sevgilinizi çok güzel bir bayanla????

haberim olur bundan. söyler kimle buluşacağını.
fakat diyelim ki unuttu ya da bilerek söylemedi falan.
bende gördüm onu br kızla oturduğunu. yanına giderim kıza kendimi tanıtırım işte ben eşiyim siz kimdiniz falan diye.
artık kız neyiyim derse ona göre tepki gösteririm.
bozulmamış gibi davranırım ama peşini bırakmam bu işin.

suratında yapşak bi gülümseme varsa döverim.:oklava:
yok adabınla duruyosa bişi demem.

bu arada o yapşak değil, kelimeyi deforme ettim:roflol:

hiç de bozulmam kıskanmam da...
o anda aniden karşılaştığı eski bi arkadaşı olabilir ya da işi gereği yaptığı bir görüşme olabilir
paranoyak kızlar gibi davranıpta gidip kimsiniz diye sormam yada nispet yapar gibi gidip yanağından öpüp sohbete dahil de olmam
yanlarına gider aa merhaba canım derim zaten onun tavırları ve vereceği tepki durumu belli eder...

güzellik göreceli bir kavramdır
benim için dahada önemli olanı o bayanın kim oldugu ve ne konustugudur:lepi:
yanına giderim sonra tanıstırır zaten beni bayan gittikten sonra acıklamasını yapar
mantıksız bir açıklmaysa bende giderimkaydirigubbakcemile

tabi böyle bir durum basıma gelmediği için birşey diyemem ama
başıma gelirsede sanırım bu şeklide olursüprizzzzz

Şöyle ki;

Sevgilim olacak şahsiyet; benden gizli tutulan planlı bir görüşmeye gidemez !

Diyelim ki gitmiş haberim yok, öyle tesadüfen denk geldim; yanına gider miyim gitmez miyim bilmiyorum; ama kesinlikle o dakikadan itibaren hayatımdan çıkmıştır.

Ama yolda yürürken karşılaşmış, konuşuyorlar ( ... )... ben de denk geldim;

Rahatsız olmamı gerektirecek şey bayanın güzelliği değil; konuşma ve davranışlardaki seviyesizliktir.

Aksi halde hiçbir rahatsızlık duymam;

Bunun için özel bir tavır da sergilemem... Yanına giderim; bayanla da tanışmış olurum böylece...
güzelll cevap:içelim:

çok kıskanırım ama belli etmem tabi:):)sonra aşkımı öpüp kendimi tanıtır yanlarına otururum...iç sesim kızı biran önce oracıkta yoluver der tabi o ayrı mesele
kötükedihüsokötükedihüso

mucizeden alıntı yaptım ama yiinede kendimde sölemek isterim.. kadının güzellligine takılmam bende kendi çapımda güzelim yanikaydirigubbakcemile3 ama haberim olmadanda adım atarsa vay haline... hersey karsılıklı ne de olsasengözlerimebaksanab

Öncelikle zaten davet edilmediysem daha önceden böyle bir görüşmeye konuşulan ve görüşülen şeylerin beni ilgilendirmediğini anlarım. Ondan ne süzerim, ne sevgilimin koluna girerim, ne sevgilimi öperim, ne de sohbete katılırım. bu tip davranışlar bana çok boş geliyor ve büyük bir görgüsüzlük örneği teşkil edebilir duruma göre. Herkesin özel hayatı kendine, isteyen istediği kişiyle görüşebilirde, buluşabilirde birlikte zaman geçirebilirde..

Sevgilim diye bir sahiplenme söz konusu olamaz. Hesap verme diye birşeyde olmaz. Bana ne kimle görüşüyorsa görüşsün :1closedeyes:

yanlarına gidip tanısırım kızla. hemen patlamam. kkızın tavırlarına göre daha sonra sevgilime yapacagımı yaparım.:delphin:

Öncelikle zaten davet edilmediysem daha önceden böyle bir görüşmeye konuşulan ve görüşülen şeylerin beni ilgilendirmediğini anlarım. Ondan ne süzerim, ne sevgilimin koluna girerim, ne sevgilimi öperim, ne de sohbete katılırım. bu tip davranışlar bana çok boş geliyor ve büyük bir görgüsüzlük örneği teşkil edebilir duruma göre. Herkesin özel hayatı kendine, isteyen istediği kişiyle görüşebilirde, buluşabilirde birlikte zaman geçirebilirde..

