SEVGİLİNİZİN ARKADAŞLARI?

Siz ne kadar süredir berabersiniz?
Yapılanlar karşılıklıdır bence. Sevgilinin arkadaşları da sevgiline karşı öyledir ki senin ki bu kadar değer veriyor.
Bence onlara ayak uydurmaya çalış, uzak durma.
 
Eğer arkadaşları da eşiniz gibiyse problem yapmayın ama sadece bu tür iyilikler eşinizden karşı tarafa oluyorsa sıkıntı var demektir ve bu gibi sömürgeler sadece sevgilinize değil size ve ilişkinize zarar verir açıkça konuşun .
 
Siz ne kadar süredir berabersiniz?
Yapılanlar karşılıklıdır bence. Sevgilinin arkadaşları da sevgiline karşı öyledir ki senin ki bu kadar değer veriyor.
Bence onlara ayak uydurmaya çalış, uzak durma.
biz 2 aya yakındır beraberiz zaten bende hiç bir şey yokmuş gibi onlarla muhabbet sohbet yakınlık kuruyorum
 
Hanımlar evet çok konu açıyorum ama sadece öğrenip bilgi sahibi olmak istiyorum. Sevgilimin arkadaşları var. Toplamda 5 tane erkek bunların ikisi evli biri nişanlı ve biri bekar senelerdir arkadaşlar. Beni de tanıştırdı hepsi ile. Buraya kadar hepsi iyi hoş ama onlara çok değer veriyor çok anlam yüklüyor. Her şeyde onları arar sorar. Ben biraz rahatsız olmaya başladım. Onların kız arkadaşları ve eşleri ile arası çok iyidir. Ne derlerse yapar bizimki. Mesala 2 gün önce arkadaşının kız arkadaşı gece bir yere gitmesi lazımdı onu götürdü bir yere gecenin saat 3. Taksi var dimi onla gitsinler neden illa bu götürdü. Çok önem veriyor. Nişanlı olan arkadaşı evlenecek sanki çok büyük mesele gibi abartıyor buda yok şöyle yok böyle diye. Şahsen onlara değer verdiği kadar bana vermiyor. Bende pek sesimi çıkarmıyorum. Geçen gün ben bir yerden çıkacam beni alabilirdi ama o gitti arkadaşının önemli bir meselesi var onu çözmesi gerekmiş. Tamam dedim evime geldim.
Arkadaşları yolup yolup bırakınca anca tamamen sana yönelir kocamdan biliyorum tabiki benmki ole arkadasinin eşlerini sevgilerini ordan oraya tasimadi o kisim haric gerisi bizde mevcuttu sonra esimin ilk takıldığı yerde arkadaşları degil ben verdm cok sukur akillandi
 
Back
X