sevgilinizin en sinir oldugu seeyy :)

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
geliin kızlar sohbet edeliim, sevgilinizin en sinir olduğuuu deliye dondugu sey nediir :) :1:

sevgılımın degılde kocamın :) ona uyuz demem onu sınırlendırıyor :) bende demıyorum hıcc :) bıde camasr makınasının kapagını hızlıca kapatıyorsam kızar :D

ben sinirlendiği seyleri yapıp kızdırmayı cok seviyorum cok tatlı oluyoor abartmadan tabii :) o sinirleniyor ben guluyoruum :1:

Sevdiğimin adı Oğuzhan. Kızdırmak için uyuzhan diyorum ve başarılı oluyorum :1:

Onu dinlerken lafını bölüp bölüp sürekli konuşmam onu sinir eder :)
Eerkeklerle konuşursam çok sinirlenir :)
Uyuz demem de çok sinirlendirir .
En sinir olduğu şey ise onu sinirlendiriyo olmam .D

yok ben yapamam kıyamıyorum.. sınırlenıyor ama cokta uzuluyor acıkcası.. kocam bana dese uyuz falan dıe bende alınabılırım.. manyak falan asla demeyız bunlar kırıyor ınsanı :D ama camasr makınasına sınırlenıyor yanı :D

:)) yani haklısınız. ben alıştığım için bu manyak tarzı laflara artık alınmıyorum :1: ciddi soylediğinde tabi alınıyorum :)

cıddı veya sakacıktan hıc kullanmıyoruz bız.. yanı sakacıktan olsa bıle hos bır laf degıl ınsanın agzı alısır olmadık yerde soyler.. mesala len, oha yuh gıbı seylerde agzımız alısmıssa yandık zten olmadık yerde cıkabılıyor

Sessiz kalmam onu çileden çıkarır.
Dışarıdan eve geç girmek istesem kıyametleri koparır.
Tabii en büyük derdi sigara. Ona nazaran çok içtiğim için söylenir de söylenir.
Bir de kavga sırasında ses yükseltmek yasak!

cıddı veya sakacıktan hıc kullanmıyoruz bız.. yanı sakacıktan olsa bıle hos bır laf degıl ınsanın agzı alısır olmadık yerde soyler.. mesala len, oha yuh gıbı seylerde agzımız alısmıssa yandık zten olmadık yerde cıkabılıyor

len, lan tarzı seylere zaten kızıyor :))

Onu dinlemememe,
Ünlü bile olsa herhangi bir karşı cinsten bahsetmeme,
Gün içinde uzun süre ilgi göstermememe,
Arkadaşlarımla bişeyler yapmama sinir olur.

Argo kelimeleri benden duymayi hic sevmez bey efendi. Bi de malina zarar geldi mi cok kiziyor :37:

aradığında bana ulaşamaması
ilgi göstermediğim zamanlar buna çok deli oluyor

Back
X