yılışan oldu tabıkı olmazmı??klava:
eşimle flört donemımızdeyken kendı aramızda soz yuzugu takmıstık.. ve gun ben butun arkadaslarımla tanıstırcaktım kızları..
bende 1gr makyaj yok yuzumde... saclarımıda ölesine toparlamıstım ,babam sıkıydı ..evdende ancak öle cıkabılıyordum..
neyse anamm kızlar bi geldii hepside kuafore gıtmıs sac bas yapılı makyaj full ,sankı dugune gider gibi (normalde kızkıza dısarı çıtımızda bole yapmazlar)
eşim egildi ve kulagıma dediki , arkadaslarının yaptıgı makuajlar bosa gitmiş ne yapsalarda senı gecememısler guzellıkte,en güzel sensın dedi bana :asigim:
biri benı yerın dibine sokar (yapmadıgım halde iftiralar),dieri eşime asılır..
aksama telde konusuyos ..
dedi bana benım yerımde baska bir erkek olsaydı ''o an'' kalkar arkadasınada bakmadan giderdi..
ama ben senın gozlerindekı masumiyetini iyi biliorum dedi :asigim:
himm bide bi magazaya gitmiştik eşimle bana hırka alacaktık , satıs yapan kız tutturdu ben giyeyim hırkayı benım ustumde bakın ,bende daha guzel dururklava: geldee oldrme kızı yaaaa...
hemen çıktık ordan AAA
:1shok: senın basına gelenler de bır pişmiş tavugun basına gelmıstır sanırım şekerım ya
arkadasların normalde oyle gıyınmedıklerı halde senınkını goreceklerdıye neler yapmıs, satıcı kıza bak bende daha ıyı durur ne demek sana mı alıyoruz hırkayı beyınsız yaaa :1ninca: , orada patlatıcaktın bır tane yuzune cnm ya neyse hanımlık sende kalmıs kaydirigubbakcemile2
bi bayram haftası eşime yardıma gittim kızın teki geldi elinde bi elbise "bıkarmısınızzzz bu bana yakışırmııııııııı" dedi bende oraya "koskoca ayna koyduk oraya görmiyomusun" dedim kızda bana tavır yaptı aklı sıra elbiseyi bıraktı gitti
yani sormak var sormak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?