Sevgilinizin/Einizin baka bir kadn gzel bulmas..

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
sevgilinizin veya esinizin baska bir kadını guzel bulmasından rahatsızolurmusunuz ve o bayanla kendinizi karsılastırırmısınız :umursamaz:

ben genelde belli etmesemde bozulurum belki abartılcak bir mevzu degil ama içimden ister istemez uyus oluyom ve heemn kendimi karsılastırmaya baslıyorum begendigi kızla :gitme:

Hayır hiç rahatsız olmam,başka kadınları da güzel bulabilir..Kendimi de kıyaslama yoluna gitmem,benimle mutlu ki yanımda derim..kaydirigubbakcemile4

ben tam tersi dusunuyom :D demekki oyle biriyle olmak istiyoki guzel buldugunu soyluyo diyom takıntılıyız azcık boyle konulara işte demesini istemiyom yanımda ben deyince bozuluyo cunku

Çok hoşlanmam tabii ama, çok da sorun olmaz. Gerçekten art niyetli düşünse o kadını güzel bulduğunu zaten benim yanımda söylemez.

guzel de bulmasin bana da soylemesin..
kirarim ben onun kafasini..
:dilcikar:

Bunu çok nadir kadın hoş karşılar diye düşünenlerdenim...

Herkesin kafasında bir acaba uyandıracak mevzuuu...

Ben de hoşlanmayabilirim ama herhalde kıyaslamam...

ben tam tersi dusunuyom :D demekki oyle biriyle olmak istiyoki guzel buldugunu soyluyo diyom takıntılıyız azcık boyle konulara işte demesini istemiyom yanımda ben deyince bozuluyo cunku

Canım güzel diye illa birlikte olmak istiyor demek değildir bu.Hem kıskandığını belli edersen iyice üsteler bu erkekler daha çok sinir olursun..Ha,abartıyor mu,her önüne gelene güzel mi diyor,bascaksın tekmeyi gidicek o zaman,her şey kararında güzel..hihoyyyt

Ben Brad Pitt'i ya da Kıvanç Tatlıtuğ'u ya da Supernatural dizisindeki Dean'i izlerken ağzımın suyunu toplayamıyorum, eşim de görüyo :D "Adamlar 10 numara, sezarın hakkı sezara" diyor.

Ama günlük yaşam içinde biri hakkında "eli yüzü düzgün" tabirini kullansam "hmmm CADIARZU" oluyor. Aynı şekilde ben de.. Eşim beni de sık sık övdüğü için, hatta çoğu kadına göre beni daha çok beğendiği için başka hatunları beğenmesi çok problem değil. Bazen ben diyorum mesela, "kadına bak ne kadar güzel" diye, "saçmalama illa hokka burun mu güzeldir, bence sen çok daha güzelsin" diyor. Ve bunu da gayet doğal söylüyor, yalakalık olsun diye söyledikleri belli ıoluyor zaten :)))

Canım güzel diye illa birlikte olmak istiyor demek değildir bu.Hem kıskandığını belli edersen iyice üsteler bu erkekler daha çok sinir olursun..Ha,abartıyor mu,her önüne gelene güzel mi diyor,bascaksın tekmeyi gidicek o zaman,her şey kararında güzel..hihoyyyt

her onune gelene demiyor zaten arada bir heralde bende belli ediyorum kıskandıgımı hosunamı gidiyo ne ama ben birine deyince bozuluyor ozaman sende deme dimi :1shok:

tazem fasulyem kulağından tutup götürecem seni bak ona göre

evet kesinlikle rahatsız olurum ama beğendiği kadınla kendimide kıyaslamam..zemuszemus

eşimi kaç senedir tanıyorum.hiç birine baktığını da görmedim,güzel dediğini de görmedim.ben baktığımda bana kızar.onun için en güzel kadın benmişim öyle diyor.

yıllardır eşimin birine baktığını yadagüzel filan diye yorum yaptığını görmedim duymadım..

zaten karakter meselesi kendinin olan en güzeldir ona göre:)

ben kimden bahsetsem saçmalama ne güzeli sen daha güzelsin der:) bende toparlarım hemen güzel dediysek benden de güzel değil diye :D

yok kıskanmam bende beğenirim kızı evet güzelmiş derim. bazen ben söylerim hayatım kıza baksana barbi bebek gibi diye ne olacak ki bunda. bazende eşim birisinin üzerindeki elbiseye bakar aşkım tam senin istediğin gibi böyle bişey alalımmı sanada der. çiftler birbirlerine güven duyduğu sürece bir problem olacağını düşünmüyorum.

of offf öldüresim gelir kadınıda sevgilimide cok rahatsız olurum böyle şeylerden.. cok pis kavga cıkarırım valla söylediğine söylicene pişman olur ki oluyoda hala yapcandan geri kalmıo

vacıkcası oyle biri gordugum zaman eşimi durtup ben gosterıyorum .. bak şu kıza die :)))
biz bile yerı geliyo oyle guzel bayanlar oldugu zaman bakıyoruz adamlar mı bakmayacak allahaşkına..
yiğidi öldür ama hakkını yeme demısler..
esımın guzel dediği kıza bakarım evet güzel veya sacını soyle yapmsa gıyınısıne soyle yapsa daha iyi olur gibi elestırıyorumda..
guzelse guzeldir neden aksini soyleyeyımkı..

unlu vs begeniyor onlara bişey demem dozu kacmadıgı muddetce tabi ama bi kız gorupte bak su kıza hayatta demem bogarım onu oyle bi kızda bişiye dikkat ederse soylerse ne bakıyon yani elalemin kadınlarını dikizliyon :D
oda yolda yakısıklı gorup askım bak su cocuga demez yani :D

Back
X