SEVGİLİNİZİN ARKADAŞLARI?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Hanımlar evet çok konu açıyorum ama sadece öğrenip bilgi sahibi olmak istiyorum. Sevgilimin arkadaşları var. Toplamda 5 tane erkek bunların ikisi evli biri nişanlı ve biri bekar senelerdir arkadaşlar. Beni de tanıştırdı hepsi ile. Buraya kadar hepsi iyi hoş ama onlara çok değer veriyor çok anlam yüklüyor. Her şeyde onları arar sorar. Ben biraz rahatsız olmaya başladım. Onların kız arkadaşları ve eşleri ile arası çok iyidir. Ne derlerse yapar bizimki. Mesala 2 gün önce arkadaşının kız arkadaşı gece bir yere gitmesi lazımdı onu götürdü bir yere gecenin saat 3. Taksi var dimi onla gitsinler neden illa bu götürdü. Çok önem veriyor. Nişanlı olan arkadaşı evlenecek sanki çok büyük mesele gibi abartıyor buda yok şöyle yok böyle diye. Şahsen onlara değer verdiği kadar bana vermiyor. Bende pek sesimi çıkarmıyorum. Geçen gün ben bir yerden çıkacam beni alabilirdi ama o gitti arkadaşının önemli bir meselesi var onu çözmesi gerekmiş. Tamam dedim evime geldim.

1) kendisini havaalanından aldıranlara gıcık olurum!
2) toplu taşıma, taksi vb varken ; üç yaş çocuk gibi kendini bir yerlere götürtenlere gıcık olurum
Rahatsız olmakta cok haklısınız. Sevgiliniz fazla iyi niyetli ve bu iyi niyet ÖNCELİK SIRASINI yanlış yapmasına sebep oluyor gibi.
bence karşınıza alıp önceliklerini tekrar gözden geçirmesi konusunda ciddi bir konuşma yapın. Yoksa bu bööööyle gideer

1) kendisini havaalanından aldıranlara gıcık olurum!
2) toplu taşıma, taksi vb varken ; üç yaş çocuk gibi kendini bir yerlere götürtenlere gıcık olurum
Rahatsız olmakta cok haklısınız. Sevgiliniz fazla iyi niyetli ve bu iyi niyet ÖNCELİK SIRASINI yanlış yapmasına sebep oluyor gibi.
bence karşınıza alıp önceliklerini tekrar gözden geçirmesi konusunda ciddi bir konuşma yapın. Yoksa bu bööööyle gideer
işte şimdi bende yeni olunca böyle bir şeyi göze alamadım

Onaylanma ihtiyacı var muhtemelen. O yüzden hayır diyemiyor. Bunu kendine çevirmek senin elinde.

gecenin 3ünde başkasının sevgilisini gidip almak ne bileyim garip geldi
ipleri elinize almalısınız.tavrınızı göstermelisiniz

Sevgilisiniz alt tarafı, sizde evleneceksiniz sanki..
Can dost diye bir kavram var, saat yer gözetmeyen. Belki onlardan biridir.

işte bende kendime çevirmek için şimdi pek ses etmiyorum yeniyiz diye
Güzel taktik. Çünkü seni çok sever ve bağlanırsa, en çok senden onay bekleyecek. Ve sana bağlanacak.

Güzel taktik. Çünkü seni çok sever ve bağlanırsa, en çok senden onay bekleyecek. Ve sana bağlanacak.
ilk başlarda bir kaç bana ters gelen huyu vardı ben de kendime uygun olanı davranarak kavga etmiyerek gösterdim ona oda yanlışını anladı düzeltti. Onu sessizce sakince ele alacağımı çok iyi anladım. Bazen arada çok çok ufakta olsa laf sokarım ama böyle gülerekten

Arkadaş seçilmiş kardeştir benim için.
Arkadaşlığa değer vermesi güzel bir şey. Fazla abartmışsınız.
Ama bunun yanında son örneğiniz birden fazla olduysa size değer vermiyor demektir. Size de aynı şekilde davransa konu açar mıydınız?

Arkadaş seçilmiş kardeştir benim için.
Arkadaşlığa değer vermesi güzel bir şey. Fazla abartmışsınız.
Ama bunun yanında son örneğiniz birden fazla olduysa size değer vermiyor demektir. Size de aynı şekilde davransa konu açar mıydınız?
açmazdım evet ama en son örneği bir kaç kez tekrarladı ve üstüne emin ol onun yaptığının aynısını yaptım. Çünkü o nasıl davranırsa benim de aynı davranmamda anlıyor.

açmazdım evet ama en son örneği bir kaç kez tekrarladı ve üstüne emin ol onun yaptığının aynısını yaptım. Çünkü o nasıl davranırsa benim de aynı davranmamda anlıyor.
Dişe diş göze gözle çözülmez ama bu sorun. Demek ki siz onun için aynı değerde değilsiniz. Hiçbir ilişki ite kaka yürümez.

Back
X