Vallaha süperdi:sm_cool:
Vallaha benim kayınvaldem evlenmeyelim diye ne zorluk çıkardı.Beni istemedi.Ben hep sustum,çok ağladım,çok üzüldüm.sineye çektim.Tek kelime etmedim.şimdi burnundan fitil fitil getiriyorum.Önemli olan sevdiğinizin sizi isteyip arkanızda olması.
Ehhh hadi bekle bakam...lakin beyaz atliyi ne yapcan be güzelim..beyaz BMWsi yada mercedesi olsun......zemuszemus
Konumuza dönersek ciddende merak ettim laalis niye istenmiyor arkadasimiz...CADIARZU
Bilirsinki ben kaynanami cok severim sayarim..oda beni ayni sekilde....fakat baslarda beni pek istemedigni hic söyledimmi?
Evet...pek sicak bakmiyordu evlenmemize...sebebide beni cok soguk suratsiz ve kendini begenmis buluyormus.....ama seni tanidikca huyunu suyunu anladikca ne kadar yanildigmi anladim kizim diye cok kez önyargili davrandigni itiraf etti...
Belki konumuzdaki kaynanada tanimadan ön yargili davranarak istemiyordur....burda en cok is erkege düsüyor...iylikle güzellikle annesinide sevdigi kizida yakinlastiracak....a.s
konu yanlıs yerde..
eger benı begenmıyosa gule gule derım ama oglu bende kalır ya benle ıyı gecıncek yada oglunu unutsun derım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?