Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

O Esmerim diye kaydetmiş.

Herkes isim soyisim olarak kayıtlıdır bende. Onu sadece ismiyle kaydetmiştim. Hala da öyledir.
İsmine de kendine de aşık olduğum adam o benim :KK200:

Ben eşimde '❤ PeRiiiMmm ❤ 'diye kayıtlıyım.
Eşimde bende ' DünYaaMmm ' diye kayıtlı.
:) Coook kızarsam silip ismiyle kaydediyorum.

Balım diye kayitliyim onda odq bende duam diye....onu tanimadan annesi evlendirsin diye dua istemisti benden;))
Dua etde iyibi kız bulsun oglum drmisti:halay:iyi etmişim

"Köfte" yanında da kaplumbağ emojisi var. Bizim aramızda köfte özel bir kelime :D komik ama öyle. Onun telefonunda Aşkım diye kayıtlıyım. İlk sevgili olduğumuz zamanlar resmiyet yokken soyadıyla kayıtlıydı yanında emoji vardı.

Ben hatun diye kayıtlıyım o da bende bitanem diye ama kızdığımda ismini yazıyorum sadece:sinirli:

Ama yorumlara bakıyorum da adını tek yazanları anladım da ad soyad kaydedenlere bayıldım çok yaşayın emi :-)

Onda da bende de 'aşkım'...
Ama ben kavga edip küstüğümüzde ilk işim onu, (gören olursa ayıp olmasın diye) farklı dilde öküz aptal falan diye değiştirmek oluyor. :KK70:

Benim rehberim de açma diye kayıtlı.onda ise eskiden Aşkım yazıyordu şimdi ismimi silmiş sadece numara var.Bir ara kavga ettiğimiz dönemde yapmıştık böylece kaldı, Bu arada bütün sosyal medyadan sildim.Takip etmiyoruz birbirimizi.

ben onda bitanem diye kayıtlıyım, o bende alejandro olarak kayıtlı. asla aşkım prensim falan yazmadım, yazmam da. herkes görüyor sonuçta.

Valla bende Aşkısı diye kayitli bigun bana aşkısı dedi cok hosuma gitti ona oyle hitap ediyorum.

:- Ben onda bal gozlum diye kayitliyim

Back
X