Sevgilinizin eskilerini unutamadigini dusundunuz mu hic ? :( gozlerinde siz yoksunuz.

arkadaşım kendine gel aradaki 14 senede tüm yaşanmışlarla o çoook tecrübeli sadece onun söylediklerine bakma onun geçmişine bak,hayatı nasıl yaşamış onlara bak incele ,,, senin önünde parlak bir gelecek var döndür yüzünü yaşıtlarınada ağabeyinden bile büyük biriyle ne paylaşabilirsin evlendikten sonra cicim ayları bittiğinde kendine gelirsinde iş işten geçmiş olur gerçekleri gör çok geç olmadan.......

Bu erkek arkadaşından ziyade seninle ilgili bir durum. Sen ne bekliyorsun evlilikten yahut ilişkiden? Her daim aşkını belirten, ikinizle alakalı her konuda senin kadar heyecanlanan birini mi? Yoksa evine bağlı çocuk sahibi olmak isteyen, artık durulmuş bir zatı mı?
İkinci seçeneği istiyorsan ve seni de sevdiğini biliyorsan huzur adına devam edebilirsin. Yok benim yaşım genç ben aşk, tutku istiyorum dersen de ayrılmalısın.

Kadın erkek fark etmez bazı insanların kırılma noktaları vardır aşkla ilgili. Bir kez kırılınca tek beklentileri huzur olur. Heyecandan da aşktan da vazgeçmiş, yorgun ruhlarını emanet edebilecekleri birini isterler sadece. Bunun için erkek arkadaşını suçlayamazsın. Her evlilik aşk ve tutkuyla ayakta durmaz. Bunlardan vazgeçmiş birinin salt sevgisiyle evlilik yürütebilirim diyorsan devam et.
Kaldı ki henüz 20 yaşındasın. Ne evliliği ne çocuğu yahu. 6-7 yıl sonra bunlar senin için de tutku olmayacak. Sen de farklı düşüneceksin biriktirdiğin yorgunlukla.

Ben de nişan elbisesi için kataloglar aşındıran, düğünde saçımı hangi renge boyasam diye geceler boyu düşünen biri değilim. Ben de yorgunum. Ve dahi heyecansız. Lakin benim herif bunu çok iyi biliyor ve kabulleniyor. Şikayetçi de değil üstelik. Sen de ilerleyen zamanda şikayet etmeyeceğinden eminsen ki bence edeceksin. O vakit susup razı olursun. Sevmiyor oluşu bambaşka bir konu. Bundan şüphe duyuyorsan zaten bitirmelisin. Lakin sevginin tek tasviri yoktur. Herkes aynı şekilde sevmez. Bunu bilesin :)

6 7 yil benim zamanim var ama onun yok.
Çok çok güzel yazmissin....
Ben de kendi kendime diyorum. Eski sevgilisini aklina getirmemek biraz senin elinde diyorum. Eski sevgilisinin adi cikmis biraz da rahat bir kizmis. Ona karsi gelirmiş (başkalarından duyduklarim.) ben onu mutlu eder değerli olduğunu hissettirir ve tabiki kalpler Allahin elinde Allahtan da istersem onu hatirladiginda ayni duyguları animsamaz diye düşünüyorum.. Ama tabii isin diğer tarafında paranoya gibi sevmiyor mu yoksa yalan mi herşey düşünceleri var. Bunu da dusunuyorumm..

1.Bu acele neden 20 yaşında anne olmak için tutuşmak yanmak neden okul kariyer bir çevre edinmek dururken?
2.Bir insanda bir insanın arasında 14 yaş farkı varsa kim ne gösteriyorsa göstermiyorsada fark farktır görünüş olmasada kafa yapısında muhakkak fark vardır.Madem bu kadar önemli değil neden o göstermiyor ben 23 gösteriyorum çabalaması neden? 23 gösterseniz de bir yaşanmışlık vardır o duruş düşünce 23 yaşına gelince olur 20 deyken değil bende öyle söylerdim ama öyle olmuyormuş:112:
3.Sevildiğinizi hissetmiyorsanız çabalamanın bir anlamı yok insan hisseder kendinizi üzmeye gerek yok sizde sevilmeyi hakediyorsunuz sürekli bu kuşkularla yaşanacaksa daha başındayken dönülmeli

Evliliği 2 3 yol sonraya dusunuyoduk zaten. Simdi değil. Gerçi yine erken yine erken. Ama ben kendime bir yuva kurmayi istiyorum gerçekten. Bir aileye sahip olmayi çokistiyorum. sevildiğini hissetmeme bazen sadece onda değil annemin bile sevmediğini.dusunebiliyorum. Belki geçmişte babanin etkisi vardır bunda. Cevremdekiler hep der yasindan olgun agirbaslisin diye bu kendi Görüşüm değil ben elbette 20lik duygu düşüncelere sahibim.kariyer yapma planlarim hala var ve o yönde zaten ilerliyorum. Zaten öğretmen olacagim için yurt dişidir fln gibi hayallerim yok,kendime kreş anaokulu açmak daha cazip geliyor...
Kafam gerçekten karisik.sanirim onunla oturup konusmaliyim.

