Sevgilinizin annesi sizi istemezse ne yapardnz?

istemedi annesi ve sevgili sevgilimde 5 yıllık ilişkiyle annesini kıyaslayıp 1 günde karar vererek ailem bu dedi ve bitiri aradan 4 ay geçti sonuçmu sonuş şuan köpek gibi pişman ama kurt gözünü açtı buseferde ben beni 1 günde bırakan adamı istemiyorum.. ış sevgilinde bitiyor talım....

herşey sevgilinin elinde
sizi ailesine kabul ettirecek kendisi
herşey onun elinde
ben olsam hiçbişi yapmazdım
devam ederdim
tabi sevgilinin kararıda önemli

hicbiside yapmazdim...
sonucta siz berabersiniz....sizi istemeyebilirse belki sizde onlari istemezsiniz...
ama büyügüm diyerek saygida kusur etmezsiniz olur biter...sevgilinizde aranizdaki iliskileri dengede tutarsa hicbi problemde olmaz bence.....

konu yanlıs yerde..
eger benı begenmıyosa gule gule derım ama oglu bende kalır ya benle ıyı gecıncek yada oglunu unutsun derım..

bakalım oğlu da kaç senelik !anasını unutabilecek mii siz de erkek annesi olabilirsiniz ileride yaklaşımınız yanlış bence bu işin nedenleri vardır çözülürse çözülür

Ne yapacan ki sebebini gülüm..
Kadın istemiyor,ötesi berisi yok..
Şişman dedi zayıflıcen mi?kaydirigubbakcemile3
Ben bişiy yapmam ne yapıyım ya,hiç uğraşamam şu saatten sonra anasıydı danasıydı..akannehir
Kendi çözsün..

Olm niyekine?....belki askitocugumun kociskomun hatiri icin zayiflarim....-tatlicadiarzu-

Anasina bak oglunu al demisler....Adami fet etmeden anasini fet edeceksin...gözünü girdinmi is tamamdir!!zemuszemus

Sen zaten böyle banane banane triplerine devam et...yakinda seni sadece izdivac paylayacak....ben diyimde....:icecream:

arkadaşlar teşekkürler hepinize zaman ne göstericek hayat bu bize ne getirir belli olmaz.allah herkezi mutlu etsin ve yardımcısı olsun.sonuna kadar sabredicem başka çare yok.

istemedi annesi ve sevgili sevgilimde 5 yıllık ilişkiyle annesini kıyaslayıp 1 günde karar vererek ailem bu dedi ve bitiri aradan 4 ay geçti sonuçmu sonuş şuan köpek gibi pişman ama kurt gözünü açtı buseferde ben beni 1 günde bırakan adamı istemiyorum.. İş sevgilinde bitiyor talım....

iyi olmus pişman olup doncegi belliymiş 5 senelik bir ilişki kolay bitmez ama anlamamıs haketmiş...

iyi olmus pişman olup doncegi belliymiş 5 senelik bir ilişki kolay bitmez ama anlamamıs haketmiş...

canım benimm teşekkür ederimm ...sevdamın Kıblesi yanlış yöneymiş Şükürki Düzelttimm Yönünü...:Saruboceq:

hazır daha sevgiliyken ayrılırdım.evlenince böyle bir durum çok zor olur.o öyle desede senin canını sıkacak bir sürü sorun olur

hazır daha sevgiliyken ayrılırdım.evlenince böyle bir durum çok zor olur.o öyle desede senin canını sıkacak bir sürü sorun olur

aslında çok gerçekçi bir yaklaşım.....gençlikte bunu böyle görüp yapabilene bravo demek lazım.........alkisalkisalkis

konu sahibi ne yapar yapamaz bilmem ......:oklava:

Son düzenleme:
Olm niyekine?....belki askitocugumun kociskomun hatiri icin zayiflarim....-tatlicadiarzu-

Anasina bak oglunu al demisler....Adami fet etmeden anasini fet edeceksin...gözünü girdinmi is tamamdir!!zemuszemus

Sen zaten böyle banane banane triplerine devam et...yakinda seni sadece izdivac paylayacak....ben diyimde....:icecream:

Fatih miyim canımıniçi ben fetihe çıkacam???
Bana ne bana ne!!!:umursamaz:
İzdivaç da istemem..
Bekliyim beyaz atlı prensim kapımı çalacak
Beni atına koyacak,götürecek teeee uzaklara.......akannehir

Fatih miyim canımıniçi ben fetihe çıkacam???
Bana ne bana ne!!!:umursamaz:
İzdivaç da istemem..
Bekliyim beyaz atlı prensim kapımı çalacak
Beni atına koyacak,götürecek teeee uzaklara.......akannehir

Ehhh hadi bekle bakam...lakin beyaz atliyi ne yapcan be güzelim..beyaz BMWsi yada mercedesi olsun......zemuszemus

Konumuza dönersek ciddende merak ettim laalis niye istenmiyor arkadasimiz...CADIARZU

Bilirsinki ben kaynanami cok severim sayarim..oda beni ayni sekilde....fakat baslarda beni pek istemedigni hic söyledimmi?

Evet...pek sicak bakmiyordu evlenmemize...sebebide beni cok soguk suratsiz ve kendini begenmis buluyormus.....ama seni tanidikca huyunu suyunu anladikca ne kadar yanildigmi anladim kizim diye cok kez önyargili davrandigni itiraf etti...:delphin:

Belki konumuzdaki kaynanada tanimadan ön yargili davranarak istemiyordur....burda en cok is erkege düsüyor...iylikle güzellikle annesinide sevdigi kizida yakinlastiracak....a.s

senı sevmeyen ölsün sarkısını kendıme göre uyarlayarak benı sevmeyen ölsün ölsüüüünnn dıye söler dururdum evın ıcınde heralde:)
nişanlıyım kayınvalıdemle aram iyi ee bıtanecık oglu var sonucta ıyı anlaştıgımız ıcın herkesın gözu ustumuzde ıkımızdede cadılık var ınsallah ıyerlerde patlamayız ama ben acık acık söluyorum sen bana ıyısın bende sana ıyıyım sen kötu olsan bende olurum dıorum:)))

Neden istemediğine bağlı canım ya?
Sevgilinin arayı yumuşatması lazım bana kalırsa
Ayrıca şunuda ekleyim benim annem sevgilimi istemiyor diye bu konuyu açılmış
düşünürsek genelde ailenin bir bildiği vardır onları dinle oluyor cevaplar.:uhm:

valla beğenmezse kendimi beğendirmek için hiç uğraşamam ŞU DÜNYADA BENDEN DAHA KIYMETLİSİ İYİSİ YOK.

o kimki benim gibi dünya güzelini dünya iyisini istemicek canları cehennemezemuszemus

hiç bir şey yapmam...
bu durumda bir şey yapacak olan sevgilimdir, ben değil...

eğer ana kuzusu ise ve hep annesinin lafını dinliyorsa ,evlendikten sonra da buna devam ederse çekeceğin var...

ama en ufak bir gerilimde sana kol kanat gerip annesi ile çatışma durumunda seni anesine karşı savunacaksa annesinin seni sevmemesi çok da sorun olmaz......

resmiyet koy derim araya...

o beni istemiyorsa bende onu istemem olur biter.. ama oğlunu hiç bi yere bırakmam onu isterem:lepi::jeyyar:

Back
X