Evveeett KK kızlarrrhihoyyyt
Sevgilinizi/eşinizi size daha çok bağlanması için hiç özel bi çabaya başvurdunuzmu acaba?
ne bileyim aşk mesajları, özel süpriz.... süprizzzzz?neler yaptınız?
Yada öyle bi sorun yoksa bile sevgilinize/eşinize hiç romantiklik yaparmısınız arada ve ne şekilde:asigim:?
buyrun paylaşalım, bilgilenelim, bilgilendirelim:enbuyukkk:
teşekkür ederim hepinize hihoyyyt
ama sanırım bazılarınımız beni yanlış anladı. Yada ben anlatmak istediğimi açıklayamadım:uhm:
ben şöyle demek istedim; tabiikide sevgi saygı her zaman olmalı.Bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Ayrıca beni istemeyen adamı zaten istemem. Öyle bağlanmak anlamında demedim ben zaten.
Benim demek istediğim: zaten ikinizde birbirinizi seviyorsunuz, deli gibi aşıksınız. Ama bunun yanında. Ona nasıl bir romantiklik yaparsınız arada.yani ona arada bir süpriz yaparmısınız onun size daha fazla aşık olması için, yada ne bilim aşk mesaj çekermisiniz hiç beklenmeyen bi anda sevdiğinizea.s.?? (yine anlatamadıysam kusura bakmayın artık:çok üzgünüm:)
bişeyi anlatmak konusunda çok beceriksiz biriyimdir her zaman biliyorum.bu sefr ben anladım sanırmm :1closedeyes:
Sevgilinizi mutlu etmek için onun içindeki aşkı depreştirmek için hangi yöntemleri yaaprsınız gibi bi soru gibi anladım şuan yerimseniben ( umarım bu sefer doğru anlamışımdır ):jeyyar:
bişeyi anlatmak konusunda çok beceriksiz biriyimdir her zaman biliyorum.
Ama bu sefer başardım, anlatabildim oolleeeyyy, anladığın için teşekkürler pLnLpa.s.
Sevgülün güzel şeyler yapıyormuş, seninde bişeyler yapman gerek arada :asigim:
sende burdan kopya çekersin artık yerimseniben
Evveeett KK kızlarrrhihoyyyt
Sevgilinizi/eşinizi size daha çok bağlanması için hiç özel bi çabaya başvurdunuzmu acaba?
ne bileyim aşk mesajları, özel süpriz.... süprizzzzz?neler yaptınız?
Yada öyle bi sorun yoksa bile sevgilinize/eşinize hiç romantiklik yaparmısınız arada ve ne şekilde:asigim:?
buyrun paylaşalım, bilgilenelim, bilgilendirelim:enbuyukkk:
pLnLp : sayfayı renklendirdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?