- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.485
- 248
- Konu Sahibi sansparaben
-
"beni ilgilendirmez gerekirse annen gelmesin ben gelecem" demişti.
Aslında fazlasıyla olgun davrandım bu meselede ama anlatamadım kendimi sanırım. Keşke beyefendi trip atmama izin verseydi de biraz içimi soğuturdum. Çocuklar bir şeyi unutsun diye direkt konu kapanır sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranılır ya o muameleyi gördüm ve beni üzen bu. Dediğiniz gibi naza da çekmedim fırsat olmadı.
Aslında fazlasıyla olgun davrandım bu meselede ama anlatamadım kendimi sanırım. Keşke beyefendi trip atmama izin verseydi de biraz içimi soğuturdum. Çocuklar bir şeyi unutsun diye direkt konu kapanır sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranılır ya o muameleyi gördüm ve beni üzen bu. Dediğiniz gibi naza da çekmedim fırsat olmadı.
Bence simdilik bu tanisma olaylarina girmeyin. Sizi pek olgun göremedim ne yazikki. Yani bu islerin yolu yordami var. Insan en basta sevgiliyi 5 dakikada ayak üstü anne baba ile tanistirir mi?
Siz kep törenini istemediniz ve adam belli ki ona göre annesi babasi ile konusmmus, yine kizin gönlü olsun bare beraber yiyip tanisin diye ve adam yine yaranamamis.
Diyorum ya, bu kadar tripli olmaniz daha henüz olgunlasmadiginizi gösterir. Ki normal. Daha 23 yasindasiniz. Lütfen 1 yil olsa bile biraz daha bekleyin tanistirma olayi icin. Evlilik cok agir bir sorumluluk cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?