Sevgilinizin/Einizin baka bir kadn gzel bulmas..

mümknse bulmasın =( bulursada bana sölemesn

çok kotu oluyor ya baska bırını begenmesı.... bugun arkadasımdan konu acıldı onu guzel buldugunu soyledı mafoldumben art nıyetı olmadıgını bılıyorum ama yınede cok sınır oldum we cok kırıldım :gitme: bende kıyaslarım kendımı:gitme: benım o begendıgı kızlardan ne eksıgım war falan derım offffffffffff :gitme:

Son düzenleme:
hepimizin gözü var gönlü varr
bir insan güzelsee bayan olarak onu ben bile güzel alımlı bulabiliyosam
bir erkeginde onu öyle ( hatta daha fazlası) bulması çok normall
ha bunu dile getiş şekli önemlii

ama şunuda belirteyim
kesinliklee bir başka insanla kıyaslanmakk hiç hoş deyil
onu kabul edemem ama

begenebilir ama yanında ben varken dillendirmez..bende aynı sekilde..oof cocuğa bak demem veya hosmus falan demem sevgilim yanindayken :)

ya bu aslında şöyle bişi ben mesela kıvanç t çok yakışıklı bulurum ama ona ne aşığım ne de hayranım yani bi elbiseyi görüp beğenmek bi takıyı beğenmek bi eşyayı beğenmek gibi yani altında çok fazla anlam aramaya geerk yok
ama yanımda of öüyorum şu kıza aman ne güzel demesi tabi hoş olmaz
aynen bende diyemem
ama tabikide başkasını beğenir abrtmamk gerkir

Yanımda beni sinir etmek için azmı ünlü kadını beğendi. Ohooo. Özellikle askerdeyken. Mahsus, beni kıskandırmak için yapıyoırdu. En son britney spears a güzel dedi. Bencede diye hak verdim. O kadar da güzel dğeilmiş dedi. Bir dahada bu yola gitmedisırnaşık şey

BENCE DURUMUA GORE DEGISIR BAZEN BEN GOSTERIRIM AA BAK NE KADAR GUZEL DıYE. AMA BI ERKEGIN BUNU DILE GETIRMESI BENCE YANLIS. AMA TAMAMEN TAVIR ISI OFF NE SEKSI GIYINMIS AY NE SIRIN KIZ FELAN BATMAZDA BOLE GOZLERI PARLAYARAK ICTEN BAKARSA COK KISKANIRIM. KIZ ACMISTIR HERYERI BAKSADA COK TINLAMAM BENDE BAKARIM :d LAKIN BOLE GOZ TEMASI SEKLINDE KARSILIKOI BAKIS FIRLATIRSA O ZAMAN CEKECEGI VAR ELIMDEN.

bence art bi niyet olmadan söylenmesi gayet normal nasıl biz yakışıklı bir erkeğe yakışıklı diyorsak güzele de güzel denmesi lazım içindeki niyet önemlii

ya benim begendigim kadınları begense sorun yok ama benim güzel bulmadıgım ünlüleri begeniyor aaaaaaay sinir oluyorum resmen ...o da bana aynısı diyor liv bu adamın neresini begeniyorsun g. benziyor fln delikafadulden

Valla beğense bile asla benim yanımda kimseye güzel diyemez... Alırım aklını onun aklinialirimsmile

Hatta garibim benden korkusuna sürekli sen dünyadaki en güzel kızsın,benim için kusursuzsun deyip duruyor... kaydirigubbakcemile3

ben şu oyuncu çok yakışıklı falan dersem bana misilleme yapar şu kız daha güzel diye ama ben çok önemsemem

Back
X