Sevgilinizin eskilerini unutamadigini dusundunuz mu hic ? :( gozlerinde siz yoksunuz.

sevilmediğini hissediyorsan niye hala onlasın . 20 yaşında ne bu acale yani nereye yetişcen . ben olsam böyle takıntılı bir ilişkisi olan adamdan uzak dururdum yaşında genç . benimde böyle bir durumum oldu . bu tip insanlar ne birleşebiliyor ne ayrılabiliyor yılların verdiği alşıkanlıklar var . senle evlense bile aklının onda kalıcağına yüzde yüz eminim.

Bu turizm sektorundeki adamlar...
Valla ne desem bilemiyorum
Ayni yastayiz seninle
Ve ben 34 yasinda bu tarz bir adamdan ziyade sana daha masum duygularla yaklasicak yasina uygun birini oneririm...
Cunku bahsettugn adam herseyi yasamis tuketmis ve artik sadece aile sahibi olmak istiyor. Belkide aile yi o eglence ortaminda bir kacis bir ayri hayat olarak gorecek kendi hayatinda

Yaşı büyük erkeklerde bu gibi düşünceler oluşuyor insanda maalesef
Sevmediğini düşündürecek hareketleri oldu mu peki?

Daha cok gencsin , Aceleni anliyamadim dogrusu..

Senden önce bir cok sey yasamis.oldugu icin , belki teredut ediyosun.
Anliyabiliyorum , ama eger seni sevmedigini dusunuyosan. Ve bundan eminsen. Ozaman daha neyi bekliyosun ki ?

Kadınlar bir çok kez aşık olup, sevebilirken erkekler gerçek anlamda birini severlerse onun hayali ile yaşayıp gidiyorlar. Kalplerinde kimse için yer açmıyorlar. Elbette normal hayatın akışını yaşıyorlar fakat içlerindeki yara hiçbir zaman kapanmıyor, ağzında diş kalmayacak yaşa bile gelseler..(15-20 yaş erkeğinden bahsetmiyorum)

Her fırsatta bana sevdiğini göstermeye cabaliyor. Yani arada lütfen anla seviyorum falan diyor. Bir kere derdin cocuksa beni 2 yil beklemeseydin birinden yapardin dedim o da evlilik çocuk kolay önemli olan sürdürmek dedi. Ben senle devam edeceğime inanıyorum dedi... Acele değil de hayatimda ailem dahil hic kimse beni sahiplenir baglamadi kendine... Belki ondan bu düşüncelerim...

Yaşı büyük erkeklerde bu gibi düşünceler oluşuyor insanda maalesef
Sevmediğini düşündürecek hareketleri oldu mu peki?

Bazen sohbet ederken tutuluyor konusamiyor. Eskilerden birşeyler hatirliyor sanki.. Gözleri daliyor...facebookta gecmisine baktim arada sirada eski kiz arkadaslarini arattirmis bakmis

Bazen sohbet ederken tutuluyor konusamiyor. Eskilerden birşeyler hatirliyor sanki.. Gözleri daliyor...facebookta gecmisine baktim arada sirada eski kiz arkadaslarini arattirmis bakmis

Bence açıkça sormak en iyisi
Ayrıca benim de eşimle aramda 15 yaş var iyi düşün derim yaş farkını yabana atma

Sen 30 yaşındayken adam 44 olacak. Bu adam sadece baba olmak istiyor sen onun için sadece çocuğuna anne olursun sırf bu yüzden kendini feda mi edeceksin genceciksin seni seven ve senin de sevdiğin birinin çocuğunu doğurmak varken ne diye böylelerini seçiyorsun üstelik seni sevmediğinden de eminsin... Üstelik evlilik sadece çocuk doğurmak için olmaz koca bir ömrü paylaşacağın iyi kötü her anında yanında olacak ve olmasını istediğin adam o mu gerçekten ? Seni sevmeyen üretim aracı olarak gören biri... Kendini kandırma onun için sadece iyi bir anne adayısin çocuk olduktan sonra hiçbir değerin kalmayacak çünkü istediğini alacak zaten. Her zaman anne olabilirsin ama bu yaşını bir daha bulamazsın daha çok küçüksün... ARamızda 3 yaş var ama gerçekten üzüldüm senin için lütfen çok iyi düşün. Kendinde söyledin onun için iyi bir anne adayısin başka nesin ? Eğer verecek cevabın yoksa hemen kaç... HAtta hiç sormana da gerek yok direk kaç :)

ailenle ilgili ne sorunun var bilmiyorum ama en kötü aile bile bence bir eşten yada sevgiliden önemlidir . onlar seni karşılıksız severler . ama eş bir gün gidebilir . hayatta tek karışılıksız sevgi evlat sevgisidir bunu böyle bil . evlenmek kaçış değil . acele etme . takipte ol . bak benim bir arkadaşım vardı böle bir adamla uzun yıllar ayrılıp-barıştılar . en sonunda çocuk gitti 18 lik bir kızı aldı . sonra kızdan boşandı eski sevgilisine döndü ve evlendi . olan küçük kıza oldu . 18 yaşında böyle birşeyi yaşadı . yazık günah değil mi .böle dengesiz insanlar oluyor işte . dediğim gibi bence farklı birini bul . lafla peynir gemisi yürümez derler . sana dediklerine değil yaptıklarına bak . bence kendi yaşlarında bir erkek sana daha uygun olucaktır . ama sen bilirsin tabi senin hayatın .

