konu yanlıs yerde..
eger benı begenmıyosa gule gule derım ama oglu bende kalır ya benle ıyı gecıncek yada oglunu unutsun derım..
Ne yapacan ki sebebini gülüm..
Kadın istemiyor,ötesi berisi yok..
Şişman dedi zayıflıcen mi?kaydirigubbakcemile3
Ben bişiy yapmam ne yapıyım ya,hiç uğraşamam şu saatten sonra anasıydı danasıydı..akannehir
Kendi çözsün..
istemedi annesi ve sevgili sevgilimde 5 yıllık ilişkiyle annesini kıyaslayıp 1 günde karar vererek ailem bu dedi ve bitiri aradan 4 ay geçti sonuçmu sonuş şuan köpek gibi pişman ama kurt gözünü açtı buseferde ben beni 1 günde bırakan adamı istemiyorum.. İş sevgilinde bitiyor talım....
iyi olmus pişman olup doncegi belliymiş 5 senelik bir ilişki kolay bitmez ama anlamamıs haketmiş...
hazır daha sevgiliyken ayrılırdım.evlenince böyle bir durum çok zor olur.o öyle desede senin canını sıkacak bir sürü sorun olur
Olm niyekine?....belki askitocugumun kociskomun hatiri icin zayiflarim....-tatlicadiarzu-
Anasina bak oglunu al demisler....Adami fet etmeden anasini fet edeceksin...gözünü girdinmi is tamamdir!!zemuszemus
Sen zaten böyle banane banane triplerine devam et...yakinda seni sadece izdivac paylayacak....ben diyimde....:icecream:
Fatih miyim canımıniçi ben fetihe çıkacam???
Bana ne bana ne!!!:umursamaz:
İzdivaç da istemem..
Bekliyim beyaz atlı prensim kapımı çalacak
Beni atına koyacak,götürecek teeee uzaklara.......akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?