sevgilinizin boşanmaya çalıştığı eşi sizi şahit gösterirse ne yaparsınız?

tutto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
35
0
36
İstanbul
Evet farkındayım konu biraz karışık ya da saçma ya da anlam bile verilemiyor gerizekalılık da olabilir ... Neyse konuya döneyim yıllardır boşanmaya çalışan arkadaşımın eşi(eş burada boşanmak istemeyen taraf) kendisine şahit olarak gitmiş arkadaşımın sevgilsini yazdırmış, adam da sevgilisi de buna bir anlam veremediği halde gidip şahitliğini yapmış sevgili kişisi. demiş ki şiddetli geçimsizlik var ben eşini tanımıyorum bile.tanımadığım biri beni sahit yazdırmış demiş. Şimdi arkadaşım yanımda sinirden çıldırıyor. ne yapması gerektiğine biz karar veremedik bir de sizlere soralım dedik.

3 kere okudum ama cidden anlayamadım..

daha açık yazabilirseniz..

senin arkadaşının sevgilisiyle eski kocası arkadaş mıymış ?

şöyle anlatayım hayali isimlerle ali ayşeyle evlidir ve yıllardır ayrı yaşıyorlardır boşanmaya çalışıyorlardır.ali ayşeye boşanma davası açalı 3 yıl olmuştur ama hukuk adalet filan ağır aksak işlemeden dolayı üç yılda daha yeni şahit dinletme düzeyine gelinmiştir.Bu arada alinin zeynenp adında bir sevgilisi olmuştur. boşanmak istemeyen ayşe ,zeynebi hiç tanımamasına ve tanımadığı halde haliyle sevmemesine rağmen( bkz: kendinden sonra gelen kadından nefret etmek) zeynebi kendisine şahit yazdırmıştır zeynep de dün aliyle beraber gidip şahitlik yapmıştır. konu bu en açık haliyle.

boşanmak istemeyen ayşenin kafasından zoru var sanırım .insan boşanmak istemediği adamın sevgilisini niye şahit yazdırırı ki ?

olan olmuş ne yapabilirki??

bu davada şahitlik yapmayabilirdi..

gitmesede olurdu yani..

yada bayanla konuşup ben şahitlik yapmak istemiyorum diyebilirdi..

ama geçmiş..

ayşe burda aliden boşanmak istemiyordur
peki ama neden ?
kendisine böyle davranan bi adamla neden evli kalmaya çalışmaktadır ayşe

bir de zaten taraflar arasında anlaşma sağlandığında hemen boşanılır hukukla adaletle alakası yok yani
ayşenin aliyi boşamak istememesiyle alakalıdır.

saygılar...

arada paylaşılamayan şeyler varsa uzun sürer..

mal mülk nafaka gibi..

arada paylaşılamayan şeyler varsa uzun sürer..

mal mülk nafaka gibi..

tamam işte ben ne dedim "taraflar arası anlaşma sağlandığında"
hukuk a bağlamış konu sahibi boşanamamayı o yüzden belirtmek istedim...

neyse hayırlısı herşeyin...

Son düzenleme:
boşanmak istemeyen ayşenin kafasından zoru var sanırım .insan boşanmak istemediği adamın sevgilisini niye şahit yazdırırı ki ?

işte biz de burada takılıp kalıyoruz zaten anlam veremiyoruz nasıl bir kafayla bir kadın bunu yapar, yapmasındaki amaç nedir? zeynep zaten sabahın köründe olaydan haberdar olduğu için ali`ye de kalkıp ben neden sahit oluoyrum delirmiş mi bu kadın demekten ileriye gidememiş uyku sersemiydim diyor. ali diyor ki ben ayşeye açıp hesap sorarsam ne diye böyle bi manyaklık yaptın dersem onun içinin yağları eriyecek zeyneple kavga ettik sanacak d,yor. off öfff .
ben beni istemeyen bir adamı gitmesini bile beklemeden gönderiverirdim bu nasıl bir yapşkanlık nasıl bir gurursuzluk örneğidir yahu.

