Posta gazetesindeki Mehmet coşkundenizin bu konu ile ilgili 30 önerisi var ben seçtiklerimi koyiyimm diğerleri bildiğimiz şeyler zatnn:)
*Başkalarınını önünde asla tartışmayın, kavga etmeyin. Unutmayın, siz birbirinizin tarafısınız. Sevgiliniz haksız olsa bile onun tarafını tutacaksınız. Hatasını ancak yalnız kaldığınızda söyleyeceksiniz.
*Başka insanların sözleriyle birbirinizi yargılamayın. Sevgilinizin söylediğini esas alın.
*Birbirinizin farklı yanlarınızı kabullenin. Yani birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin, değiştirmeye çalışmayın. ( sanırım en çok bu hatayı yapıyoruz)
*Yalnız ikinize ait bir şarkı bulun. Şarkı çalarken birlikte söyleyin. Şarkının sözlerini birbirinizin gözlerinin içine bakarak fısıldayın. ( sanırım bundna öte güzel bişey olamaz kaydirigubbakcemile2)
*Kıskançlık aşkın doğasında var. Ama bunu sakın abartmayın. Sevgilinizin üstünde baskı kurmayın (bunu çok yapıyorum iştee)