- Konu Sahibi BarbieveKen
-
öyle bir kaynana tanıyorum ben...
ve aklı selim olduktan sonra Rabbime hep dua ederdim allah'ım bana da .... komşumuz gibi kayınvalide nasip et diye...
İnşallah dualarım kabul olmuştur...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
Senin de inşallah herşey gönlüne göre olur canım...:Saruboceq:
gönlüme göre olursa süper olur canım
yani sevgi dolu benim işime çok karışmayan tam herşeyi ayarında yapan bir kayınvalide istiyorum
kızllaarr. heyecanla okudum hepsini. bizim biraz sorunumuz var meshep farkı nedeniyle sevgilimin ailesi pek istemiyor. bu nedenle sevgilimde evliliğe pek yanaşmıyordu. ayrılmıştık aslında ama 2 hafta önce zaman ver ailemle konuşucam dedi.şimdi ailesini ikna etmeye çalışacak. benim için dua edin olur mu. Allah'ım banada nasip etsin ailesiye tanışıp evlenmeyiben onu çok seviyorum yaaa. dualrınızı eksik etmeyin buna ihtiyacım var
ay canim benimmm .. meshep farki bizdede vardi ...
ben basindan beri biliyordum ... anneme sölemeye cekinmisdi..
esim ilk annemle tanisdiginda konu acilmisdi öyle ve esim sölemisdi anneme..
evde azicik kiyamet kopmusdu ama ben onun meshepi hakkinda bilgim oldugu icin annemi ikna etmek ck kolay olmusdu. hatta kitaplar filan almisdim internetten arasdirmalar yapmisdim..
onun aileside eskiden beri dermis süni gelin istemeyyiz diye ama daha sonra askimizi sevgimizi ve birbirimize olan bagliligimizi gördükden sonra izin vermislerdi..
ben kendi dinimi yasiyorum o kendinkini .. yani aslinda önemli degil o meshep farki...
ailelerinizde bunu anlayacakdir bitanem.. dualarim seninle opuyorumnanaktan
canım benim ya umutlandım yazdıklarını okuyunca. zaten ben sorunları aşacağımıza inanıyorum ama problem sevgilimin ailesi. anne babanın yaşı 70in üzerinde ve onların fikirlerini değiştirmek çok zor. bir de daha önce abisi sünni bir kızla sözlenmiş sonrasında sorun yaşamışlar ve iki aile birbirine girmiş. annenin de olayların üzerine tansiyonu fırlıyo 2 gün yoğun bakımda kalıyo. önyargılar daha da çok artıyo. anne baba hasta zaten. sevgilimde doğal olarak onlara bişey olmasından üzmekten korkuyor. biz de şöyle bir karar aldık. önce ablalarıyla tanışıcam. onlar bizim tarafımızda olur anne babaya karşı bize destek verirlerse işimiz kolaylaşır. ama şu ara inşaat işleri falan var. onlar bitince tanışıcam. inş. ömrümü geçireceğim adam odur. onu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?