gibi hitaplar edince çoğu kendilerini geri çektiler..

hatta ben de şöyle yapıyordum..
işim olmadığı zaman yanına gidip en az 2 saat takılıyordum işyerinde.. eee biri gelmezse biri denk düşüyordu mutlaka.. beni görünce çıldırıyorlardı...çünkü eşimin masasına ben otururdum:)çoğuylada nişanlım der tanıştırırdı..

hatta bir gün biri bana dediki: ay bende evde kaldım düzgün biri yokki evleneyim.. bulursunuz merak etmeyin dedim.. kızın bana dediğine bakın: ay xxx gibi birini bulsam evlenirdim valla kaçırmazdım..:1shok: burda xxxx benim eşim ( o zaman sevgilim) oluyor...hiç bozuntuya vermeden:

haklısın. ondan bir tane var.. onuda ben buldum.. o da benı buldu.. ikimizde çok şanslıyız.. sen şansını başka yerde ara deyip gözüne şöyle bir baktım.kaydirigubbakcemile. tabi hatunu son görüşümüz oldu...:))))))))

birde ben şu açıdan şanslıydım.. eşim kendine asılan kız yada kadın farketmez.. nefret eder..kız dediğin biraz ağır olmalı der.. onun peşinde çok kız varken o da benim peşimdeydi:))))))))

eşim işyerini değiştirdi.. hala aklıma eserse kafama göre çıkar çıkar giderim.. yeni adresindede kendimi gösteririm yani:))))))):roflol:

Son düzenleme:
Sevgilime yılışan oldu.Çıkmaya başladığımız ilk aylarda ama biricik aşkım güzel bir cevap verince kız yakınımızdan bile geçemedi.Bende ondan sonra vuruldum zaten:asigim:

Nedense kuzenlerinden özellikle rahatsız oluyorum eşimin.. çok yılışıklar el kol şakaları şapur şupur öpmeler.. Bunları yapanda benden bir yaş büyük kişiler. Çocuk gibi davranıyolar. Bunu eşime anlattım ve rahatsız olduğumu söyledim eşimde daha uzak duruyor şimdi, ama yine de onlar çok yapışkan. Ha bu rahatsız olduğum kişi eşime abi abi diyor ama biz nişanlıyken güya ben onu kıskanmışım vs diye her yere yayn biri üstelik ömrümde bir defa görmüştüm oda çok alakasız bir ortamda. Ve bir başka abi dediği kuzenine aşık maşık oldu dışlandı felan. Ayy çok gıcık bir durum.

Sevgilime asılanları dövmek mi :1shok: Ben o kadar basit biri değilim sengözlerimebaksanab Şu an hayatımdaki insan bir asılan olduğunda araya mesafe koymayı bilir.Onun için kafam rahat :1closedeyes:
Hem sevgilinize asılan kızları döverseniz sevgiliniz kendini bulunmaz hint kumaşı sanar canlar...Hiçbir KK kadınına da böyle davranışlar yakışmas bence a.s

yılışan oldu tabıkı olmazmı?? klava:
eşimle flört donemımızdeyken kendı aramızda soz yuzugu takmıstık.. ve gun ben butun arkadaslarımla tanıstırcaktım kızları..
bende 1gr makyaj yok yuzumde... saclarımıda ölesine toparlamıstım ,babam sıkıydı ..evdende ancak öle cıkabılıyordum..
neyse anamm kızlar bi geldii hepside kuafore gıtmıs sac bas yapılı makyaj full ,sankı dugune gider gibi (normalde kızkıza dısarı çıtımızda bole yapmazlar)
eşim egildi ve kulagıma dediki , arkadaslarının yaptıgı makuajlar bosa gitmiş ne yapsalarda senı gecememısler guzellıkte,en güzel sensın dedi bana :asigim:
biri benı yerın dibine sokar (yapmadıgım halde iftiralar),dieri eşime asılır..
aksama telde konusuyos ..
dedi bana benım yerımde baska bir erkek olsaydı ''o an'' kalkar arkadasınada bakmadan giderdi..
ama ben senın gozlerindekı masumiyetini iyi biliorum dedi :asigim:

himm bide bi magazaya gitmiştik eşimle bana hırka alacaktık , satıs yapan kız tutturdu ben giyeyim hırkayı benım ustumde bakın ,bende daha guzel durur klava: geldee oldrme kızı yaaaa...
hemen çıktık ordan AAA

yolmam,dovmem,hiçbir tepkı vermem.
sevgilimi koluma takarım
bebekde 3-5 tur atarım
olmadı birde sinema yaparım
diğerlerını de sallarım...
ohhh havamı atar gezerim kimene yaaa yılışanda kendi çapında eğlenır..adam bnm olduktan sonra..