canım yaşın daha çok erken böyle düşüneler için.
önce okulunu güzelce bitir, kariyerine başla, yapıcaksan yüksek lisans filan yap.

aradaki yaş farkı bence çok.
sen daha cıvıl cıvıl flört edip dolu dolu elele dolaşıp gezeceğin bir ilişki yaşamak varken neden böyle bir ilişkiye atıyorsun kendini?
önüne bak boş yere bu yaşlarda kendini yaralayıp, gelecekteki ilişki yada ilişkilerinde kendini burdan alacağın yaralarla taşımana ne gereek var.

önüne bak derim. benim içime sinmedi açıkcası.
hayırlısı olsun inş hakkında

Bazı şeyleri zamana bırakarak yaşamak güzeldir eğer bir hedefiniz varsa önce bunu gerçekleştirmelisiniz ve bence aradaki yaş farkı bir kez daha düşünülmeli yaşayan sizsiniz ama bir süre sonra sizde anlarsınız farklılıkları 30 yaşınıza doğru ilerlediğinizde

Universitedeyim anaokulu öğretmeni olacagim zaten.parami yillardir kendim kazanıyorum calisarak.
Onun bana söyledikleri de çok düşündürüyor. Seni kaybetmeyi göze alamam kaybetmeyecegim falann ??!

Aranızdaki 14 yaş beni ilgilendiren bir durum değil, her ne kadar doğru bulmasam da sana bu konuda herhangi bir nasihat verecek değilim. Ancak... 20 yaşındasın henüz. Neden evliliği bu kadar çabuk düşünüyorsun? Hayat amacın evlenmek mi senin? Sanki öyle gibi anlatmışsın. Üstelik 6 aylıkmış ilişkin daha. Aklında, gözünde, kalbinde bir tek sen yoksan hayatında da olmamalısın bence. Sevmek güzel şey tamam. Ama sevilmekte çok güzel bir şey. Bu tarz şeyler karşılıklıysa güzeldir. Tek taraflıysa ayrıl bence.

aranızda 14 yaş var daha okuyosun 6 aydır birliktesin anne olucamda anne olucam havasındasın adamın seni sevmediği ile ilgili şüphelerin var üstelik ayrı şehirlerdesiniz Allah akılı fikir versin

aranızda 14 yaş var daha okuyosun 6 aydır birliktesin anne olucamda anne olucam havasındasın adamın seni sevmediği ile ilgili şüphelerin var üstelik ayrı şehirlerdesiniz Allah akılı fikir versin
Hayir hayir öyle değil... Herkes anne olmak ister. Yanip tutustugum yok. Ama hep genç anne olmayi istemisimdir genç derken en ideali 25 gibi. Simdi o bu yas için beni beklese onun için geç... Ben okul zamanında şehrimi degistiriyorum evet,diğer vakitlerde ayni sehirdeyiz. Ayda bir gorusuyoruz ancak. Uzaklik önemli değil simdilik çok etkilemiyor bizi . ben de size akil danisiyorum burada,neden bunu denemediniz ???

Sevgilime şuan okadar kızgınım ki böyle birşeyde hissetsem canın cehenneme derimmm

bak güzelim ben 28 yaşındayım anne olucam kısmetse, bu işler kaderdir bi yerde sen istersin Allah vermez ya da pat diye oluverir sen önce okulunu bitir 6 ay evlilik çocuk vs düşünmek için çok erken, kimsenin yaşı geçiyo diye sen hayat rotanı değiştirmek zorunda değilsin

Sen 25 olduğunda o neredeyse 40 yaşında olacak bence göstermese de çok fazla yaşı

Universitedeyim anaokulu öğretmeni olacagim zaten.parami yillardir kendim kazanıyorum calisarak.
Onun bana söyledikleri de çok düşündürüyor. Seni kaybetmeyi göze alamam kaybetmeyecegim falann ??!

ıyı ıyı oku elın elıne bakma canım
yaş cok onemlı degıl belkı , genc anne olmak ıcınde ıyı bı gelıcek adamda lazım
sonucta 30 yıllık evlılıkler bıtıyor gunumuzde ınsanlar bırbınıne tahmamul edemez halde sen da 6 aydır dusundun bırıneden cocuk dogurmak yerıne ılerısı ılerkı zamanlarda cıddı bı ılıskı dusun zaten da okuyomussun

Hayat... Haklilik payiniz çok. Yolları birleştirmeyi düşününce biraz ona uymaya calisiyorum sanirim iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…