Daha cok gencsin , Aceleni anliyamadim dogrusu..

Senden önce bir cok sey yasamis.oldugu icin , belki teredut ediyosun.
Anliyabiliyorum , ama eger seni sevmedigini dusunuyosan. Ve bundan eminsen. Ozaman daha neyi bekliyosun ki ?

Bana beni sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini söyledi,konuştuk ileriye donuk. Dönülmez bir yola girdik sen bir aksan ben birakmam tarzi konuşmalar oldu.. Ben bazen trip atiyorum kusuyorum benle ilgilenemiyor gibi... Konuşurken sıkılıyoruz bazen. Ve uzak şehirlerde olduğumuzu söylemeyi unuttum...

aaa bu arada kendimdende örnek vereyim . birini çok sevdim zamanında . adam ayrılmıştı sevgilisinden . ben bazen hatırlatıyordum işte merak .. yok asla asla evlenmem onla .. onla herşey bitti . o bana uygun biri değil . kesinlikle istemiyorum derdi . sonunda ne oldu biliyor musun biz ayrıldık onla görüşmeye başlamış yeniden . sonrada evlendiler . erkeklerin hiçbir sözüne güvenme derim ..

Aranizda çok yas farki var o kadar yas farki olan biriyle kafa yapin çok denk olmaz o çok şey görmüş geçirmiş biri hem de fazlasıyla o kadar olayları olmuşsa ve gözlerinde seni sevdiğini gormuyorsan bitir çok baglanmamisken bitir çocuk doğurmak için değil gerçekten seni hakeden biriyle evlen mutlu olursun düşünsene evlendiniz diyelim o evdeki iliskiniz aileniz nasil olacak ne kadar mutlu olcaksin bi yerden sonra sorunlar cikicak o sana yeterli gormicek kendini gereksiz kiskancliklar cikicak ve belki yetemicek de üstelik sevdiğine bile inanmiyosun hani bunu bile bile neden kendini yakasin ki

Ben 19 yasindayim aranizda 14 yas var dimi yanlis anlamadim yani kendimi 33 yasinda biriyle düşünemiyorum bile sevgili gözüyle özellikle baba derim ben o kadar yas farkina yasimin 3 çeyreği ben bu yolları yeni yeni yürürken o 2. Seferden donucek gibi inşallah doğru karar verirsiniz :-(

Son düzenleme:
Ama sen 20 yaşında gencecik bi kızsın daha.
Bunca sorunun içinde olman normal mi?
Okulun eğititmin hayatın işin bunlar öncelikli olmalı.
Elbet seveceksin evlenmeyi düşüneceksin anneliği isteyeceksin ama bunlar için erken sanki.
Karşında ki insandan emin değilsin üstelik.

Haklisinnn çok haklisin. Bilemiyorum. Ben seviyorum onu. Sevdigim icin belki de kendimi inandirmaya calisiyorum...

Lütfen yaş ve meslek olarak ön yargıyla yaklaşmayalım herkes aynı değil... benim nişanlım da 35 yaşında ve turizmci. Evet bahsettiğiniz gibi onun da yabancı sevgilileri olmuş mu olmuş, herşeyi fazlasıyla görmüş geçirmişmi evet öyle.. ama geçmiştekilerin hepsi geçmişte de kalabiliyor ama arkadaş için de aynı durum geçerli olurmu bilemem tabiki bizim farklı... ilk başta ikimiz de yeni bir ilişkiye açık değilken şimdi nişanlıyız :) ve bana hayatm boyunca bu kdr masum duygularla yaklaşan biri olmadı böyle güzel seven birisine inanmıyodm ama hayat bu belli olmuyor ama çok da umutlanma bağlanma derim ben arkadaşa tabii.. başta da dediğim gibi herkes bir değil bu yaşa ve mesleğe bakmıyor.

Son düzenleme:
seni sevmediğini düşünüyorsun.içinde kuşkular var
ben olsam bu kuşkularla ciddi bir adım atamazdm.
Nedense bu adamla evlenirsen mutsuz olacakmışsın gibi bir his oluştu içimde

Bende sana tavsiye ablan olarak bır yol olmaz zaten ayrıl dıyorum. ki kesınlıkle bı bayanın evlenme yaşı 25 yasın altında olmamalı cok pısman olursun
gıt unuversıte sınavlarına gır aöf oku işe gir elınde paran olsun yanı bu yaşta ne yapcan evlenmeyi
bir erkeğin elıne bakmak cok zor olur
daha sen bahar gbısın o gelmıs bılmem kac yasına zaten ileriyi dısardan gozlemleyen bırı olarak ben bıle goremıyorm bosuna zaman kaybetme o adamda mutsuzluk var . optum

Son düzenleme:
Aranızda gerçekten ciddi bir yaş farkı var. Şuan sorun değil gibi görünür ama ileride etkilerini anlamaya başlarsınız. Bir de siz daha çok gençsiniz, evlilik için daha çok erken bana göre.
Arada hepimiz eski sevgililerimizin bizden sonra neler yaptığını merak eder, aratırız internette, bu illa ki unutmamak anlamına gelmiyor ama sevgilinizin durumu biraz daha farklı sanırım. Bir de 'onlar zaten sevmiş, artık sevmezler.' diyen biri var. Emin değilseniz açıkça konuşun bence ve emin olmadan ileriye dönük bir adım atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…