Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

Aa My Angel diye kayıtlıyım bende.
ben de de o ömrüm diye kayıtlı

ben onun telefonunda aşkım diye,oda benim telefonımda aşkım diye kayıtlı........yani aşkım aaşkımmmmmm

yaff her kesin kocişi ne kibarmış .. bi benimkisi kalas çıktı .nie danam die yazmış beni bu adam :mymeka:.
bende onu öküzüm diye kaydettim oh olsun ..lülülülülülü

onun telefonunda yarim diye kayıtlıyım be:1hug:ndede herşeyim yazıyo 4. yıla girdik allah 40 yılıda nasip etsin:nazar::nazar::nazar: :asigim:

tatlı tatlı , aşkım, güzel, bebem, diye kaydederimlaelaelaelaelaeŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

BN AŞKIMI BÖYLE KAYDEDERİM AMA AŞKIM ASKERDE TEL. YOK ŞUAN ANKESÖRLÜYLE ARIYO KAYIT YOK YANİ HAFIZAYA ODA BNİ BÖLE KAYDEDİYODUR ÇÜNKÜ BİZ BİRBİRİMİZE BÖLE GÜZEL KELİMEMERLE HİTAP EDERİZ ( kızlar bigün bişi oldu taksimdeyiz aşkımın adı özcan uzaktaydı bn ona özcaaaaannn diye bağırdım eee aşkım diyemi çağırıcam istiklalin ortasında bana bi kızdıkı meyersem ona uzaktan seslenirsem bile kelebeğim dicekmişim aşkım tatlım diye çağırıcakmışım yer mekan ne olursa olsun ) ne bilim anlatasım geldiyerimseniben

:dance:eşimin telefonunda AYŞEMMMM:CüvCüv: DİYE KAYITLIYIM BENİMKİDEN EŞİM BİTANEM:teselli:

ben onda ilk günden beri YARİM die kayıtlıyım bende onu ilk günden beri MUCİZEM die kaydettım.diğer hattıda değişik olsun anliim die YÜREĞİM yazıyo.

Back
X