• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

daha çıkarken aramıştım biliyodum da arkadaşlık sitesine üye olmuştu hala da silinmiyor ama enson girme yılı bizim tanışmamız facede de var benimde var napalım girmiş zamanın da aman evliyken yapmasında bekarken olanları hoş karşılıyoruz resmi bilem var akrabalarda aratsa oh kocamın tüm bilğileri hazır :oklava: ama napıyım ben yoktum ki ozamanlar kırıvereyim kafasını kaynanacım da ben öğrenip kızınca eskiden üye olmuş napsın çocuk die eşşek kadar adamı savunuyodu aynısı nı ben yapsam nasıl savunurdu beni acaba sempatiksalakcinni

Daha önce hiç aklıma gelmemişti.
Şimdi yaptım fakat bilmedigim birşey cıkmadı allaha şükür :))

google yazıyorsun arıyorsun deniz bu kadar basitvereliniortak

Bu arada bende aradım, hatta ara ara aratırım. İlanları çıkıyor.:lepi:

canım aradım ama bişey çıkmadı arkadaşlar şifresini sıfırladım falan yazmış mail adresini yazdım hiçbir belge bulunamadı dedi

sosyal paylaşım sitelerinde yok sevmiyorda zaten...
işi gereği nette adı soyadı ön planda olan biri...
istemeye gelmeden önce bakmıştım netten bilgilerine ve resmine...
evlendikten sonrada ara ara bakarım...

arattim tabi:D
ama bisey bulamadim:D
ya ben aratmasini bilmiyorum yada gercekten nette yok:D

yaaa ben kendimi arattım direk ilk sayfada cv m çıkıyo bütün bilgiler var haliyle :18:

daha önce yapmamıştım ama burayı okuyunca kanıma girdiniz..kızlar çok fenasınız..

yazdım bişi çıkmadı şükür:51:

tek yapan benim sanıyodum :1::1: çıkan bütün sayfalara bakıyorum bide:27: genellikle şirket bilgileri çıkıyodu bide ufacık bi fotograf:9:

spor konusu dışında başka bi yerde çıkmıyor net düşmanıdır kendisi :37:

Arattım birde ne göreyim bir arkadaşlık sitesinde üyeliğini;
Biraz takip ettim 2-3 hafta herhangi bir işlevi varmı o sitede girip çıkıyormu diye.
Hiç hareket olmadı kendisine sordum birazda kızdım tabi benden önce açılmış şifresinide unutunca önemsememiş kapandı öyle konu.

Back
X