yuhhh yanii.. msn den silmiş ne demek bu yaa o zaman altında kesin art niyet ararım.. beni yoksayıyor gibi msnden neden siliyor.. kusura bakmasın ama beni yoksayacak beni silecek sevgilimi msn inde tutacak o zaman izin vermem o arkadasliğa.. ve bu arkadasliğin altında alt niyet ararım.. sizi sevmek zorunda değil ama arkadasının sevgilisisiniz sizi kazanmaya çalışmalı varliğniizi kabul etmeli.. arkadaslık kurmaya iyi geçinmeye ve sizin kıskanmamanız için iyi niyetini belli etmesi gerekir.. böle bi durumda ben de sinirlenirdim cnm haklısın
bu arada burcu güzin abla gibi oldun cok tesekkur ederim :)
aynen canım..benimde vardı kardesim gibi gördüğüm erkek arkadasım..10 yıllık dostulugumuz sırasında bir günden bir güne birbirimize yan gözle bakmadık..düşüncesine bile tahammül edemem..maalesef uzun zamandır görüşmüyoruzama bir kızdan farksizdi benim için zamanında ben de onun için bir erkekten farksizdim :)
sevgilimin yakın!! kız arkadaşı yok
hatta muhattap olduğu bir kız arkadaşı bile yok olmamaz da
şimdi diyeceksiniz ki bu kadar kısıtlamaya ne gerek var
o benim erkeklerle konuşmamı istemez ben de konuşmam gerek de görmem zaten
eğer ben onun istediklerini yapıyorsam o da bana yasakladığı şeyin aynısına uymak zorundadır bence
teşekkür ederim sanada mutluluklar canim garibim oda uzuluyor ben boyle yapinca kuruntu yapmayim bari:asigim:kaydirigubbakcemile3 ayhh saol canım.. sen sevgiline baskı yapma gene de.. bırak zaten uzaktaymış.. zamanı geldiğinde bi şekilde gereken mesafeyi koyarsınız canım.. sen sevgiline güveniyosan hiçç dert etme.. isterse bin tane kız arkadası dostu olsun bi tane sevgilisi var o da sensin. yüreği sadece senin.. mutluluklar tatlım :1hug:
hayır kız arkadaşı olamaz yakın hiç olamaz mümkünse selam bile vermesin..:1closedeyes:
ben verirsemde kıskanır zaten istemem ben öyle hemen yasaklarım kıskanırım neden isteyeyim ki dost filan kimseye güven yokyasakkelime
sözlüme çok güveniyorum
ama evlilere bile yanaşan kızları görünce sevgilisi olanlara yanaşanlar bekarlarla eşit nerdeyse o yüzden kız arkadaş filan bizden uzak olsun ki zaten uzaklarvereliniortak
sanada diceğim tabiki tehlikelidir samimiyet olmasın mesafe olsun
illa konuşucam diyosadaşakkıdı
zaten ben olsam konuşturmam senle tanıştırmış olması bişey değiştirmezmirmirmirmir
hiç bişey olmasada kıskançlık huzursuzluk yani benceakannehir..
ben bu konuda yaklaşımın önemine inanıyorum.. benim 2 tane dostum var ikisi de erkek.. birine kardeşim diye hitap ederim.. ailece görüşürüz.. öz kardeşim gibidir.. onun kız arkadaşı var daha çok yeniler önce benle tanıstırdı geldiler evimde kaldılar.. kız bizim dostluğumuzu kıskanabilir beni tanımıyor diye düşünerek bizde kaldıkları zaman zarfında sürekli kızla ilgilendim.. kızı da çook sevdim.. kız bana bayılmış.. doğum günümü kutlamak için gene gelip bizde kaldılar kardeşim dediğim çocuğu 2. plana attım şimdi sevgilisiyle kanka oldum =)) şimdi bu kız sevgilisine senin kız arkadasın dostun olamaz dese ayıp etmiş olur. çünkü ben dostumdan çok ona yakınlaştım artık o var. onu baş tacı ettim.. yengem diyip duruyorum.. şakayla karısık kıııız geliiiin hadi gel bakim yanıma falan diyorum bayılmıs bana.. çook sevdim demiş.. artık hareketlerime ve sözlerime dikkat ediyorum.. mesela o yokken kardeşim gibi gördüğüm çocukla msjlaşırdım şimdi kızla msjlaşiyorum.. dostuma bişi diyecekken cümleme "siz" le başliyorum.. o artık 2 kişilik yaşiyor.. onun sevdiği kız benim başımın tacıdır.. canım benim diye hitap ettiğim kardeşime artık canlarım benim... ikiniz de benim için çok önemlisiniz diyorum. benim o kıza zararım değil faydam dokunur anca.. allahtan o da çok düzgün ve tatlı bi kız.. ben onların mutluluğu için elimden ne geliyosa yaparım.. şimdi ne zaman adanaya gelse beni burcuya götür diyomuş =)) arkadasım ben kıskanıyorum walla burcu seni benden daha çok seviyor diyor =)) benim erkek arkadasım da asla onu kıskanmaz aslaa... o da kardeşim diye hitap eder.. şimdi o da çift oldu 4müz çok güzel eğleniyoruz bi araya geldiğimizde.. sevgilmin de böyle bi kız dostu olsa.. bana değer verse ilişkimizin iyi olması için elinden geleni yapsa asla kıskanmam tam tersi mutlu olurum.. ama benim sevgilim kimseyle samimi olmuyor.. yok öyle samimi kız arkadası.. bi tane vardi.. o da zamanında sevgilime aşıkmış.. o yüzden benle hiç tanışmak istemedi.. sadece face de resmimize çok tatlı çıkmıssınız allah hep böle mutlu etsin sizi yazmıs.. ben de bi türlü tanısamadık bigün tanısalım dedim.. o da siz ayarlayın tanısalım dedi.. bigün tanısırz elbet..
bu yüzzden üzüldüğüm bir konu var sevgilimi kuzenimle tanıştırdım ve tamda o ara ayrıldık ama onların arkadşlığı sürüüyo hala ben ayrıldığım halde onalr çok samimi oldu bnde tepki verdim kuzenime ve konuşmuyorz haksızmıyım..bana göre konuşmamalılardıçok üzülüyorum
bu yüzzden üzüldüğüm bir konu var sevgilimi kuzenimle tanıştırdım ve tamda o ara ayrıldık ama onların arkadşlığı sürüüyo hala ben ayrıldığım halde onalr çok samimi oldu bnde tepki verdim kuzenime ve konuşmuyorz haksızmıyım..bana göre konuşmamalılardıçok üzülüyorum
tşk kızlar mafoldumben aralarında bşy olmasındn şüpheleniyorumm ama elimden bşy gelmiyor insan kuzenine bile güvenemiyecekmi:1no2:
tşk kızlar mafoldumben aralarında bşy olmasındn şüpheleniyorumm ama elimden bşy gelmiyor insan kuzenine bile güvenemiyecekmi:1no2:
kuzenden kuzene değişir tabi. :jeyyar:
sen mi ayrılmıştın o mu?
kuzeninin hayatında biri var mı?
bu durumdan rahatsız olduğunun çok fark ettirme kuzenine, senin rahatsız olman onu memnun ediyodur belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?