var ama benim aşkım çok mesafelidir.. ve hassasiyetimi bildiği için hangi bayanla ne konuşsa kelimesi kelimesine söyler:)

böyle birşey başıma gelmedi
gelseydi eminim hiçççç sallamazdım
yanımdaki erkeğin tutumu önemli benim için
yılışan oysa o biter,o kadar

ooooo ıyı ne ala memlekete asarım keserım doverım parçalarım...
olayımızın kahramanı erkekte
vayyyy be ben neymişim .benım için saçsaça başbaşa kavga edıyorlar ne paylaşılamayan bır erkegım ..dıye bır yerlerıne bır şey oluyordur eminim...

ben hiç takmam bıle..

:1shok: senın basına gelenler de bır pişmiş tavugun basına gelmıstır sanırım şekerım ya
arkadasların normalde oyle gıyınmedıklerı halde senınkını goreceklerdıye neler yapmıs, satıcı kıza bak bende daha ıyı durur ne demek sana mı alıyoruz hırkayı beyınsız yaaa :1ninca: , orada patlatıcaktın bır tane yuzune cnm ya neyse hanımlık sende kalmıs kaydirigubbakcemile2

sevgilime asilan oldu, hem de benim yanimda, gozumun icine baka baka. sevgilimle bu durumu konustuk, bakalim ne kadar ileri gidecek diye sabretmeye karar verdik. ben biraz geri cektim kendimi, kiz kafayi yemis, bir saldirmadigi kaldi, ellemeye opmeye calismak, beni kotuleme, zorla telefonunu alma cabalari... paranoyak konumuna dusmemek icin sabirla bekledim, en sonunda da guzel guzel yerin dibine soktum biraktim, iki yil kendine gelemedi =) en son haberini aldim iyice ortaya dusmus...

biz dugun alis verislerde basima geldi dugun alis verisi yapiyoruz bay kisiyiz ve bi pantolon gordum hemen girdik bi kiz ilgilendi beyer esime bakiyormu ama ben o telasla anlamdim aslinda gozumden kacmazdi ama kalabalikda esya bakiyordum kiz pacamin olcusunu aldi ve bir kac gun sonra kesdirmeye verdim kiz olc dugu icin ben olcme gereyi bulmadimbi baktim kipkisa esime dedim bune ya nasil kiz olcmus esimde bana bakmaktan olcememis dedi nasil dedim kiz hep bana bakti sen anlmadin dedi ben belli etmedim kabarmasin diye ama kafayi yedim kiza bak yahatta orda dedik dugun alisi verisi diye nasil mide var insanlarda

sorma canım yaaa... nişanım olcak özelıkle o gunku kızları tektek aradım gelsınler die nişan lafını duyunca şoka gırdıler zaten..
ardında bana ''hele bi dugun yap gorelım senı '' dediler,nikahım oldu ardından 2.şoka gırdıler birtanesi demıyor hayırlı olsun diye.. yok neden bu kadar eren yapmısız dugue kadar neden beklememısız.. yaa Allahın kulu bitanesi desın hayırlı olsun lafı duysam ama yookk.. hepsınden çok tepkı aldım ve bu benı çok uzdu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

2. olayda sabredıyorsun bazen işte.. normalde sabırlı değilimdir ama Allah işte sabrettırıyor.. şakkıdı

elbisesini yırtıp suratına fırlatıp şimdi çok yakıştı derdim sırnaşık şey

ben cok yaparımkaydirigubbakcemile3 dermisim burdan dayak yer cıkarımkaydirigubbakcemile3
boyle bir durumda sevgilimin tepkisi onemli

Başıma böyle birşey gelemdi , ki gelseydi
Kaale bile almazdım..
Benim tepkim değil sevgilimin ne yapacağı önemli bu durumda..

Herkes parçalıo anam burdaa

Valla benim sevgilime de asılan var bi kaç kişi hiiç dokunmuyorum banane canım muhattap olamam
Sevgilim zaten gerekeni yapıyo.. Gerisi beni tınlamaz önemli olan sevgilimin tavri ..
+ onları dövmeyi bırak muhattap olmam bi bakışım yeter yaa sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…