Sevgilim diye bir sahiplenme söz konusu olamaz. Hesap verme diye birşeyde olmaz. Bana ne kimle görüşüyorsa görüşsün :1closedeyes:

bu kadar içinde zerre kadar kıskançlık olmayan biri seni görüyorum cidden yazdığın gibiysen tebrik ederimvereliniortak

bu kadar içinde zerre kadar kıskançlık olmayan biri seni görüyorum cidden yazdığın gibiysen tebrik ederimvereliniortak

teşekkürler, eğer aksi olursa zaten karşılıklı güven yok demektir. Birinsan eşine / sevgilisine gerçekten güveniyorsa güvensizlik belirtileri göstermez :) geçmişte daha farklı düşünüyordum ama uzun zamandan beri düşüncem bu ve bir zararını görmedim göreceğimide sanmıyorum sengözlerimebaksanab

eğer samimilerse görmemezlikten gelirim tabi o da beni rüyasında görür:dilcikar:

eğer seviyeli bir konuşma ise gider yanağından öperim Şeniz

eğer tanımıyorsam ve seviyeli bir halleri varsa önce öper sonra bizi tanıştırmasını beklerimvereliniortak

ama kesinlikle kıskanıyorsam bile belli etmem çünkü karşındakinin kendini bişi sanmasından başka bi işe yaramaz bu canım:1closedeyes:

düşüncelerini değiştiren ne oldu peki anlatırmısın biraz?

düşüncelerimin başkaları tarafından şekillendirilmesine izin vermemek oldu. Genelde hep dolduruşlara, hep insanın kafası içindeki soru işaretlerine etrafında arkadaşı sandığı kişiler neden olmuyor mu? Başkaları kıskanmamı, yada belirli kısıtlamalar koymamı istiyor diye beynimin yıkanmasına izin verip duygularımı hislerimi ve kişiliğimi yansıtmayan davranışlarda niye bulunayım ki ;) Hayali belki gerçekte var olmayan nedenler neden öne süreyim ki. Eğer içinde insanın şüphe varsa, zaten bu şüpheyi gidermedikçe yapılan her hareket rahatsız edici olacaktır. Güven eksikliği olan kişilerin davranışları benim yaptığımın aksi.

once hıc onalrı bozmadan yanlarına gıder sevgılımı bır guzel opeyım ve sevgılıme bu bayanla benı tanıstırmayacakmısın dıye sorarım ve o bayanla tek kalmaya calısırım kaldıgımdada konu bellı dımfı kızlar :oklava:

Önce içten bir "aşşşkımmm" der yanağından öperim, sormadan otururum masaya.Sevgilim de öküz değil ya, tanıştırır ben de öğrenmiş olurum :jeyyar:

düşüncelerimin başkaları tarafından şekillendirilmesine izin vermemek oldu. Genelde hep dolduruşlara, hep insanın kafası içindeki soru işaretlerine etrafında arkadaşı sandığı kişiler neden olmuyor mu? Başkaları kıskanmamı, yada belirli kısıtlamalar koymamı istiyor diye beynimin yıkanmasına izin verip duygularımı hislerimi ve kişiliğimi yansıtmayan davranışlarda niye bulunayım ki ;) Hayali belki gerçekte var olmayan nedenler neden öne süreyim ki. Eğer içinde insanın şüphe varsa, zaten bu şüpheyi gidermedikçe yapılan her hareket rahatsız edici olacaktır. Güven eksikliği olan kişilerin davranışları benim yaptığımın aksi.

Çok doğru bence de...:kahve:

Konuşsun konuşmasına da yanağından öpmekte ne oluyoo anlamış değilim.
Ben her yakışıklının yanağından öpsem oooooooooooooooookaydirigubbakcemile3

benden habersizzzzzzzzz gidicekkkkkkkkkkkkkkkk ozamn görür günün oooo bide yanına gidip sarılmakmışşş hıhh:):)

Back
X