• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

Ben olsam yaptırmam bunun ayrılığı olabilir o zamanda uğraş dur demi çıkartmak için

biz birbirimizin baş harflerini yaptırmaya karar vermiştik aramızda hiç sorun olmadığı dönemlerde..ama erkek dövmeci istemiyordu deli sevgilim bayan arıyorduk :D sonra kaldı öyle..adını değil ama baş harfini yaptırmak isterim..

ne sevgili ne es asla yaptirmazdim ama gecici dövme olabilir aslinda :27:

tabiki de yaptırırdım ayrılsak bile onu hatırlatıcak bişeyler olması güzel olurdu bence yaptırmakta istiyorum ama ailem pek yanaşmıyor o ayrı yaptırmamamın sebebi bu olurdu ayrılma ihtimali değil yani...çok kötü bir şekilde ayrılık olursa sildirilebilir...

yaptırırım tabikiii
aşkım bunu duysa yine çılgın işler peşinmdesin deryaaa der:)))

şuan ilişkinz çok iyi gdebilirde isim yazdırmk bna çok mantıklı glmiyo..
bi arkdşmla sevgilisi baş harflerini yaptırdılar
aralarında hiçbi sorn yok şuan gayet mutlular ama ailelerden gizliydi dövme o yüzdn sildiriyolar şuan ...
ve 100 milyona yaptırdıkları dövmeyii 1 milyar harcadılar hala sildiremediler !!!! we acısıda cabasıı kızın kolunu bn gördüm biliyorm..
eşimde olsa ismini yaptırmam herlde. :26:

ama aynı dövmeyi yptırabilirzz ikimize özel bi simge olark..
yda yüzük parmagına yapılanlar çok hoş duruyo bnce :69:

dövme piyrsing gibi vucuda yapılan acı veren şeylere şiddetle karşıyım ..ama illada yapılacaksa bu eşimin ismi olurdu..:7:

Yaptırmam hiç sevmem dövmeyi ne canımı acıtıcam:63:

Yaptırmam hiç sevmem dövmeyi ne canımı acıtıcam dövmeyle mi belli edicem sevgimi:63:

Eskiden olsa yaptırırım diye coşardım da son sevgilimde yaptırıyordum hatta sitede imaj kısmında bir arkadaş var Ankara'da 2-3 yıl kalan dövmelerden yaptırmış o şekilde düşünüyordum adresi falan aldım ondan bu fikrimi gerçekleştiremeden bir hafta sonra falan ayrıldık :D İki kere düşünün derim.

sevglim adini yaptirmazdim ya yurumuzse ne gerek var
ama eşimin adını seve seve yaptıracağım :123:
abdest geçiren doğal pigmentlerden yapan yerleri araştırıyoruz
ikimizde sağ elimizin dış yanına yazdıracağız
çalışmalar devam ediyo :90:

eşiminkini evet şimdiki eşim gibi gördüğüm insanın ismini hımmm yine evet her ikiside aynı kapıya çıkıyor zaten... çokk istiyorum en kısa zamanda :37:

Dövmeyi severim , hatta sırtıma bir dövme yaptıracam
Ama öyle eşimin , sevgilimin ismini filan yazdırmam , hiiç işim olmaz..

önce o benim adımı yazdırmıştı .bi kaç ay sonrada ben ismimizin baş harflerini yaptırmıştım . çokta hoşuma gidiyo. herkeze tavsiye etmiyorum ama . iyice oturup duşünün . eğer ilşkiniz ciddi değilse veya başka sorunlarınz varsa kesinlikle yaptrımayın .

çok isteriimmm..
aşkmda yüzük parmağna adımı yazdrmak istior.. ama günah :( ondan istemiorum ben :(

bu devirde değil sevgiliye babama bile güvenmem...
gün gelip ayrılmayacağımı bilemem ki...
çocuğum olursa onun ismini yaptırabilirim

Back
X