Sevgilinizin kız arkadaşları..

Ophelia35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
169
0
96
İzmir
Kizlar sevgilinizin yakin kiz arklari mutlaka vardir. Bnm erkek arkim hos sohbet mizah anlayisi falan var ve kiz arklarida var baya. Kiskanmiyorum ama rahatsiz olmamakta elde degil.. Benm yakin oldugum 2-3tane var genelde arama mesafe koyuyorum erkek arkadasim yanlis anlamasin diye ama oda gecen gun okuldaki dersi ekip bi sinif arkiyla kahvaltiya gitmis yada kuzenleri ve en yakin arki bide bi kiz bulusuyolar rahatsiz oluyorum bazen.. esref saatime denk gelmedigi zamanlar. gerci bunlari bana anlatmasida iyi bisey ama.. ve yurtdisindan bi kizla cok iyi ark sizce bu tehlike midir? kizda cok yavsak

öyle erkeğin çok kız arkadaşı olmicak. aslında hiç olmasa daha iyi. çevremden biliyorum ki bir süre sonra gönülleri kayıveriyo. bak benden söylemesi

ben bu konuda yaklaşımın önemine inanıyorum.. benim 2 tane dostum var ikisi de erkek.. birine kardeşim diye hitap ederim.. ailece görüşürüz.. öz kardeşim gibidir.. onun kız arkadaşı var daha çok yeniler önce benle tanıstırdı geldiler evimde kaldılar.. kız bizim dostluğumuzu kıskanabilir beni tanımıyor diye düşünerek bizde kaldıkları zaman zarfında sürekli kızla ilgilendim.. kızı da çook sevdim.. kız bana bayılmış.. doğum günümü kutlamak için gene gelip bizde kaldılar kardeşim dediğim çocuğu 2. plana attım şimdi sevgilisiyle kanka oldum =)) şimdi bu kız sevgilisine senin kız arkadasın dostun olamaz dese ayıp etmiş olur. çünkü ben dostumdan çok ona yakınlaştım artık o var. onu baş tacı ettim.. yengem diyip duruyorum.. şakayla karısık kıııız geliiiin hadi gel bakim yanıma falan diyorum bayılmıs bana.. çook sevdim demiş.. artık hareketlerime ve sözlerime dikkat ediyorum.. mesela o yokken kardeşim gibi gördüğüm çocukla msjlaşırdım şimdi kızla msjlaşiyorum.. dostuma bişi diyecekken cümleme "siz" le başliyorum.. o artık 2 kişilik yaşiyor.. onun sevdiği kız benim başımın tacıdır.. canım benim diye hitap ettiğim kardeşime artık canlarım benim... ikiniz de benim için çok önemlisiniz diyorum. benim o kıza zararım değil faydam dokunur anca.. allahtan o da çok düzgün ve tatlı bi kız.. ben onların mutluluğu için elimden ne geliyosa yaparım.. şimdi ne zaman adanaya gelse beni burcuya götür diyomuş =)) arkadasım ben kıskanıyorum walla burcu seni benden daha çok seviyor diyor =)) benim erkek arkadasım da asla onu kıskanmaz aslaa... o da kardeşim diye hitap eder.. şimdi o da çift oldu 4müz çok güzel eğleniyoruz bi araya geldiğimizde.. sevgilmin de böyle bi kız dostu olsa.. bana değer verse ilişkimizin iyi olması için elinden geleni yapsa asla kıskanmam tam tersi mutlu olurum.. ama benim sevgilim kimseyle samimi olmuyor.. yok öyle samimi kız arkadası.. bi tane vardi.. o da zamanında sevgilime aşıkmış.. o yüzden benle hiç tanışmak istemedi.. sadece face de resmimize çok tatlı çıkmıssınız allah hep böle mutlu etsin sizi yazmıs.. ben de bi türlü tanısamadık bigün tanısalım dedim.. o da siz ayarlayın tanısalım dedi.. bigün tanısırz elbet..

