Sevgilinizin kız arkadaşları

Hella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
91
0
86
Eskişehir
sewgiliniz weya eşiniz okuldan weya çocukluk arkadaşlarıyla dışarı çıkarmı kızlar? yada çıkmak istese tepkiniz ne olurdu? ama siz aynı şehirde deilsiniz yada gidebilicek waktiniz yok

kız arkadaşlarını ben tanımalıyım..başbaşa çıkmaları hoşuma gitmez tabi ama arkadaş ortamında görüşmelerinde bir sakınca yok bence..

benim çıkmamı istemedigi için kendisi de yapmaz kötükedihüso
şartlar eşitse o da gidemez.

tanısımda tanımasamda asla gidemez.şimdiye kadar hiç öyle bir girişimi olmadı olamazda:)) ama bende gitmem kendisi banada asla izin vermez.yani bizde benim yapmamı istemediği şeyleri kendiside yapmaz

tanımamm gerek tanımasamda inciğini cinciğini öğrenmem gerek gönderdiim gitti diyelim se bile mj larıma cvp vericek aradıgımda açıcak konuşacak bilecem yani..

kız arkadaşı olamaz kesinlikle irtibatı kesilmiştir (olmayan irtibatı tabi) zaten kendide gitmez gidemezde bende gitmem yani mümkün deil böle bi olay

güzelim aynı şehirde olmazsam konusu bile konuşulmasın yani mümkün deil bnce yani

O benim erkek arkadaşlarımı tanısada izin vermez ama kendisi çok rahat olay çıkartabilir bu yüzden. Asla izin vermezdim. Ha dinlemeyip yaparsa-ki böyle bir durumda bana diyice şey sadece eğlenmek istiyorum izin versende vermesende çıkıyorum olacaktır- öleyse şapkayı önüme alıp iyice düşünmem gerekir...

Back
X