Sevgilinizin/Einizin baka bir kadn gzel bulmas..

tamam haklısınız supersiniz mukemmelsiniz yerimseniben daha fazla uzatmaya niyetim yok oldumu yerimseniben

tşk ederim hatınızı kabul etmenız gercekten büyük bir onur a.s. böyle insanları daha baska seviyorum
sevgiler..

o birini güzel bulsa da söylemez bence, çünkü ben birini yakışıklı buldugumu
söylersem kendisi asıl hiç kaldıramaz... o nedenle o da o cümleyi bana kurmaz.

Güzel bulması başka bir şeydir, bunu dillendirmesi başka şey...

Elbetteki hepimiz hayatın değişik zamanları insanlarla karşılaşır ve içimizden güzel , hoş ,çekici , yakışıklı, karizma vs vs diye otomatik olarak beynimiz görsel anlamda devreye girip bunu söyler ...

Ama beynimiz söyler ve bir nevi reflekstir bu. Yani biz kendimiz durup da bilinçli olarak düşünmeyiz bunu : Dur ben 1.60 boyunda ,kumral , mavi gözlü bir kız gördüm , oturup düşünmem lazım

şimdi bu kız güzel mi ,değil mi diye.. Ya da tv de Brad Pit çıktı diyelim , kasıtlı olarak dur içimden konuşmam gerek " bu adam cidden yakışıklı" demeyiz di mi ama.. Bu görsel bir şey, elbetteki

hepimiz bu etiketi veririz , ama içimizden .. Refleks gibi...

Buraya kadar her şey iyi , hoş karşılarım.. Ama bundan sonrası , yani bunun söylenmesi bana uzak...

Bunu malesef hoş karşılayamadığım gibi ,( öyle bir şey henüz 2 aylık flört döneminde olmuştu ilk ve son kez ) burnundan fitil fitil getiririm de... Getirmiştim de... O oldu , bir daha duymadım , o da

benden duymadı.. Duymak istemeyeceğinden de eminim... Geçinip gidiyoruz böylece :içelim:

eğer gerçekten çok güzelse ve iyi zamanıma denk geldiyse, ben de beğenilerimi dile gitiririm. bazen içten içe sinir olur çoğu zaman belli etmem. ama ters bir zamanıma denk geldiyse surat asar, söylenir, gününü mahvederim. hatta misilleme yaparım. doğru mu bu yaptıım? değil. ama engelleyemiyorum.

benim yanımdayken başka bir kızı/kadını güzel bulamaz...kaydirigubbakcemile3
kendiside bilir böyle bir hata yapmıyacğınıkaydirigubbakcemile3
ama içinden geçirirse onu bilemem...

bence baskasını begenmesi kadar normal ne olabilir ki adamın gözleri görüyorsa begenebilir ama bu begendiği kişiyle alakalı olarak değişebilir bir modeli,bir sanatcıyı yada bir aktristi begendiğini söylese hiç bozulmam bende fikrimi söylediğimde eşim bozulmaz ama bu onun yada benim bekar bir arkadasım olursa ikimizde bozuluruz herhalde

başka bir kadını beğenmekmi?ünlü ünsüz sesli sessiz:delphin:kadın olan hiç bir canlıyı beğenemez:asigim:kötükedihüsouzaylı bile olsa:1rolleyes:

valla bizimkisi öyle yoldayken falan normal hayatta bir kız beğenmedi iki senedir zaten beğense o gözlerini oyarım onun olmaz öyle şey :oklava:

herkesin kendine göre bir güzelliği var bacım adam beni beğenmiş ben onu beğenmişim çıkmaya başlamışız bundan gerisi boş beğenicekte ne olacak beni bırakıp onumu alacak aten öyle adamı yanımda tutmayacağıma göre boşver istediği kadar bakıp söylesin

nişanlımın başka bir kadını güzel bulması.....benim başka bir erkeği yakışıklı bulmamla devam edera.s böyle bişey gerçekte olmasa bile çivi çiviyi söker diyerekten aynı şeyi yaşatırım ona...

bu zamana kadar hiç öyle bi beğenme durumu olmadı ama kendisi herhangi bir erkek cinsi canlıdan bile beni kıskanıyosa rahatsız oluyosa aynısını ben de ona yaparımbu kadar:olmaz:

beğeniyorsa bile bunu bana hiç söylemedi
bazen ben yanında ne kadar güzel kadınmış derim
onunla ilgili bile yorum yapmaz

hiç sorun etmem beğenebilir tabi kadın hoştur ne diyelim ama o beni seviyor ki benle brlkte,zorla tutmuyoruz yaşakkıdı kaydirigubbakcemile2

Ay ben dayanamam vallahi.Kaldiramam böyle seyleri.
Ama ayni seyi o da kaldiramiyor.Ben birine yakisikliymis dedigimde cildiriyor.

sorun degıl benım ıcın. gercekcı olmaz lazım guzelse guzeldır. E kocam da off parcaya bak yavrum gıbısınden konusmuyorsa sorun degıl

Ben kıyaslarım heralde ister istemez güzel de olsa çirkinde olsa....
Ama bi sevgilim olursa bi gün demesin istemem içinden de dısındanda demesin :)) O şahıs arada beni kızdırmak için sölerdi sinir oldugumu biliyo ünsüzlere diil tabi ünlülerekaydirigubbakcemile3

Bozulurum ama kendimi hiç bir kıyaslamam.Şimdi düşünüyorumda şu kızda güzelmiş hiç demedi.Derse bende yakışıklıymış şu çocuk derim olur biter:D:D
Kısasa kısas durumu var bende...

Back
X