Arki ne demek? ve bu tarz konuşmak bence bir kıza yakışmamış..
Konuna gelince bende kız arkadaşları olmasını istemem.Ama tabiki olabilir beni tanıştırdıktan sonra

bence olmamali benim esiminde yok kiz arkadaslari sadece eski sinif arkadaslarini görüdügünde selamlasir o kadar oda cok normal

Konuna gelince bende kız arkadaşları olmasını istemem.Ama tabiki olabilir beni tanıştırdıktan sonra

niye böle bi tepki verdinki anlamadim ..arki arkadasin kisaltmasi...sakincali olan ne varki bi kiza yakismasin abartmayin ya

ben dostluğun cinsiyetine inanmıyorum... dostum kardeşim demişsem olay bitmiştir.. ama şu da var ki artık onun bir kız arkadası varsa artık o kız benim baş tacımdır.. dostumdan önce kız gelir.. onu kazanmaya mutlu olmalarına çalısırım.. bugüne kadar hiç bir arkadasımın sevgilisi tarafından kıskanılmadım.. tam tersi beni çok sevdiler.. hem bende kalmak istediler.. hep benle dertleştiler.. sizin de erkek arkadasınızın bayan dostu size böyle değer vererek sizi önemseyerek sizi yücelterek yaklassa eminim kıskanmazsınız.. ama nedendir bilmem bazı hanımlar var tutuyolar biz yokmusuz gibi sevgililerimizle baya bi samimi oluyolar.. sanki bizi yoksayiyolarmıs gibi geliyor.. o zaman art niyet ariyorum işte ben.. artık onun kız arkadası var yaa azıcık mesafeli olsana.. ona msj atiyosan kız arkadasına da at.. güzel yaklaşş.. sevgilisi için potansiyel bi tehlike olmadiğini hissettir.. plan yaparken içine kızı da dahil et.. onla da dost olmaya çaliş.. bazıları cidden hala sevgilisi yokmuş yalnızmış gibi davranıyor erkeklere. işte o zaman sinir olurum.. artık o 2 kişi.. bahsederken bile siz de.. onlar artık çift.. valla dediim gibi en kıskanç kız bile beni ne arkadaslarımdan ne de kuzenlerimden kıskanmadı.. tam tersi benle çok iyi anlaştılar beni çok sevdiler..

sevgilimin yakın!! kız arkadaşı yok
hatta muhattap olduğu bir kız arkadaşı bile yok olmamaz da
şimdi diyeceksiniz ki bu kadar kısıtlamaya ne gerek var
o benim erkeklerle konuşmamı istemez ben de konuşmam gerek de görmem zaten
eğer ben onun istediklerini yapıyorsam o da bana yasakladığı şeyin aynısına uymak zorundadır bence

Cok ozur dilerim kizlar evet farkettim sonradan k.bakmayin o kiz cok sinirimi bozuyo..
Belki fazla iyi niyetli ondan oyle konusuyo olabilir.. bilmiyorum
arki "arkadas" demek

keske o yurtdisinda yasayan kizda oyle olsaydi sevgilim yanlis anlamamam icin beni tanistirdi onun yaninda kiz bana baya iyi davrandi yani msnde. sonra beni eklemis bnde onlada iyi arkadas olabilelim diye yazdim nasilsin naber falan diye tinn yok kizda. bi kac hafta sonra bi baktim silmis msninden. bu konuyu konustum sevgilimle evet ayip etmis ben soylerim dedi konusmuslar snden ozur dilicek yanlislik olmustur demis bunun yanlisligi mi olur sizce tesaduf mudur bu 2msnimi birden silmesi? ben onu kazanmaya calisiyorum bunu yapiyor.. Sevgilimde saf o o yuzden yapiyodur dedi. gecen gun baktim bi fotografinin altina sevgilim kalbinin ustunu etiketledim :O yazmis. soyledim bunu oda bana yapmisti ama o fotomu sildim kizma askim seni cok seviyorm yanlis anlama diye tanistirdim zaten vs. dedi kiz avusturyadan bile yetiyo yani
ayy kizlar icimi doktum rahatladim ya

hayır kız arkadaşı olamaz yakın hiç olamaz mümkünse selam bile vermesin..:1closedeyes:
ben verirsemde kıskanır zaten istemem ben öyle hemen yasaklarım kıskanırım neden isteyeyim ki dost filan kimseye güven yokyasakkelime
sözlüme çok güveniyorum
ama evlilere bile yanaşan kızları görünce sevgilisi olanlara yanaşanlar bekarlarla eşit nerdeyse o yüzden kız arkadaş filan bizden uzak olsun ki zaten uzaklarvereliniortak

sanada diceğim tabiki tehlikelidir samimiyet olmasın mesafe olsun
illa konuşucam diyosadaşakkıdı

zaten ben olsam konuşturmam senle tanıştırmış olması bişey değiştirmezmirmirmirmir
hiç bişey olmasada kıskançlık huzursuzluk yani benceakannehir..

