sevgilinizi/eşinizi size daha çok bağlanması için özel bir yöntem kullanırmısınz?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Evveeett KK kızlarrrhihoyyyt
Sevgilinizi/eşinizi size daha çok bağlanması için hiç özel bi çabaya başvurdunuzmu acaba?
ne bileyim aşk mesajları, özel süpriz.... süprizzzzz?neler yaptınız?
Yada öyle bi sorun yoksa bile sevgilinize/eşinize hiç romantiklik yaparmısınız arada ve ne şekilde:asigim:?
buyrun paylaşalım, bilgilenelim, bilgilendirelim:enbuyukkk:
teşekkür ederim hepinize ...
ama sanırım bazılarınımız beni yanlış anladı:uhm:. Yada ben anlatmak istediğimi açıklayamadım. bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum
ben şöyle demek istedim; tabiikide sevgi saygı her zaman olmalı.Bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Ayrıca beni istemeyen adamı zaten istemem. Öyle bağlanmak anlamında demedim ben zaten.
Benim demek istediğim: zaten ikinizde birbirinizi seviyorsunuz, deli gibi aşıksınız. Ama bunun yanında. Ona nasıl bir romantiklik yaparsınız arada.yani ona arada bir süpriz yaparmısınız onun size daha fazla aşık olması için, yada ne bilim aşk mesaj çekermisiniz hiç beklenmeyen bi anda sevdiğinize??
Sevgilinizi mutlu etmek için onun içindeki aşkı depreştirmek için hangi yöntemleri yaaprsınız ??? (yine anlatamadıysam kusura bakmayın artıka.s.)

Son düzenleyen: Moderatör:
arada sürpriz yaparım cebine arabasının bi yerlerine mektuplar notlar saklarım bulunca arar mutlu olur
sevgilimi şaşırtmayı seviyorum onun böyle şeylere pek hevesi yok yapmaz iki yıldır bir kez sürpriz yaptı bana o da geçen haftaydı doğum günümde bir şey yapmadığı için kırıldığımı söylemiştim oda sevgililer gününde affettirdi kendini
ama bağlılık yabangülümünde dediği gibi sevgiyle olur sevgi yoksa aşk yoksa ne yaparsan yap sevdiğin kopar gider
aman aman Rabbim seven kimseyi ayırmasın kocalarımız bize ve yuvalarına hep bağlı olsun inşallah

bende sırf bana bağlansın diye özel bi çaba yapmadım açıkcası şakkıdı içimden geleni yaparımm sadeceŞeniz

Bana baglanması için gittim carşıdan 1000 km lik halat aldım bi ucunu ona bi ucunu kendime bagladım. %1000000000000 baglandı bana

Bana baglanması için kendimi hiç kasamam:icecream:
Baglancak adam baglanır

İrem le baglan hayata. Baglan iremle hayata:smiley-cool:laelaelaelaelae

İsteyen bağlanır isteyen bağlanmaz şakkıdı
Bana bağlanmayacak adamın alnını karışlarım uleeeen :lepi:
Papaz büyüsü yaptırırım :1ninca:
Olmazsada başkası olur ne yapalım :smiley-cool:

Başlıkla konu içeriği biraz farklı olmuş sanki
romantik anlar yaşamak için bayanlar genelde süprizler yaparlar
ama bunu sevgilim/eşim bağlasın diye yapanı görmedim hiç
zaten erkekler bu tarz şeylerden dolayı bi kadına bağlanmaz Çok üzgünüm çoook
anı yaşar,mutlu olur

konuya gelince bende ufak notlardan çok koyarım cebine:asigim:
akşam evin önünden geç sepet salcam derim :roflol:
bi kaç dilim kek ve içinde aşk mesajları olur :asigim:

böyle ufak süprizler çok yaparız biz
güzel topik olmuş aklıma gelirse yazarım tatlım kaydirigubbakcemile5
fikir alışverişi olur :lepi:

özel bi çaba gerektirmeksizin azcık işve cilve olabilir bence.gerçi bende o pek yok ama sürprizler renk katar
heyecan bitmicek her an her şey olabilir havası yaşancak
sevgi her şeyden önemli :asigim:

becede herkesin dediği gibi sevgi yoksa arada boşuna kürek çekersin...ama benden bi tavsiye kendini sürekli yenile değişime açık; ol esmer ol, sarışın ol, kızıl ol, duygusal ol, soğuk ol, romantik ol, spor ol yani başka başka kadınlar ol her gün aynı kadınla olmasın değişikliği sever erkekler bu onları heycanlandırdırır acaba nasıl bir kadın bekliyor beni bugün evde der ......benden söylemesi

teşekkür ederim hepinize hihoyyyt
ama sanırım bazılarınımız beni yanlış anladı. Yada ben anlatmak istediğimi açıklayamadım:uhm:
ben şöyle demek istedim; tabiikide sevgi saygı her zaman olmalı.Bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Ayrıca beni istemeyen adamı zaten istemem. Öyle bağlanmak anlamında demedim ben zaten.
Benim demek istediğim: zaten ikinizde birbirinizi seviyorsunuz, deli gibi aşıksınız. Ama bunun yanında. Ona nasıl bir romantiklik yaparsınız arada.yani ona arada bir süpriz yaparmısınız onun size daha fazla aşık olması için, yada ne bilim aşk mesaj çekermisiniz hiç beklenmeyen bi anda sevdiğinizea.s.?? (yine anlatamadıysam kusura bakmayın artık:çok üzgünüm:)

bu sefr ben anladım sanırmm :1closedeyes:
Sevgilinizi mutlu etmek için onun içindeki aşkı depreştirmek için hangi yöntemleri yaaprsınız gibi bi soru gibi anladım şuan yerimseniben ( umarım bu sefer doğru anlamışımdır ):jeyyar:

ben hiç öyle msj cekmedim hep o msj ceksn şarkı sölesn diye beklerim kaydirigubbakcemile3

O bana arada kendi yazıdıgı kısa şiirleri yollar..
gece sesli bi sekılde bana siir okur:jeyyar: ( ama bunu 1 kere yaptı pisluq lülülülülülü)
şarkı söyler konusrken bana yerimseniben

ben mutlu oluyorum ona biraz belli edmeıyorum ama şutarafagitti

ben ona hiç böle şeyler yapmadım burda yazılanalrdan bende azcık kopya cekebılırm :1hug: banada öğretin kızlarrrr kaydirigubbakcemile5

bişeyi anlatmak konusunda çok beceriksiz biriyimdir her zaman biliyorum.
Ama bu sefer başardım, anlatabildim oolleeeyyy, anladığın için teşekkürler pLnLpa.s.
Sevgülün güzel şeyler yapıyormuş, seninde bişeyler yapman gerek arada :asigim:
sende burdan kopya çekersin artık yerimseniben

evettt geçen çok güzel bi söz yazmış kendisi hemde :jeyyar: içimden dedim bi kaç gün snra bendemi yazssam ne ama o yazdı diye bende yazmışım gibi olur diye düşündüm vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 (bnde anormalim bayağı kaydirigubbakcemile3)

değişik bişiler olsa yaparım ama aklımda bişey gelmiyoki sositososito

helpppppp kızlar :sm_cool:

çok sever erkekler böyle zamansız süprizleri, dene gör
Mesela ben aşkıma zamansız ''aşkım seni çok seviyorum'' diye bi mesaj çektiğim zaman bile o kadar mutlu oluyorki benimki:asigim:

ben en büyük sürprizim hediyeyim onun için fazlasına ne gerek:)delikafadulden:lepi:

kızlar bende arada bi işyerine giderim. kapıda arar aşağı insene aşkım derim iner beni görür mutlu olur :)) başka bişey gelirse aklıma yazarım bende.

Şöyle bi yazı buldum kızlar kaydirigubbakcemile2 kopyalanmıyodu yazı bende resim şeklinde eklemek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3

ama bazıları daha çok evli hanımlara göre lülülülülülü

iş yerine bi kere gittim zaten orda staj yaptım ayrıca kaydirigubbakcemile3 herkes tanıyo bni oırda eniştemde orda oldugu için böyle bişey yapmam imkansız :bbo:

pLnLp : sayfayı renklendirdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiçç bişiii yapmam özel mözellllll
saldım cayıraaa mevlamm kayıraaaaaaa:roflol:

o zaten böyle doğallıgı seviyor. bi kaçkere şölee az nazlıı işvelii bölee ninişimmm gibilerinden konusiim dedim tlf daa
napıosun askım seyler gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…