• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

dövmeli birine abdest gecmedigini ögrendim ben yaptirmam o yüzden sözlümünde sol elinde serce parmaginin yan kisminda A harfi var sadece askerde yaptirdi cok hosuma gitti :76:

bende kocamda ıstıoruz ama hep ben engel oluom aslında IYI OLABILIR HERKEZ GORSUN BIR SEVDICEGI VAR DIEE:21::21::21:OY YERIM BEN TOCAMI :21:

hayatmn anlamı bırıcık kocam zaten dovme yapıyor onda br suru war bıde benım ısmımı yaptrdı ama japonca :D banada kucuck bas harfını yaptı ama gorunmeyen bır yerde :D bende ıstıyorum ama yapmıyo kıı :S

ne bileyim arada düşünüyorum...:27:
ama sevgilimin adını değil....:50:

küçük bir resim...:69:
ama abdest geçirmiyor ...:18:
bu sebeple; yaptırmıyorum:63:

Biran olsun tereddüt etmeden geçen sene sevgilimin ve benim adımın baş harflerini bilegime dövme yaptırdım,ona dogum günü hediyesi süpriz oldu ;)

Sevgilimin değil de sözlümün,nişanlımın ve ya eşimin, yani ciddi ciddi bir yola girdiğim adamın ismini yaptırırım..

Misal sözlümün adını yazdırırım seve seve, kocaman harflerle TOLGA diye :16: :27:

ben şıpsevdi olduğumdan yaptıramam heraldee :27::27:
ama omzuma gül resmi yaptırdım adımın simgesi bileğimede babam yazdırıcam
sevgili eş farketmez dünya hali bu ayrılınca bide dövmeyle uğraş dur :52::51:

Asla!!! Bilmem kaç yıllık aşklar, birliktelikler bitiyor ve geride iğrenç bir acı bırakırken! Asla....

benim ve eşimin sağ kollarında isimlerimiz yazılı..eşim çok istedi nişanlı iken yaptırdık İzmirde..
çookk seviyoruzz dövmelerimizii:nazar:

kesinlikle aşkımın adını döğme yaptırırdım:16:kalbime kazınmış zaten vucuduma kazımaktan da gurur duyarım:nazar:

Sevgilim beraber yaptıralım demişti ama ben istememiştim ayrılık falan olur diye halada öyle düşünüyorum ne olcağı belli olmaz...

Back
X