Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişiden kişiye değişir ama ben soun olacağını düşünmüyorum.her iki taraf okumuş meslek sahibi hatta çok iyi kariyer yapmış olupta boşanan o kadar çok insan varki
mesela benim dayım doktor ama yengem ilkokul mezunu 15 senelik evliler çokta mutlular
eşimle çıkarken üniv.okuyordu bende annem hastaydı ona bakıyordum okulu bırakmıştım.eşimin annesi o lise mezunu sen üni.mezunu olucaksın anlaşamazsınız ayrıl diyip duruyordu o kadar gururum kırılıyorduki anlatamam çok zoruma gidiyordu.evlendikten sonra okumaya başladım şu anda 2.sınıftayım üstüne birde çocuk yaptım kendi işimide kurmaya hazırlanıyorum. buda ona kapak olsun:))
çok içime oturdu o laflar unutamam o hissettiğim ezikliği
eskıden olsa cok önemli hayatta olmaz derdım ama suanda kısıler bırbırını sevdıkten sonra eğitim vs. boş iş adam evine ekmek getirebilcek karakter yapısına sahipmi başka düşüncek bırsey yok ,çalıştıktan sonra herşey birlikte yapılabilir dıyorum
iyi insan olmadiktan sonra isterse profesör olsun..neye yararki...seni mutlu edemedikten sonra
:sinifsinif: evet malesef sorun oluyor..sevgilim ilkokul bense ünv mezunuyum..(aöf) ailem çok karşı olmazda olmaz diyorlar.. ama bir tanısalar fırsat verseler onun en az üniversiteli biri kadar kendini geliştirdiğini görücekler.. ama hep bir önyargı var.. eğitim cehaleti alıyor eşeklik baki kalıyor... okadar çok ünv mezunu tanıdığım arkadaş varkii insanlıktan bir haberler.. ama gelde anlatt mafoldumben
keşke herkes böyle düşünse.. ama konu evlilik boyutuna taşınıldığında ciddiyete ve resmiyete döküldüğünde ilk başta kendi çevreniz denk olmadığınızı ima ediyor..yada direk söylüyorolmadı evlenmeden önce çiftler arasında bilgi yarışması filan yapsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe ben üni okuyorum sevgilim ortaokul mezunu
ama benden daha olgun daha mantıklı düşünen birisi
benden her konuda daha yüksek
askerde
bakalım gelirse açıktan okuma konusunu bi konuşcam
bilirsiniz aileler =)
kişiden kişiye değişir ama ben sorun olacağını düşünmüyorum.her iki taraf okumuş meslek sahibi hatta çok iyi kariyer yapmış olupta boşanan o kadar çok insan varki
mesela benim dayım doktor ama yengem ilkokul mezunu 15 senelik evliler çokta mutlular
eşimle çıkarken üniv.okuyordu bende annem hastaydı ona bakıyordum okulu bırakmıştım.eşimin annesi o lise mezunu sen üni.mezunu olucaksın anlaşamazsınız ayrıl diyip duruyordu o kadar gururum kırılıyorduki anlatamam çok zoruma gidiyordu.evlendikten sonra okumaya başladım şu anda 2.sınıftayım kendi işimide kurmaya hazırlanıyorum üstüne birde çocuk yaptım buda ona kapak olsun:))
çok içime oturdu o laflar unutamam o hissettiğim ezikliği