Sevgilinizin kız arkadaşları..

keske butun arkadaslari senin gibi olsaydi ama ne yazik ki en yakin kiz arki o.. msnde konusurken bana gec yazinca bakiyorum hep o kiz msnde( ekledi tekrar) biliyorum sevgilimde onu cok seviyo arkadasi olarak konussamda vazgecicegini sanmiyorum beni sevdiginden de eminim ama kizin varligi yetiyo yani.. daha onceden "asko" diyomus bu kiz buna maillerini okudum "annem napiosun optm seni cok gelemicem tr ye iste bebegm bnm vs" gerci simdi boyle konusuyo mu bilmiyorum ama..bende kendimi kiz avusturyada diye avutuyorum. bari bi kac yila evlensede ben kurtulsam. o kiza hic toz kondurmaz guya safligindan yapiyomus.. salak iste o ondan yazmiyodur sana ama bana hep seni soruyo diyo ama bence bunu ben rahatsiz olmayim diye soyluyor. neyse artik ugrasmiycam ne yaparsa yapsin.

benimkisinin hiç kız arkadaşı yok çok garip fisfisfis benimle beraber olduktan sonra tüm kız arkadaşlarıyla muhabbetini kesmiş kendi kendine ben bi talepte bulunmadan, benim çok erkek arkadaşım vardır o konuda bi baskı yapmadı ama bana garip geliyo onun hiç kız arkadaşının olmaması, bazen eski arkadaşları buluşuyo kızlar falan sen de git diyorum ne işim var diyo :bbo: bi tane vardı öyle arada konuşup mesajlaştığı beni tanıştırdı sonra, şu an kızla benim daha çok muhabbetim var o hiç konuşmuyo yine, manyak sevgilim

bu arada burcu güzin abla gibi oldun cok tesekkur ederim :)

kaydirigubbakcemile3 ayhh saol canım.. sen sevgiline baskı yapma gene de.. bırak zaten uzaktaymış.. zamanı geldiğinde bi şekilde gereken mesafeyi koyarsınız canım.. sen sevgiline güveniyosan hiçç dert etme.. isterse bin tane kız arkadası dostu olsun bi tane sevgilisi var o da sensin. yüreği sadece senin.. mutluluklar tatlım :1hug:

canım zaten erkekten daha iyi dost oluyor bazen.. ben bunu anladım.. 10 senelik dostum dediğim kız bana küstü ufacık bişi yüzünden sildi beni hayatından.. bazı kızlar sırf kapris sırf kıskançlık.. erkeklerde kapris yok kıskanclık yok.. bi de ben kardesım dediğim çocuğa herseyimi anlatırım.. erkek arkadasımla bi problem yasasam hemen ona sölerim.. bi erkek olarak daha farklı bakmamı daha iyi anlamamı sağlar.. ben de aynı şekilde ona bi kızın neler bekleyebileceğini anlatırım. kız arkadasının yüzü düşer mesela hemen bak emre kızın gönlünü al bak kızlar böledir şuna bozulmustur falan derim.. kız arkadasına süpriz yapacak olduğunda fikir veririm.

walla burcucum özellikle erkeklerin daha iyi dost olduğu konusunda sana 100 de 100 katılıyorum..bugüne kadar kız arkadaslarımdan çok kazık yedim,maalesef kızlarda kıskançlık fesatlik oluyor..ama erkekten çok iyi dost oluyor..aynen dediğin gibi herseyi paylasirdik fikir alırdım birbirimizden..kız arkadaşlarımla bile paylasmadigim cogu seyi ona anlatırdım..aynı yatakta milyon kez yatmisizdir..beraber icmisizdir basbasa evde..bir gün veya bir an bile yanlış bir düşünce yanlış bir hareket vs olmamıştır..
maalesef asla yapmaması gereken bir hata yaptı..benim çok hassas oldugum bir konuda hata yaptı..eski erkek arkadaşımla çok büyük sorunlar yasadım,çok zor günler geçirdim,bana çok acı çektirmişti..o insanla aynı ortama girmiş,hatta bana msj bile atmıştı sen bu çocukla nasıl çıktın diye..o yüzden sildim onu..bu olayı yasamamış olsaydık hala dost olabilirdik..suan birlikte oldugum erkek arkadaşımla tanismislardi ve birbirlerini çok sevmislerdi erkek arkadasım bir gün bile görüşme etme demedi..ama iste benim için affedilemez bir hata yaptı..

benim sevgilimde hiç kız arkadaşı yok dediğine göre benden önce çok varmş.
Biz "BiZ" olunca sadece ikimiz kaldık onun 4 tane çok sevdiği erkek arkadaşları.
Benim çok sevdiğim 2 kız arkadaşım.
Az ama özler...

kesinlikle her zerresine kadar katılıyorum kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim sanada mutluluklar canim garibim oda uzuluyor ben boyle yapinca kuruntu yapmayim bari:asigim:

nazar değmesin canim evet evlilere bile yanaşıyolar ya çivisi çıktı

alkisalkisalkis

erkek arkadaşlar insanı çok daha iyi anlıyor. illa bi şeyler olması şart değil. rahat düşünmek lazım, tabi karşındaki insanın (kız veya sevgilin) kişiliğine de bağlı bu.

benim erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı yok kendisi dikkat ediyor buna ben rahatsız olmim die benimde yakın erkek arkadaşım yok en fazla okulda selamlaştığım okulla ilgili konuştuğum arkadaşlarım var.

bu yüzzden üzüldüğüm bir konu var sevgilimi kuzenimle tanıştırdım ve tamda o ara ayrıldık ama onların arkadşlığı sürüüyo hala ben ayrıldığım halde onalr çok samimi oldu bnde tepki verdim kuzenime ve konuşmuyorz haksızmıyım..bana göre konuşmamalılardıçok üzülüyorum

haklısın.

bence de haklısın

tşk kızlar mafoldumben aralarında bşy olmasındn şüpheleniyorumm ama elimden bşy gelmiyor insan kuzenine bile güvenemiyecekmi:1no2:

tşk kızlar mafoldumben aralarında bşy olmasındn şüpheleniyorumm ama elimden bşy gelmiyor insan kuzenine bile güvenemiyecekmi:1no2:

kuzenden kuzene değişir tabi. :jeyyar:

sen mi ayrılmıştın o mu?
kuzeninin hayatında biri var mı?

bu durumdan rahatsız olduğunun çok fark ettirme kuzenine, senin rahatsız olman onu memnun ediyodur belki de.

eski sevgilisiin unutamadığı içn ayrılmıştım :umursamaz:kendi kuzenyyle tanıştırmak içn tanışmışlardı ama o çockla olmadı.. sevdiğim içn değil ama çok rahatsiz oluyorumsenağlama önceden belli etmiyordum ama ablasınıda faceye ekledğini gördüm ve tepki gösterdm:bbo: konuşmuyorz

hemde yerden göğe kadar haklisin..
erkek arkadaşımın kuzenleriyle aram çok çok iyidir..arada telefonlasiriz da..ama yrn ayrılırsak ilk onların numarasını silerim..ne kadar seversem seviyim onlar benim arkadasım değil,erkek arkadaşımın kuzeni dir..
umarım aralarında bir şey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…