• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

mail adresini girin derim..gerci tek msn adresi kullanan erkek yoktur herhalde biz nasil burada rumuz kullaniyorsak arkadaslik sitelerine girenlerde gercek ismini vermez.ama kullandigi bir nick varsa aratin belki cikar..birde pc de contacts dosyasi var orada msn adresleri kaydediliyor..kolay gelsinnn..

Son düzenleme:
ay tam benim konum olmuş
ben akıllanmam uslanmam anacım asla
kötü planlar yaparım sevgilime kendi açtığım faceden bi kız gibi msj göndredim:hulya:
sonrada tepkisi ölçtüm aşırı tepki verdi diyede bağırdım çağırdım
Sonra omu ne yaptı ben öyle ilişkimizin ufak şeylerden zarar görmesini istemiyorum dedi
ve face yi Kapattı:kedi::kedi::kedi:

benim sevgili google'da çok var kızlar..
gazeteci olduğundan ötürü milyon sayfa çıkıyor...
ha ama ilk on sayfaya falan tek tek baktım:)
hakkında yazılan güzel şeylerle övündüm falan

Evet baktım,Üniversitedeki mail adresi ve arkadaşları ve o zaman ki hocası konumundaki kişilerle yaptığı bilimsel makaleler ve linkedin çıkıyor..Bir de eşimle aynı isim ve soyadı taşıyan,fotoğrafçılıkla ilgilenen biri hakkında yazılar çıkıyor..Benim de linkedin kaydım çıkıyor..
ikimiz de face e üyeyiz ve google aramalarına kapalıyızyerimseniben

Bütün şifrelerimizi de biliyoruz...

Ha bir de çokkk eskiden benle tanışmadan önceki girdiği bir arkadaşlık sitesini keşfetmiştim bir ara..Son giriş tarihine baktığımda baya baya eskiydi...Ben de şifresi ile girdim ve aradığım kişi bölümüne erkekler yazdım ..Saçma sapan şeyler yazdım kaydirigubbakcemile3 Girdiğini sanmıyorum..Girse ve benim yaptığım değişiklikleri görse bu yüzden hır çıkacağanı hiç sanmıyorum..kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biri bana açıklasın nasıl aratacam ismini ve soyismini yazıyorum ve birsürü alakasız kişi çıkıyor çatlayacam meraktan

kızlar ben ismimden arattım.face de kaydım olmamasına ragmen ismim çıktı bir sürü. bence yanılıp kocalarınızın günahını almayın.:olmaz:

arattım tabi ama sadece araba sitelerinde adı çıktı:D
bide mail kutusuna gelen doğum günü mail lerine baktım tek tek sitelere hepsinin şifresi aynı tek tek her sayfayı her msjı okudum,gayet normaldi herşey:) nekadar güvenirsem güveneyim içim öyle bi başka rahatladı..hayatta olmucak şey yok..öz babaların çocuklarına tecavüz ettikleri bi dönemde yaşıyoruz nede olsa..

kızlar ilk defa bu başlığı okuyunca yaptım sevgilimin ismi ve mail adresiyle aramayı... şeytanı soktunuz aklıma yani, kadın milletiyiz işte kaydirigubbakcemile3 ama böyle güzel güzel gülebildiğime göre anlayın ki ters bi durumla karşılaşmadım :dance: sevgilim benimmmm :asigim:

o araştırma nasıl oluyor acilen ögretin gerçi herşeyini konturol ederim ama bunu yeni duydum araştırmayı ad soyad olarak sordum bişi çıkmadı ama eşim nete çok dolanır varrr bişiler ama çözemedim çözecem inşallah çıkaracam ortaya yedigi naneyle maydonozları yakındır

benim öyle dertlerim olmuyor mailinin şifresini biliyorum outlooktan iletinin bir kopyasını sunucuda bırak yapıyorum aynı mail hem bana hem ona geliyor :)))

yeptım halada yapıorum her sekılde ararttırdım ve buldum aptal sıtelere uye oldugunu buldum sıfresını sıfırldım tahmın edıyordum cunku ama o benım bulacahımı tahmın etmıyordu.ayrıldık gene barıstık ama hala guvenemıyorum yapıyorum yapıcamda

tabii aratıyorum, niye tuhaf ki bu
kendimi de aratıyorum
ismimle neler çıkacak merak ediyorum.
yalnız şunu da belirteyim farklı sitelerde ismi çıkacak mı düşüncesiyle hiç aratmak aklıma gelmedi.

bende çok yaptım. güvenin oluşması sanırım biraz zman aldı bende. 1,5 yıl sonrasında bişeyler arama bulma çabalarımdan vazgeçebildim :)

Ben yapmadım inanın.msn si yok facebook u yok nerde aratıyım söyleyinde yapıyım............

Back
X