- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
işte şimdi bende yeni olunca böyle bir şeyi göze alamadım1) kendisini havaalanından aldıranlara gıcık olurum!
2) toplu taşıma, taksi vb varken ; üç yaş çocuk gibi kendini bir yerlere götürtenlere gıcık olurum
Rahatsız olmakta cok haklısınız. Sevgiliniz fazla iyi niyetli ve bu iyi niyet ÖNCELİK SIRASINI yanlış yapmasına sebep oluyor gibi.
bence karşınıza alıp önceliklerini tekrar gözden geçirmesi konusunda ciddi bir konuşma yapın. Yoksa bu bööööyle gideer
saol canımgeçmiş olsun
işte bende kendime çevirmek için şimdi pek ses etmiyorum yeniyiz diyeOnaylanma ihtiyacı var muhtemelen. O yüzden hayır diyemiyor. Bunu kendine çevirmek senin elinde.
daha çok erken değil mi tavır içingecenin 3ünde başkasının sevgilisini gidip almak ne bileyim garip geldi
ipleri elinize almalısınız.tavrınızı göstermelisiniz
Güzel taktik. Çünkü seni çok sever ve bağlanırsa, en çok senden onay bekleyecek. Ve sana bağlanacak.işte bende kendime çevirmek için şimdi pek ses etmiyorum yeniyiz diye
iğrenç değişik bir cevapİğrenc
ilk başlarda bir kaç bana ters gelen huyu vardı ben de kendime uygun olanı davranarak kavga etmiyerek gösterdim ona oda yanlışını anladı düzeltti. Onu sessizce sakince ele alacağımı çok iyi anladım. Bazen arada çok çok ufakta olsa laf sokarım ama böyle gülerektenGüzel taktik. Çünkü seni çok sever ve bağlanırsa, en çok senden onay bekleyecek. Ve sana bağlanacak.
Ben katlanamazdım sürekli aynı tiplerden bahsedip her dediklerini yapan IQ düsük birineiğrenç değişik bir cevap
öyle tabi haklısın bazen bende gıcık oluyorum ama zamanla gelecek yolaBen katlanamazdım sürekli aynı tiplerden bahsedip her dediklerini yapan IQ düsük birine
açmazdım evet ama en son örneği bir kaç kez tekrarladı ve üstüne emin ol onun yaptığının aynısını yaptım. Çünkü o nasıl davranırsa benim de aynı davranmamda anlıyor.Arkadaş seçilmiş kardeştir benim için.
Arkadaşlığa değer vermesi güzel bir şey. Fazla abartmışsınız.
Ama bunun yanında son örneğiniz birden fazla olduysa size değer vermiyor demektir. Size de aynı şekilde davransa konu açar mıydınız?
Dişe diş göze gözle çözülmez ama bu sorun. Demek ki siz onun için aynı değerde değilsiniz. Hiçbir ilişki ite kaka yürümez.açmazdım evet ama en son örneği bir kaç kez tekrarladı ve üstüne emin ol onun yaptığının aynısını yaptım. Çünkü o nasıl davranırsa benim de aynı davranmamda anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?