sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir zamanlarda bi arkadaşımız vardı bizi hikayeleriyle hayeleriyle neşelendiriyodu bunu farkeden kk hatunları tabii onu çemberin içine aldılar oda baştan baya bi savaştı mücadele etti kendini haklama için ama daha fazla yüzü tutmadı ve firar etti buralardan ama bu bayanda nasıl bir umursamazlık ve nasıl bir utanmazlık vardırki cevap vermeye bile devam ediyor yüzü bile kızarmıyorfisfisfis hee dimii erkkeler yapıyomu bunu dimmii biz neden yapmayalım pardon pardon haklısınsüprizzzzz:roflol:

Bu arada bir detayı kaçırmayalım msn de kolonyaya asılan aslında
erkek arkadaşının kankisi değil, kendisiymiş. Maksat kolonyayı
denemekmiş. İlginç ama önemli bir detay olduğu için yazmak istedim.

O ayrıntı çok masum kalıyor.....

bir zamanlarda bi arkadaşımız vardı bizi hikayeleriyle hayeleriyle neşelendiriyodu bunu farkeden kk hatunları tabii onu çemberin içine aldılar oda baştan baya bi savaştı mücadele etti kendini haklama için ama daha fazla yüzü tutmadı ve firar etti buralardan ama bu bayanda nasıl bir umursamazlık ve nasıl bir utanmazlık vardırki cevap vermeye bile devam ediyor yüzü bile kızarmıyorfisfisfis hee dimii erkkeler yapıyomu bunu dimmii biz neden yapmayalım pardon pardon haklısınsüprizzzzz:roflol:

O bayan bu bayan olmasın beyazım, dikkat edersen ortak noktalar çok var.
Bilmem anlatabildimmi....yerimseniben

O ayrıntı çok masum kalıyor.....

Bencede öyle ama bu kısmı atladığımız için çok kızıyor kolonya....yerimseniben
Doğru hayat dersleri çıkaramıyoruz bu yüzden. Bkz. birkaç sayfa
önceki kolonya mesajları....:delphin:

Bencede öyle ama bu kısmı atladığımız için çok kızıyor kolonya....yerimseniben
Doğru hayat dersleri çıkaramıyoruz bu yüzden. Bkz. birkaç sayfa
önceki kolonya mesajları....:delphin:

Sevgili ona durduk yere mi küfrediyormuş ? Sevgilisinin kankileriyle olan samimiyetleri bilmediğimiz için,o da mazlumu oynadığı için biz burada hepimiz o sevgiliye kızmıştık.....Bu insanların duygularını sömürmek...

"Kırdığım bütün cevizlerini öğrenmiş..."diyor sevgilisi için..

bkz..önceki sayfalara....a.s

kolonyaya bende başta üzülmüştüm açıkcası ama ilerleyen konu ve yorumlarıyla beni dehşete düşürmeyi başarabilmiş bir şahsiyet oldu. ama yinede iyileşmesi,ruhunu arındırması yönünde dileklerim mevcut..hala nefes alıyorsa umudu yitirmemek lazım :delphin:

Şimdi ben bu sitedeyken genelde konu başlıklarına bakıp kimin konusu olduğuna bakmadan; ilgimi çekerse açıp okuyordum. Ve yorum yaparken de genelde konu sahibinin eski mesajlarına filan bakmıyordum çok fazla. Kolonya'nın daha önce bir topiğine de bu şekilde yorum yazmıştım. Şu sağlık problemi ile ilgili olan, diğer arkadaşlara kızmıştım; "sağlık problemine yorum yapın, yargılamayın" diye. Gene aynı konuyu görsem kim olursa olsun gene aynı yorumu yaparım. Bu konuyu da günlerdir görüyordum ama başlık ilgimi çekmediğimden girmiyordum. Bugün merak ettim nedir günlerdir süren mesele diye ve bütün sayfaları okudum. Gördüm ki; yukarıda bahsettiğim yorumu da boşa yapmışım, çünkü samimiyetine güvenim kalmadı maalesef arkadaşımızın.

Kolonya;
- Eğer bu bütün konularında yazdıkların gerçekse acilen psikolojik yardıma ve çevreni değiştirmeye ihtiyacın var. Ahlak ya da toplum meselesi değil sadece, sana zarar veriyor bu yaşam tarzı. Sonuçta bir yandan evlenmeye takmışsın, en toplum kuralları ile yürüyen müesseseyi istiyorsun. Bir yandan ben toplum kuralı filan tanımam diyorsun. Böyle olursa nasıl evleneceksin? Evlilik sen kabul et veya etme toplumsal birşey ve kendine göre bir raconu var. Evliliği de geçtim, dediğim gibi, ruhsal sağlığın tehlikede.
- Eğer bunlar olmuyor ama sen oluyor zannediyorsan veya bunları yaşamış olduğunu düşünmeyi seviyorsan kesinlikle acilen yardım almalısın. Gerçek dünyayla bağlantın tamamen kopmadan, lütfen.
- Eğer bunlar bir tür deneyse, mesela doktora tezin için filan toplumsal araştırmanın bir parçası ise (daha önce başka bir sitede rastlamıştım çünkü, olabiliyor) bilimsel etik diye birşey olduğunu unutma. Deneklerini bu denli incitecek bir deney yapıyorsan onların iznini almadan yapamazsın ve yapmamalısın da. Hiçbir şey insanları en hassas noktalarından vurmaya değmez.
- Eğer sadece dalganı geçiyorsan, dalganı birşekilde geç; ama eğlenmek için yap. ınsanları incitme lütfen, değmez. Saygısızlaşmadan da eğlenebilirsin.

(Bu arada bu olasıklar içinde benim fikrim bu sitede eğlendiğin, araştırma görevlisi olduğuna da inanmıyorum, pekçok şeye inanmadığım gibi. Herşeyden önce yazım tarzın, noktalama işaretleri kullanmayışın ve seçtiğin "gelio, gidio, kanki" gibi sözcükler bir araştırma görevlisin üslubu değildir sanıyorum ki.)
Bütün bunları sana yüklenmek ya da düşmanlık için yazmadım, eğer ilk iki seçenekten biri doğruysa belki bir katkım olur diye, eğer son iki seçenekten biri doğruysa uyarmak amaçlı yazdım.

Son düzenleme:
ay saka gıbısınız ama sızle dalga gectıgımı doktora tezım oldugunu falan dusunuyorsunu z kafamçokkarıştı

Sevgili ona durduk yere mi küfrediyormuş ? Sevgilisinin kankileriyle olan samimiyetleri bilmediğimiz için,o da mazlumu oynadığı için biz burada hepimiz o sevgiliye kızmıştık.....Bu insanların duygularını sömürmek...

"Kırdığım bütün cevizlerini öğrenmiş..."diyor sevgilisi için..

bkz..önceki sayfalara....a.s
:1shok::1shok:
kolonyadan mı bahsediyonuz...
o ve diğer kişilikleri, pardon üyelikleri şutarafagitti

Back
X