sevilmediğini hissediyorsan niye hala onlasın . 20 yaşında ne bu acale yani nereye yetişcen . ben olsam böyle takıntılı bir ilişkisi olan adamdan uzak dururdum yaşında genç . benimde böyle bir durumum oldu . bu tip insanlar ne birleşebiliyor ne ayrılabiliyor yılların verdiği alşıkanlıklar var . senle evlense bile aklının onda kalıcağına yüzde yüz eminim.
Yaşı büyük erkeklerde bu gibi düşünceler oluşuyor insanda maalesef
Sevmediğini düşündürecek hareketleri oldu mu peki?
Bazen sohbet ederken tutuluyor konusamiyor. Eskilerden birşeyler hatirliyor sanki.. Gözleri daliyor...facebookta gecmisine baktim arada sirada eski kiz arkadaslarini arattirmis bakmis
Her fırsatta bana sevdiğini göstermeye cabaliyor. Yani arada lütfen anla seviyorum falan diyor. Bir kere derdin cocuksa beni 2 yil beklemeseydin birinden yapardin dedim o da evlilik çocuk kolay önemli olan sürdürmek dedi. Ben senle devam edeceğime inanıyorum dedi... Acele değil de hayatimda ailem dahil hic kimse beni sahiplenir baglamadi kendine... Belki ondan bu düşüncelerim...
Daha cok gencsin , Aceleni anliyamadim dogrusu..
Senden önce bir cok sey yasamis.oldugu icin , belki teredut ediyosun.
Anliyabiliyorum , ama eger seni sevmedigini dusunuyosan. Ve bundan eminsen. Ozaman daha neyi bekliyosun ki ?
Ama sen 20 yaşında gencecik bi kızsın daha.
Bunca sorunun içinde olman normal mi?
Okulun eğititmin hayatın işin bunlar öncelikli olmalı.
Elbet seveceksin evlenmeyi düşüneceksin anneliği isteyeceksin ama bunlar için erken sanki.
Karşında ki insandan emin değilsin üstelik.
Bu turizm sektorundeki adamlar...
Valla ne desem bilemiyorum
Ayni yastayiz seninle
Ve ben 34 yasinda bu tarz bir adamdan ziyade sana daha masum duygularla yaklasicak yasina uygun birini oneririm...
Cunku bahsettugn adam herseyi yasamis tuketmis ve artik sadece aile sahibi olmak istiyor. Belkide aile yi o eglence ortaminda bir kacis bir ayri hayat olarak gorecek kendi hayatinda
Merhaba hepinize kizlar. Ben 20 yasindayim 6 aylik bir ilişkim var çok değil. Erkek arkadasim benden yaşça büyük 34 yasinda. Yasini belli etmeyen biri zira ben de 23 gibi dururum. Bizim iliskimiz en basindan ciddi ve hizli başladı. Ben delice anne olmak isteyen biriyim,onun da artik baba olmak için vakti geldi tabii. Turizmde calistigi için yillarini gece hayatıyla,yabancı sevgililerle geçirmiş oldukça. Arada şurada kimini gerçekten sevmiş evlenmeyi düşünmüş. Ama olmamis... Kiz kardeşiyle tanistim,ailesinin birazini tanimis oldum annesi falan gittim gördüm. Sosyal medyada epey bi inceledim. Arkadasken bana bir sevgilisinden bahsetmişti icerlenerek ben de. Aaa ayip etmiş falan diye konusmustum.Gel zaman git zaman erkek kardesinin eşiyle oturdum sohbet ettim kiz eşiyle biraz sorunlarini anlatti. Doldu gözleri boyle eşinin ona onu sevmediğini söylediğini falan anlatti,vaktinde sevdim aci çektim daha sevmem ki falan demiş kiz yikilmis tabi ve 3 yasinda çocukları var.. Sonra bana dedi ki sevmiyo,o da sevmiyor (benim sevgilim için ) şimdiye kadar sevmişler zaten... Dedi.
5 6 yil bir kizla cikmis evleneceklermis olmamis,ama o kiz 2 3 yil aradan sonra tekrar beni kabul et demiş istememiş. Gecenyaz biz bbaşlamadan önce memlekete gidince onların evine de ugramis. İste ... Eskiye dönme durumları olmuş ara ara bunun gibi. Eski sevgilileriyle donem donem tekrar görüşmüş. Simdi ben onun beni gerçekten sevdiğini anlayamıyorum. Gözlerinde ben yokum... Onun için ideal es anne adayi olabilirim sadece... Ben de bu şekilde beni sevmeyen biriyle hayatimi nazil birlestireyim. .yardim edin lütfen hic bisey için geç olmadan ben daha fazla sevm
eden....
Uzak şehirlerde olduğumuzu söylemeyi unuttum yazlari ayni yerdeyiz sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?