• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

aman ne önemlı ne yazdıgı
eskıden sevgılım askım balım bölcegım bı tanem kuşum sevdıgım hayatımın ıcı dıye kayıtlarlardı da ne hayırlarını görduk ben de duzgun kayıtlamadım dogrusu baze n siliyorum bıle adını ne farkeder möhim olan içi içiiiii, kabugu degıl gösterısı degel içiii.. içi ıyı olsun yeter bana.

ayy cnm önceden yani bundan 6 ay gbi önce felan ben eşimin telefonunda aşkım die kayıtlıydım..
ama beni ve eşimi ykından tanıyan adi herifin biri(burda açıklamam sakıncalı olduu için söölemiycem)eşimin telefonundan benim numarayı almış!!! sora bana gizli numaradan garip garip aramalar geliordu...bende eşime sööledim buda c. savcılıına verdi, sora ortaya o pisliin olduu çıktı :mymeka:
biz tabi dava felan açtık ve artık görüşmüoruz onla...şok oldum ya...artık eşimin telefonunda bir erkek adıyla kayıtlıyım :çok üzgünüm: üzgünüm bu durumdan ama napiim...ooofff dünayada nekadar sapık varsa zaten beni buliii :mymeka: allaha havale ediorum o pislii de :mymeka:

ay utanmaza bak yaa... ne adi insanlar var allahim su dünyada... CADIARZU

benım kazma benı kaydetmıyo gunde 1000 defa konusup mesajlasıyoruz herseferınde hiç üşenmeyip numaramı cevırıyo
zamanında ıyı kazımısım kafasına demekkı kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis
bende de sıpa diye kayıtlı :nazar: :nazar:

Back
X