Son düzenleyen: Moderatör:

yuhhh yanii.. msn den silmiş ne demek bu yaa o zaman altında kesin art niyet ararım.. beni yoksayıyor gibi msnden neden siliyor.. kusura bakmasın ama beni yoksayacak beni silecek sevgilimi msn inde tutacak o zaman izin vermem o arkadasliğa.. ve bu arkadasliğin altında alt niyet ararım.. sizi sevmek zorunda değil ama arkadasının sevgilisisiniz sizi kazanmaya çalışmalı varliğniizi kabul etmeli.. arkadaslık kurmaya iyi geçinmeye ve sizin kıskanmamanız için iyi niyetini belli etmesi gerekir.. böle bi durumda ben de sinirlenirdim cnm haklısın

ne alaka arkadaşım.şakkıdı
çok saçma bi yaklaşım olmuş.bayanssulusmile
onu yargılamak kimseye düşmez.yakışmış,yakışmamış falan

Sevgilimin çok az kız arkadaşı var.Onlar da yakın değil;zaten olmasın da... :dilcikar: Geçen gün sınıftan kız arkadaşları ''senin kaşların çok güzel''demişler klava: Çok üzgünüm çoook :mymeka: Allah'tan sevgilim ''bu sizi ilgilendirmez,sevgilimi ilgilendirir,o da güzel olduğunu söylüyo zaten''demiş de kapak olmuşlar zemuszemus bence bir erkek her zaman kız arkadaşlarına karşı mesafesini korumalı a.s

walla aradaki o ince çizgi asilmadigi sürece,herkes birbirine ve iliskilerine saygı duydugu sürece(burcunun yaptıgı gibi) istediği kadar kız arkadaşı olabilir..var da zaten cooook sevdiğim ve sürekli görüştüğüm kizlardir..o ince çizgiyi asmadiklari müddetçe hem benim hemde sevgilim dostu olmaya devam edebilirler,ben olmadığım zamanlarda da gorusebilirler,yemeğe saga sola bile gidebilirler..ama burcu nun da bahsettigi gibi o sınır çok önemli..
burcu seni tebrik ediyorum bunu akıl edebilen ve uygulayan Nadir insanlardansin..kardesin ne kadar sevildiğini anlamıştır :))) tebrik ediyorum seni..keske herkes böyle olgun olabilse..

ben inanmıyorum öyle cok samimi kız arkdaşmış erkek arkadaşmıs bi tarafdan bi taraf en sonunda işi cıvıtıyor.. sevgılımle bizde öyleydik abi kardeş muahbbetiydi 5 yıl 6. yılda aşkım bebeğim oldu. yok öyle sey ya bence hoş deil.. okulda bıle ben erkeklerle gerekmedıkce muhatap olmuyorsam oyle konusup ettıgım cebımde numarasını tasıdıgım bı erkek yoksa onunda bı kız arkadası olmıycak bu kadar basit.. bı ara sorun yasamıstık ama halloldu sukur opuyorumnanaktan

benim sözlümün 10 yıllık arkadaşı var,kız..kızdan arkadaş olmaz demişler ama nazar değmesin hiç bi yamuklarını görmedim,bende tanıyorum kızı samimiyim aşırı olmasa da..güvenilir olduğu sürece,tanıdığın sürece sorun olacağını sanmıyorum.tabi hep karşıdan kaynaklanmıyor,sevgilinin de adam gibi durması lazım..konuştuğu çok kız var o arkadaşı dışında ama hepsine beni anlatır yani sözlüm.ayrıca karşıdaki kız sırnaşsa bile yüz vermeyeceğini biliyorum.o konuda içim rahat.

saol canım.. dostluğu cinsiyetle sınırlandıramayız.. kız erkek farketmez dostumsa onun sevdiğim dediği insan baş tacımdır.. onuda kazanmaya onla da dost olmaya çalısırım..

bence herkes cıvıtmıyor cnm bu konuda sana katılmıyorum.. sahsen birini yıllarca kardeşim dostum abim gibi görmüşsem ömür boyu öyle devam eder.. sevgilim olamaz o insan.. ben de cıvıtmam karsımda da cıvıtmıcak beni o gözle görmicek bi adam vardır zaten...

aynen canım..benimde vardı kardesim gibi gördüğüm erkek arkadasım..10 yıllık dostulugumuz sırasında bir günden bir güne birbirimize yan gözle bakmadık..düşüncesine bile tahammül edemem..maalesef uzun zamandır görüşmüyoruz ama bir kızdan farksizdi benim için zamanında ben de onun için bir erkekten farksizdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…