• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

biz birbirimizin baş harflerini yaptırmaya karar vermiştik aramızda hiç sorun olmadığı dönemlerde..ama erkek dövmeci istemiyordu deli sevgilim bayan arıyorduk :D sonra kaldı öyle..adını değil ama baş harfini yaptırmak isterim..

tabiki de yaptırırdım ayrılsak bile onu hatırlatıcak bişeyler olması güzel olurdu bence yaptırmakta istiyorum ama ailem pek yanaşmıyor o ayrı yaptırmamamın sebebi bu olurdu ayrılma ihtimali değil yani...çok kötü bir şekilde ayrılık olursa sildirilebilir...

şuan ilişkinz çok iyi gdebilirde isim yazdırmk bna çok mantıklı glmiyo..
bi arkdşmla sevgilisi baş harflerini yaptırdılar
aralarında hiçbi sorn yok şuan gayet mutlular ama ailelerden gizliydi dövme o yüzdn sildiriyolar şuan ...
ve 100 milyona yaptırdıkları dövmeyii 1 milyar harcadılar hala sildiremediler !!!! we acısıda cabasıı kızın kolunu bn gördüm biliyorm..
eşimde olsa ismini yaptırmam herlde. :26:

ama aynı dövmeyi yptırabilirzz ikimize özel bi simge olark..
yda yüzük parmagına yapılanlar çok hoş duruyo bnce :69:

dövme piyrsing gibi vucuda yapılan acı veren şeylere şiddetle karşıyım ..ama illada yapılacaksa bu eşimin ismi olurdu..:7:

Eskiden olsa yaptırırım diye coşardım da son sevgilimde yaptırıyordum hatta sitede imaj kısmında bir arkadaş var Ankara'da 2-3 yıl kalan dövmelerden yaptırmış o şekilde düşünüyordum adresi falan aldım ondan bu fikrimi gerçekleştiremeden bir hafta sonra falan ayrıldık :D İki kere düşünün derim.

sevglim adini yaptirmazdim ya yurumuzse ne gerek var
ama eşimin adını seve seve yaptıracağım :123:
abdest geçiren doğal pigmentlerden yapan yerleri araştırıyoruz
ikimizde sağ elimizin dış yanına yazdıracağız
çalışmalar devam ediyo :90:

eşiminkini evet şimdiki eşim gibi gördüğüm insanın ismini hımmm yine evet her ikiside aynı kapıya çıkıyor zaten... çokk istiyorum en kısa zamanda :37:

Dövmeyi severim , hatta sırtıma bir dövme yaptıracam
Ama öyle eşimin , sevgilimin ismini filan yazdırmam , hiiç işim olmaz..

önce o benim adımı yazdırmıştı .bi kaç ay sonrada ben ismimizin baş harflerini yaptırmıştım . çokta hoşuma gidiyo. herkeze tavsiye etmiyorum ama . iyice oturup duşünün . eğer ilşkiniz ciddi değilse veya başka sorunlarınz varsa kesinlikle yaptrımayın .

bu devirde değil sevgiliye babama bile güvenmem...
gün gelip ayrılmayacağımı bilemem ki...
çocuğum olursa onun ismini yaptırabilirim

Back
X