• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin/eşinizin facebookta arattığı isimler

beautifuldisaster

aklıma gelişini seveyim
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
418
245
333
sevgilinizin/eşinizin facebook şifresi elinizde var diye asla güvenmeyin.
belki bilmiyorsundur diye söylüyorum (ben yeni keşfettim) ;sevgilinizin/eşinizin facebook ta kimleri arattığını görmek istiyorsanız, profil sayfasından "hareketler dökümü" diye bir seçeneği tıklayarak açılan sayfada sol taraftan gönderilerden "tümü" yü seçip "hedef kitlesi sadece ben olan hareketler" şeklindeki seçeneği seçtiğinizde; hangi tarihte kimleri arattığının listesi görülecektir. Ben geçen gün buldum. Sık sık aynı kişileri aratması dikkatimi çekti. Sonra o kızgınlıkla arattığı isimleri ve facesindeki bazı kızları engelledim. Bunları ona da söyledim hiçbişey diyemedi. Çünkü herşey ortadaydı.
Elime koz geçmişti :) Sonra yalvardı hep; seni seviyorum, herşey istediğin gibi olsun, beraber fotoğraf çekilip faceye koyalım, yeni face açayım, istersen ortak face açalım, istersen faceleri kapatalım.....Sonraki gün baktım ilk defa ikimizin olduğu bir fotoğrafı profil resmi yapmıştı :) Ama kontrolün hep bende olacağı konusunda anlaştık :)
Bu korku ona yeter şimdilik:)

sevgilinizin/eşinizin facebook şifresi elinizde var diye asla güvenmeyin.
belki bilmiyorsundur diye söylüyorum (ben yeni keşfettim) ;sevgilinizin/eşinizin facebook ta kimleri arattığını görmek istiyorsanız, profil sayfasından "hareketler dökümü" diye bir seçeneği tıklayarak açılan sayfada sol taraftan gönderilerden "tümü" yü seçip "hedef kitlesi sadece ben olan hareketler" şeklindeki seçeneği seçtiğinizde; hangi tarihte kimleri arattığının listesi görülecektir. Ben geçen gün buldum. Sık sık aynı kişileri aratması dikkatimi çekti. Sonra o kızgınlıkla arattığı isimleri ve facesindeki bazı kızları engelledim. Bunları ona da söyledim hiçbişey diyemedi. Çünkü herşey ortadaydı.
Elime koz geçmişti :) Sonra yalvardı hep; seni seviyorum, herşey istediğin gibi olsun, beraber fotoğraf çekilip faceye koyalım, yeni face açayım, istersen ortak face açalım, istersen faceleri kapatalım.....Sonraki gün baktım ilk defa ikimizin olduğu bir fotoğrafı profil resmi yapmıştı :) Ama kontrolün hep bende olacağı konusunda anlaştık :)
Bu korku ona yeter şimdilik:)

bikeresindede ben böyle bişey yapmıştım ama asla kötü bi amacım yoktu pişmanlıklarım geliyodu aklıma o yüzden bakmştm asla seevdiğimi aldatma gibi bişey söz konusu olmadı o anlamda da bakmamıştım çok kavga ettik ayrılmak üzereydik ama ben söz verdim ve uzun zamanda geçse affetmişti belki kötü bi amacı yoktur onun da . bu arada dediğinizi yaptım ben bulamadım çıkmadı hiçbirşey
kendime yaptım dün baktığım kişiler çıkıyo .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay harikasın canım ya.. Ben baktım hep beni aratmıs bebegim yaa :9: Ama bu faceyi acalı cok olmamıstı, tüh daha önce söyleyedin keşke :9::9:

Kııız doğru valla kendi facemde denedim aradığım herşey çıktı :9: Yarın benim sıpanın facesine gireyim bakayım bakiyim :9: şimdi girersem bu saatte ayakta olduğumu anlamasın :9: yarına kadar nasıl sabredicem yaa :43:

Back
X