Kizlar sevgilinizin yakin kiz arklari mutlaka vardir. Bnm erkek arkim hos sohbet mizah anlayisi falan var ve kiz arklarida var baya. Kiskanmiyorum ama rahatsiz olmamakta elde degil.. Benm yakin oldugum 2-3tane var genelde arama mesafe koyuyorum erkek arkadasim yanlis anlamasin diye ama oda gecen gun okuldaki dersi ekip bi sinif arkiyla kahvaltiya gitmis yada kuzenleri ve en yakin arki bide bi kiz bulusuyolar rahatsiz oluyorum bazen.. esref saatime denk gelmedigi zamanlar. gerci bunlari bana anlatmasida iyi bisey ama.. ve yurtdisindan bi kizla cok iyi ark sizce bu tehlike midir? kizda cok yavsak
Arki ne demek? ve bu tarz konuşmak bence bir kıza yakışmamış..
Konuna gelince bende kız arkadaşları olmasını istemem.Ama tabiki olabilir beni tanıştırdıktan sonra
Konuna gelince bende kız arkadaşları olmasını istemem.Ama tabiki olabilir beni tanıştırdıktan sonra
ben dostluğun cinsiyetine inanmıyorum... dostum kardeşim demişsem olay bitmiştir.. ama şu da var ki artık onun bir kız arkadası varsa artık o kız benim baş tacımdır.. dostumdan önce kız gelir.. onu kazanmaya mutlu olmalarına çalısırım.. bugüne kadar hiç bir arkadasımın sevgilisi tarafından kıskanılmadım.. tam tersi beni çok sevdiler.. hem bende kalmak istediler.. hep benle dertleştiler.. sizin de erkek arkadasınızın bayan dostu size böyle değer vererek sizi önemseyerek sizi yücelterek yaklassa eminim kıskanmazsınız.. ama nedendir bilmem bazı hanımlar var tutuyolar biz yokmusuz gibi sevgililerimizle baya bi samimi oluyolar.. sanki bizi yoksayiyolarmıs gibi geliyor.. o zaman art niyet ariyorum işte ben.. artık onun kız arkadası var yaa azıcık mesafeli olsana.. ona msj atiyosan kız arkadasına da at.. güzel yaklaşş.. sevgilisi için potansiyel bi tehlike olmadiğini hissettir.. plan yaparken içine kızı da dahil et.. onla da dost olmaya çaliş.. bazıları cidden hala sevgilisi yokmuş yalnızmış gibi davranıyor erkeklere. işte o zaman sinir olurum.. artık o 2 kişi.. bahsederken bile siz de.. onlar artık çift.. valla dediim gibi en kıskanç kız bile beni ne arkadaslarımdan ne de kuzenlerimden kıskanmadı.. tam tersi benle çok iyi anlaştılar beni çok sevdiler..
keske o yurtdisinda yasayan kizda oyle olsaydi sevgilim yanlis anlamamam icin beni tanistirdi onun yaninda kiz bana baya iyi davrandi yani msnde. sonra beni eklemis bnde onlada iyi arkadas olabilelim diye yazdim nasilsin naber falan diye tinn yok kizda. bi kac hafta sonra bi baktim silmis msninden. bu konuyu konustum sevgilimle evet ayip etmis ben soylerim dedi konusmuslar snden ozur dilicek yanlislik olmustur demis bunun yanlisligi mi olur sizce tesaduf mudur bu 2msnimi birden silmesi? ben onu kazanmaya calisiyorum bunu yapiyor.. Sevgilimde saf o o yuzden yapiyodur dedi. gecen gun baktim bi fotografinin altina sevgilim kalbinin ustunu etiketledim :O yazmis. soyledim bunu oda bana yapmisti ama o fotomu sildim kizma askim seni cok seviyorm yanlis anlama diye tanistirdim zaten vs. dedi kiz avusturyadan bile yetiyo yani
ayy kizlar icimi doktum rahatladim ya
walla aradaki o ince çizgi asilmadigi sürece,herkes birbirine ve iliskilerine saygı duydugu sürece(burcunun yaptıgı gibi) istediği kadar kız arkadaşı olabilir..var da zaten cooook sevdiğim ve sürekli görüştüğüm kizlardir..o ince çizgiyi asmadiklari müddetçe hem benim hemde sevgilim dostu olmaya devam edebilirler,ben olmadığım zamanlarda da gorusebilirler,yemeğe saga sola bile gidebilirler..ama burcu nun da bahsettigi gibi o sınır çok önemli..
burcu seni tebrik ediyorum bunu akıl edebilen ve uygulayan Nadir insanlardansin..kardesin ne kadar sevildiğini anlamıştır :))) tebrik ediyorum seni..keske herkes böyle olgun olabilse..
ben inanmıyorum öyle cok samimi kız arkdaşmış erkek arkadaşmıs bi tarafdan bi taraf en sonunda işi cıvıtıyor.. sevgılımle bizde öyleydik abi kardeş muahbbetiydi 5 yıl 6. yılda aşkım bebeğim oldu. yok öyle sey ya bence hoş deil.. okulda bıle ben erkeklerle gerekmedıkce muhatap olmuyorsam oyle konusup ettıgım cebımde numarasını tasıdıgım bı erkek yoksa onunda bı kız arkadası olmıycak bu kadar basit.. bı ara sorun yasamıstık ama halloldu sukur opuyorumnanaktan
bence herkes cıvıtmıyor cnm bu konuda sana katılmıyorum.. sahsen birini yıllarca kardeşim dostum abim gibi görmüşsem ömür boyu öyle devam eder.. sevgilim olamaz o insan.. ben de cıvıtmam karsımda da cıvıtmıcak beni o gözle görmicek bi adam vardır zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?