• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

bende çok yaptırmak istiyorrum fakat abdestle ilgili şüphelerim var o yüzden geçicisini tercih ederdim bileğime ismini yazdırırdımm

beni terk etti doğumgünü yakındı ama tabi hep barışırız umudu oldugu için..barışırız diyodum doğumgünü içinn yaptırcaktım amaa bayılcak falann diyodum kendi kendimee kesin kararlıydım parmağıma yazıdrcaktım ismini düşününn ayrıyızz ben o dereecee seviyorum ve kimse yaptırma diyodu bana...sonuç yaptırmadım barısırızz umutlarım vardı hersey daha kötüyee gitti...ama barışırsak falan yaptırırımm yadaaa eşiminkini yaptırırımm..(eşim olması imkansızz ya nese)...kısaca yaptırırımm evet evettt..

bende yüzük parmağıma eşimin ismini yaptırmak istiorum ama korkuorum da yaaa..

ya bide bazıları abdest geçmez dio bazıları geçer dio kararsızımmmm

benim eşim ilk yıldönümümüzde yaptırmıştı ismimi dövme olarak, baktıkça mutlu oluyorum :)))
ben de yaptırmayı düşünüyorum ama hem yerine karar veremedim hem de korkuyorum yahu :)

hayatta yaptırmam. dünyanın bin türlü hali var. ondan sonra uğraş dur sildircem diye ya da değiştircem diye...

dövmeyi seviyorum hatta yaptırmayı düşünüyorum..
ama asla sevgilimin ya da esimin adını yazmam vücuduma..gerek görmüyorum..yarın ne olacağımız belli değil,bı de sonra sildirmekle uğraşmak istemem :)
annemin adı olur,babamin adı olur,cocuğumun ya da cocuklarımın :) adı olur..ama sevgilimin ve esimin adı olmaz :)

dövme çok hoşuma gidiyoo...yaptırmak isterim ama sevgilimin/nişanlımın/eşimin adı en son yaptıracağım şey olur..o tarz şeylerden hoşlanmıyorumm sanki reklam ediomuş gibii gereksiz bence:3:

Kalıcı dövme dinen caiz değilde
Olsa dahi yaptırmazdım.Adam dün vardı bugün yok
Şimdi her olayda hatırla dur

hepimiz allahın kuluyuz yarın ne olacağı belli olmaz kocam bile olsa yaptırmazdım...sadece yüzük parmağıma alyans şeklinde yüzük yaptırmayı düşünüyorum böylece çapkınlıkları ölene kadar engellemiş olurdum:61:

Yaptırıcamda önce bi evlenelim :) hem kendim yaptırıcam hem nişanlım. allah korusun ayrılık falan olursa onun adında adam aramayayım bide..

ben acısından dolayı yaptırmam canım tatlıdır ama eşim benim ve kızımın adını yaptırcak en kısa zmaanda

benim erkek arkadaşımla yani evleneceğim adamla ikimizin isimleri aynı harfle başlıyor tam isim değilde baş harfini istiyorum yaptırmak ..allah muhafaza ayrılsak bile sorun olmaz sonuçta aynı harfle başlıyor isimlerimiz :1:

Son düzenleme:
Back
X