sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu kadar da terbiyesizlik olmaz. ben bu ''kişiyle'' msnde konuşmanızı tavsiye etmiyorum. söylediği şeyler mide bulantısı yaratabilir. hayatımda hiç kimseden duymadığım, toplumun en düşük kesiminin bile kullanmayacağı bir şeyden bahsetmişti ki bana hala aklımda.. boşver adaege bırak muhatap olma hiç..

evet badem eski nickim..Ada kızımın Ege de oğlumun ismi..ikisi de mezarda....

mezarda kelimesi içimi sızlattı resmen
allah inşallah sana daha birçok ada ve egeler verir canım
neden repten söz etmeyelim ki anlayamadım

ya bu kadar da terbiyesizlik olmaz. ben bu ''kişiyle'' msnde konuşmanızı tavsiye etmiyorum. söylediği şeyler mide bulantısı yaratabilir. hayatımda hiç kimseden duymadığım, toplumun en düşük kesiminin bile kullanmayacağı bir şeyden bahsetmişti ki bana hala aklımda.. boşver adaege bırak muhatap olma hiç..

Ben onu msnden de burada arkadaşlık listesinden de çoktaaan sildim....Utanma duygusu yok ki...Şaşırmam kullandığı ya da kullanacağı kelimelere....

mezarda kelimesi içimi sızlattı resmen
allah inşallah sana daha birçok ada ve egeler verir canım
neden repten söz etmeyelim ki anlayamadım

Canım yöneticiler kızıyor diye biliyorum...
Amin canım..

Canım yöneticiler kızıyor diye biliyorum...
Amin canım..

yönetici olayını bilmiyordum
eeeeee böylelikle öğrenmiş olduk
bizim buralarda böyle kişilere...............deniliyor

eee kolonya gitti kaldıkmı yine bir başımıza...

Rüyalara dalmıştır çoktan..Sevgilisi parmağına yüzük takıp evlenme teklif ederken olan anlara yönelik rüyalar...lülülülülülü

Pardon o tek taş hayal ediyordu...:1closedeyes:

bu konu varlığını sürdürdükçe kolonya saçmalamaya, konu konuluktan çıkmaya devam ediyor...
hoş bu konu kapansa nolur, etrafımızda öyle çok fitne fesat sahibi insan var ki
hep varlar, hep olacaklar...

vayy çenebazımda burdaymış..hoşgeldin çene..yerimseniben

İnsanlığından nasibini almamış ,ahlak yoksunu birinin topiğinde vakit öldürmeye değmez...Ben başka topiklere bir göz atayım arkadaşlar.,sonra da yatayım..Herkese hayırlı geceler....:1hug:

valla ben olsam kankin bana sarkiyy diyemezdimzemuszemus
ama sevgilime özelden kankiden kıcık alıyorum onunla kankiligi kes lütfen cok gıcık bununla nasıl kankilik yapıyosun bikere gözüm hiç tutmadı hatta kankiligi kesmiceksen benim le karsılastrmazzsan cok mutlu olurum derdim
kankiinde yüzüne salak gevzek kafalı dermiş gibi bakar arkamı dönerdim ne yaparsa yapsın kendi basını yesin şerreffsiizz

Rüyalara dalmıştır çoktan..Sevgilisi parmağına yüzük takıp evlenme teklif ederken olan anlara yönelik rüyalar...lülülülülülü

Pardon o tek taş hayal ediyordu...:1closedeyes:

etrafta da birbirinden yakışıklı kankalar, ay pardon sağdıçlar lülülülülülü

bu konu varlığını sürdürdükçe kolonya saçmalamaya, konu konuluktan çıkmaya devam ediyor...
hoş bu konu kapansa nolur, etrafımızda öyle çok fitne fesat sahibi insan var ki
hep varlar, hep olacaklar...

İşte bunda çok haklısın çenebazım. Kolonya bunları okuyup eğlenmeye devam ettikçe uzar bu konu.
İçinden çıkılmaz bir hal alır. Gerçi şu haliyle bile yeteri kadar karışık ve çetrefelli...

aaaaaa arkadaşlar niye şimdi öyle diyosunuz bu ahlak timsali arkadaşımız için yani hanım çok güzelde adam ona sulandıysa o neypsın kii dimee oda isteyene istediğini veriyokaydirigubbakcemile5topluma hizmet babında:lepi: sonra rep mep demeyin nasıl olmadıda replerinizi fotolayıp burda paparazilik yapmadı hala anlayamadım yanii modası geçti galiba ustadır bu konularda haberiniz olaa ahhhlak timasaliiii şakkıdı

İşte bunda çok haklısın çenebazım. Kolonya bunları okuyup eğlenmeye devam ettikçe uzar bu konu.
İçinden çıkılmaz bir hal alır. Gerçi şu haliyle bile yeteri kadar karışık ve çetrefelli...

konu bile kalmamış ki kuşum, kolonya da napsın millete sarıyor :sm_confused:

Bu arada bir detayı kaçırmayalım msn de kolonyaya asılan aslında
erkek arkadaşının kankisi değil, kendisiymiş. Maksat kolonyayı
denemekmiş. İlginç ama önemli bir detay olduğu için yazmak istedim.

Back
X