Sevgilinizin annesi sizi istemezse ne yapardnz?

Vallaha benim kayınvaldem evlenmeyelim diye ne zorluk çıkardı.Beni istemedi.Ben hep sustum,çok ağladım,çok üzüldüm.sineye çektim.Tek kelime etmedim.şimdi burnundan fitil fitil getiriyorum.Önemli olan sevdiğinizin sizi isteyip arkanızda olması.

iyi yapmışsın kadın kaşınmış sende iyi kaşımışsın böyle yapana yapılır :sm_cool:

beni istemeyeni ben hiç istemem. öyle bişey yapsaydı oğlundan olurdu bu sefer oğlunu hiç göremezdi klava:

bu anneler neden oğullarının sevdiklerini istemezler ki anlamam. ne yani ne çirkin mi olsun oğlun seviyor eksik mi olsun oğlun seviyor yemek mi yapamıyor olsun oğlun seviyor iş mi bilmiyor ne olmuş öğrenir. yani ne yani ne istiyorsunuz sizin evladınızı beğenmeseler sorun çıkarsalar canınız gider ama. bu erkek annelerinin kızları küçükseyip beğenmeyenleri yok mu dolduracaksın bir kazana vereceksin altından harlı ateşi kaynasın dursunlar. ne yani ya ne neyini beğenmiyorsun. işte bu beğenmeyen anneler var ya oğullarının ellerinden alınmasını sonunu kadar hakediyorlar. allah onlara şöyle oğullarını ellerinde oynatacak gelin versin de dinsizin hakkından imansız gelsin. allah bilinci olan insan işte bunu yapmaz elin tazecik kızına kusur bulup istemezlik etmez. sevgisiz bencil kendilerini beğenmiş şeyler. sen bir ananın evladının eşi olmadın mı sen ananın karnından mükemmel mi doğdun. senin kaynanan da sana öyle mi dedi. nerden öğreniyorlar bilmem ki. bu annelerin egolarını birileri şişiriyor ama anlamadım gitti. hepsi narsist. lafım elin kızını beğenmeyenleredir. yoksa allah bilinci olan annaler alırlar gelinlerini herşeyiyle kabul edip annelik ederler yol yordam gösterir geride durup gelinine yer verir. mesela bir yazı okumuştum orda ki kaynana oğlu ve gelini geleceği zaman oğlu evini özlemesin eşinin canını sıkmasın die hep kötü yemek yaparmış gelini sormuş anne önceden güzel yemek yapardın hayırdır diye kaynana kızım seninkiler benden güzel olduğundan size öyle geliyor demiş. böyle kaynana var mıdır acep?

bence senin taktiğin iyi gelin kaynana olmak için birebir insanlar baştan ciddiyetini koyunca herkes sınırını haddini biliyor sonradan da zetn zamanla oluyor dostluk ve sevgi. ama baştan öle vıcık vıcık olmamalı.tecrübeyle sabittir yüzverdik astarı istendi.

anaaaaaaaaaaaaaaaaam benim gibi güler yüzlü sıcak saygılı aile terbiyesi almış oturmasını kalkmasını bilen bi gelin adayını sevmicekse valla otursun bi düşünsün kesin kendinde bi problem vardır sositososito

ay şuan şarkı dinliyorum ne uygun olur varyaa o kaynanaya (' ',)

"aşk mı lazım meşk mi lazım
bende hepsi var
kalbim gümgüm atar fişek gibi patlar
senden iyisimi var benden güzelimi var
mutlu ol bak karşında çiçek gibi biri var"

erkek annelerinin oğullarının sevgililerini istememelerinin tek bi sebebi vardır "oğluna düşündüğü birileri vardır" amca kızı, komşu kızı, eski komşu kızı...vs olabilir

dert edecek birşey yokşakkıdı

o istesin dursunsositososito

beni isteyen istemişkaydirigubbakcemile2

bana ters davranacak olursa kendi kaybeder-tatlicadiarzu-

tanıyınca zaten oğluna dua edecektir "bana böyle bir gelin getirdin aferm sana oğlum" diyecektir :lepi:

=) klasik bir mevzu benimki beni istemedi oğluna bide hakkımı helal etmem görüşürsen dedi ve oğluda aayrılalım dedi ... ki daha ilişkinin başındaydık ortada kesin bişide yoktu...:çok üzgünüm:

Annesinin ne düşündüğü hatta ve hatta yedi sülalesinin ne düşündüğü veya ne düşüneceği benim için önemli olmazdı ama yanımdaki insan kayıtsız, şartsız güvenebileceğim, her ne olursa olsun yanımda duracağına emin olacağım biri olduğuna inanıyorsam.

Diğer türlü düşünüyorumda her iki tarafı da arada kaynatayım hesabı yanar döner bir insanla çok yıpratıcı olurdu. Macera aramazdım kendime açıkçası hemde bir ömür boyu sürecek bir macera asla.

cok sukurki sevdiğimin annesi beni cok sevio
ama istemesede cok takardım galiba

varsayıyorum ki benim hiç arızam olmadığı halde ben istemiyor

ayrılırdım.. hiç mücadele etmezdim.. çünkü gereksiz yere çaba göstermek yapıma ters..
çünkü o onun annesidir ve bugun için benim yanımda gözüksede yarın bir gün mutlaka "annem,annem" diyecektir ki o noktada kabir azabı başlar benim için eğer evliysek..hiç çekemem.. hem durup dururken beni istemeyecek kadar ön yargılı,manyak bir hatunun yetiştirdiği adamdan ne hayır gelir ki insana diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…