Sevgilinizin Ailenizle Sizin onun Annesiyele ilk tanışmanız nasıldııı??

eşimin ailesi 2008de tanısmaya geldıler bıze çok heyecanlanmıstım kolay değil 13.30 saatlık yoldan gelmıslerdi..önce yemekler yendı sonrasında tanısma faslına gecıldı işte :) teyzem bize yardıma gelmıstı,bi ara sevgılımı(eşimi) mutfak balkonuna kacırdı teyzem hanı basbasa kalalım diye hiç basbasa kalmıyorduk iyi olmustu hanı :))))
çikolata ve cicekle gelmıslerdi ve bu durum babamın çok hosuna gitmişti ''demek ciddiler''demişti bana.
daha önceden eşim teyzemlerle tanısmıstı kuzenımın bale gosterısınde.enıstemde bale gosterımınde verılen arada bızı basbasa bırakmıstı :)))

gönlüme göre olursa süper olur canım
yani sevgi dolu benim işime çok karışmayan tam herşeyi ayarında yapan bir kayınvalide istiyorum

kızllaarr. heyecanla okudum hepsini. bizim biraz sorunumuz var meshep farkı nedeniyle sevgilimin ailesi pek istemiyor. bu nedenle sevgilimde evliliğe pek yanaşmıyordu. ayrılmıştık aslında ama 2 hafta önce zaman ver ailemle konuşucam dedi.şimdi ailesini ikna etmeye çalışacak. benim için dua edin olur mu. Allah'ım banada nasip etsin ailesiye tanışıp evlenmeyi ben onu çok seviyorum yaaa. dualrınızı eksik etmeyin buna ihtiyacım var

gönlüme göre olursa süper olur canım
yani sevgi dolu benim işime çok karışmayan tam herşeyi ayarında yapan bir kayınvalide istiyorum

amin canım inşallah Herşey gönlüne göre olur....
Darısı tüm istiyenlerin başına...
böyle kaynana olmaz kimsede demesin ayrıca var valla kızından ayırmıyor gelinini bizim komşu zaten o kadar insan canlısı...

ben kayınvalidem ile 6 sene önce tanıştım.6,7 aydır çıkıyoduk.daha lisedeydik çoçuktuk yani.kızkardeşi liseye yazılıyodu.bizde görmeye gitmiştik.ozaman çok üzerinde durulcak ciddiye alıncak bir durum yoktu.daha sonra baktı biz ayrılmıyoruz ilişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor oda beni kabul etti.herzaman çok güler yüzlü ve samimi davrandı bana sağolsun.

ay canim benimmm .. meshep farki bizdede vardi ...
ben basindan beri biliyordum ... anneme sölemeye cekinmisdi..
esim ilk annemle tanisdiginda konu acilmisdi öyle ve esim sölemisdi anneme..
evde azicik kiyamet kopmusdu ama ben onun meshepi hakkinda bilgim oldugu icin annemi ikna etmek ck kolay olmusdu. hatta kitaplar filan almisdim internetten arasdirmalar yapmisdim..

onun aileside eskiden beri dermis süni gelin istemeyyiz diye ama daha sonra askimizi sevgimizi ve birbirimize olan bagliligimizi gördükden sonra izin vermislerdi..

ben kendi dinimi yasiyorum o kendinkini .. yani aslinda önemli degil o meshep farki...

ailelerinizde bunu anlayacakdir bitanem.. dualarim seninle opuyorumnanaktan

canım benim ya umutlandım yazdıklarını okuyunca. zaten ben sorunları aşacağımıza inanıyorum ama problem sevgilimin ailesi. anne babanın yaşı 70in üzerinde ve onların fikirlerini değiştirmek çok zor. bir de daha önce abisi sünni bir kızla sözlenmiş sonrasında sorun yaşamışlar ve iki aile birbirine girmiş. annenin de olayların üzerine tansiyonu fırlıyo 2 gün yoğun bakımda kalıyo. önyargılar daha da çok artıyo. anne baba hasta zaten. sevgilimde doğal olarak onlara bişey olmasından üzmekten korkuyor. biz de şöyle bir karar aldık. önce ablalarıyla tanışıcam. onlar bizim tarafımızda olur anne babaya karşı bize destek verirlerse işimiz kolaylaşır. ama şu ara inşaat işleri falan var. onlar bitince tanışıcam. inş. ömrümü geçireceğim adam odur. onu çok seviyorum

Ben aşkımın ailesyle 2007 de tanışmıştım.. oturduk sohbet ettik yedik içtik çok güseldi çok utanmıştım ama sevmştim hepsinii..
o da ablamın dügününde tanıştı bizimkilerle (onuda davet etmiştim(sadece kadınlarlaa) güldük eylendik süperrr di.. dansta etmştk aşkımla..

bu haziran temmuz gibide asıl aileler tanışcak ve istemeye qelcekler söz kescess..

Ben tanıştırmadım ailemle tanışmışcaklarda onun annesiyle tanışmam biraz acayip oldu eve gittik
uyuduk anneside okula gitmek için hazırlanıyodu öğretmen olurda hanfendi neyse pek samimi
olmadı 5 dk sora çıktık zaten.Babasıyla tanısmaya korkuyodum arabayla dolaşıyoduk götürdü
gelmem diyemedim korktuğum gibi değildi çok sessiz çok iyi bi babası var o yönden kafam
rahat nerdeyse tüm sülalesini tanıdım babannesi halaları amcası kuzenleri..
babannesi öper hatta yanaklarımı her gördünde :)

anLadim kuzucum..

benim esimin aileside gecmisde bir mevzudan dolayi sünni gelin istemiyoRlarmis..

Dayisi bi kiza asik olmus .. kizin ailesi önce karsi cikmis daha sonra istemeye gelsinler demis..
Kizi istemisler ve kizin ailesi orada bizim size verecek kizimiz yok biz sunni damat istiyoruz defolun evimizden demisler..
ve kayinvalidem o günden beri ant icmis sunni gelin istemem diye..

ama daha sonra beni ve ailemi taniyincada olaylar degisio...

tabi bunlarin daha nine dede hikayeleri var.. ama sonunda askimiz galip geldi..
cok mücadele ettik bizde.. o yüzden cok iyi anliyorum seni...

bence sen disini SIK ve mücadele et.. olmazsa az oyalayin ama kopmmayin asla..

basarcaksiniz inaniyorum ..

çıktığımız ilk gün tuttu kolumdan anasına götürdükaydirigubbakcemile:kedi:
eve yetişmem lazımdı arabadan indim öpüştük hal hatır sorduk o kadar ama çok sevdik birbirimiziopuyorumnanaktan..ertesi gün kahvaltıya çağırdı beni:CüvCüv:
annemle tanışması şöle oldu:
beni almaya gelmişti annem camdan baktı,selamlaştılar ama benimki nasıl heycanlandı anlatamamkaydirigubbakcemile3
bunlar tatlı heycanlar ya:asigim:

Pufff... Bizimkiler Zaten Kanka.. Bu Derdim Yok

Asıl Onlar Manita Beyle Beni Doğumda Tanıştırmışlar sempatiksalakcinni

:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…