Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

eşim biraz değişiktir, isim soyisimdi evlenme arifemizde, öyle şeyleri saçma bulurdu. Ben de sevmem ama isim soyisim ne dedim yahu, sokaktan geçen birinden farkım yok mu? sildi sonra "canım" yazdı, ben de sil onu istemiyorum ben dedikten sonra dedim ama, sonra takmadım, iki seneden fazladır hala "canım" yazıyor. Ben de o günden sonra "koca eşşek" diye kaydettim. önceden "sevfilim" di, evet o bir fildi :) can eşşeğim, koca eşşeğim diyorum severken, koca eşşek de bi sorun yok kızınca da sen koca bi eşşeksin, biliyosun di mi diyorum. tatlıya bağlıyoruz

bende bi tanem..bana çok iyi olursa en sevdiği söz,..gözümün nuru
O ise 6 yildir cennetim

Söyleyemem kimliğim ifşa olur. Eşinin telefonunda bu şekilde kayıtlı dünyadaki tek kadın olduğuma eminim. Kesinlikle romantik va değil. Ama herkesler de bilir bizi tanıyan.

Benim ki beni inci tanem diye kaydetmiş zamanın behrinde bende onu sol yanım diye kaydetmişim aynı zamanlarda öyle kalmış değiştirmesini de nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…