zeynebi biliyorsa belki kendince intikam alıyordur ..olabilirmi??

kocisimi kaptırmam falan ..varya öyle kadınlar ..

söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben yanlış anlatmış olabilirim adalet sistemimizin yavcaşlığı yüzünden 3 senede henüz sadece 7 dava görülmüştür bunun altını çizmek istemiştim sadece. yani senede 2 duruşmaya denk gelir.ben bunu söylemeye çalışıyordum sadece.

umarım ayşe aliden boşanır
sonra ali zeyneple evlenir
ayşe de artık zamanla atlatıp hayatına devam eder...

zeynebi biliyorsa belki kendince intikam alıyordur ..olabilirmi??

kocisimi kaptırmam falan ..varya öyle kadınlar ..

tebii ki zeynebi biliyor ve o yüzden onu şahit yazdırıyor. ama şöyle birşey var ki bunlar ayrı yaşamaya baişladıklarından çok sonra zeynep alinin hayatına girdi sebep zeynep değil yani ayrılığa

tebii ki zeynebi biliyor ve o yüzden onu şahit yazdırıyor. ama şöyle birşey var ki bunlar ayrı yaşamaya baişladıklarından çok sonra zeynep alinin hayatına girdi sebep zeynep değil yani ayrılığa

belki..ama ayşe şuan zeynep olmasa kocam bana dönerdi diyede düşünebilir..
boşanma psikolojısı çok farklı bişey..

acaba Ayşe, Ali ile Zeynep in ilişkisini biliyor fakat Zeynep in Ali nin halen evli yada boşanmak üzere olduğundan haberdar olmadığını sanarak böle bişy yapmış olabilir mi yani eğer Zeynep bu durumu bilmeseydi ve bu şekilde öğrenmiş olsaydı muhtemelen Ali kendisini kandırdığı için ayrılacaktı böle düşünüp yapmış olabilir ama eğer Zeynep in bu durumu bildiğini biliyorsa sorun tamamen Ayşenin pisikolojisinin bozuk olduğundan kaynaklanıyordur hastalıklı düşüncelerden

Kesinlikle tarafların hepsi,herkesin herşeyi bildiğini biliyor hatta ayşe çocuğunu tatillerde aliyle zeynebin yanına gönderiyor filan yani ayşe zeynebin durumu bildiğni de biliyor.

Ayşe olarak insanlığımdan utanır, 3 günlük dünyada kendimi daha ne kadar alçaltabilirim diye sorardım?

Zeynep olarak da Ali'yi terkeder, saçmasapan insanlar hayatıma almaktan vazgeçerdim

Bknz:daha boşanmayı bekleyemeden sevgili tutmak derim ben buna. Öyle ya da böyle bu çift henüz boşanmamamış, ama adam koştur koştur hemen sevgili buluvermiş.Bunu bir kadın yapsaydı ne kadar yaftalanırdı kim bilir...

O zeynep hanım boşanacak olan bayanından sonra gelmemiştir, tam da üzerine gelmiştir.3 senede boşanılamamasının nedeni işi bir tarafın yokuşa sürmesidir, o tarafın da erkek olmadığı kesin.Keşke arkadaşınız önce karısıyla bir anlaşıp boşansaydı ki bu 1 celsede halledilebilirdi.Sonra sevgili bulurdu.

Zeynep hanım da çok üzülmesin bir zahmet, kendisi kandırılmış olmasa gerek.Boşanmak üzere olan adam takdir edersiniz ki halen evli bir adamdır.Hani bazı yorumlarda arkadaşlarımız ayşenin gururu yok mu neden hala boşanmıyor türü şeyer demiş ya, bence zeynebin hiç hiç gururu yok.Bu durumdaki bir adama bulaşmışsın,vir de şahit yazıldım diye sinirleniyorsun, dua et de iş şahit yazılmayla bitsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…