• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi - Eşinizi Şımartmak için hangi kelimeler kullanırsınız?:)

en çok kocişim deyınce sımarıo.. sonra evımın beyi.. evımın diregi... derim.. boyle gururlanır hepten.. :)))
birde gurcuce bişey derim , belki gurcu gocmenı vardır aramızda demıyım ayıp birasdaa :utangac:

şimdilerde soyle dıyorum... genelde ben dıom o benden kopis cekıooo olmazkı amaaa ...

Aşkısının Kujusunun Bitanesi :asigim: :asigim:

Birbirimize ismimizle hitap etmeyiz biz.Hayatım deriz.Bazen şımardığımızdada bebi deriz birbirimize:)

kedisim
badem gozlum(gozleri badem seklinde)
selvi boylum
simarik kedim(cok simarir oyle deyince)
hayat isigim
minik yavru
minik kusum
myavcuk
bebisim
kocisim
guclu erkegim(basi goge erer o zaman)
kopisim
oyle seyler bide daha sayamicam..........lar:sm_cool:,o da bana minik kedim,kedisim,presesim,pamuk tenlim,hayat isigim,ruhumum ikizi diyooooo:teytey:ehhhhhhhhh hep ben simartacak degilim yakaydirigubbakcemile3

Cok yakişikli benim askım ya , Su buruna bak hele deyip yanaklarını sıktığımda cok hoşuna gidiyor opuyorumnanaktan

hanimiş benim aşkım hanimiş benim hayatımın anlamı oy oyyy şuna bak ya nede şekersin sen öyle. hayatımın anlamı. aşkısının bitanesi,canı herşeyi... diye devam eden iltifatlar kaydirigubbakcemile3

guzzuumm
paşam
melekim
sıpa
civcivim
erkegim:asigim:
bi bi bitanem
ugur böcekim xd
uyuz sinir :D
mannaakk :D
yürü git :oklava:
de get :dilcikar: