• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin kız kankası ve haddinden fazla samimilerse ne yaparsınız ??

erkek arkadaşım anlattığına göre kızla konuşmuş kız arkadaşım rahatsız oluyo bu şekilde konuşma demiş konuşmalarında da gördüğüm kadarıyla eskisi kadar samimiyt yok ama kız öyle değil o hala devam ediyor. o kızdan rahatsız olanda tek ben değilim erkek arkdaşmn arkadşı var onunda sevgilisi aynı şekilde kızı sevmiyor ve tartışıyolarmış

bence direkt soylemek yerine tavrinizla belli etmeniz daha uygun olurdu... dedigim gibi erkek arkadasinizla daha cok aktivite yapip gezin. erkek arkadasinizin o kiz da dahil arkadaslari ile siz de var iken beraber gorusun...
bir de o kiza birini yakistirip aklini karistirabilirsiniz:1:

benim tanidigim bir kiz erkek arkadasiyla aralari bozulmasin diye erkek arkadasinin kiz kankasiyla yuzgoz olmalarina izin verdi,sonra erkek arkadasiyla kiz kankasi cikmaya basladi... her seyin bir olcusu,dengesi var. kizda kabahat varsa,erkek arkadasinizda da kabahat var bence. ben olsam en basta tepkimi koyar, izin vermezdim... erkek arkadasimla bas basa daha cok vakit gecirir, erkek arkadasimin arkadaslariyla da toplu olarak ben varken gorusurdum, kiz da kendisine pay cikarirdi herhalde,tabi erkek arkadas da...

var tabi ki ondada kabahat tepki mi gösteriyorum ama çok az bir etkisi oldu belkide yeterince sert olmadğım için
ne kadar kontrol altında tutabilirim ki

Sana kötü bir yönlendirme yapmak istemem ama benim sevgilim böyle bir şey yapsa küçük kıyameti yaşatırdım ona diye düşünüyorum. Bu duruma bir çare bulmazsa sonumuz ayrılığa kadar giderdi benim en tahammülümün olmadığı bir şeydir bu laubalilik. Böyle bir şeyi her şeyi geçtim kendime saygısızlık olarak algılarım. Sen fikrini söylüyorsun, rahatsız olduğunu söylüyorsun, sevgilisin haklısın diyor ama durumda bir değişiklik yok öyle mi? O zaman canım, sevgilin seni yeteri kadar ciddiye almamış ve umursamamış bu konuda. Bence ne kadar ciddi olduğunu ona göstermelisin. Kızla konuşmak da bir çözüm ama ben asıl kabahati sevgilinde buluyorum. Sana yansıttığından çok daha farklı davranıyor ki kıza, kız yüz buluyor. Gerekirse tercih bile sunabilirsin böyle saçmalık olmaz.:50:

bence direkt soylemek yerine tavrinizla belli etmeniz daha uygun olurdu... dedigim gibi erkek arkadasinizla daha cok aktivite yapip gezin. erkek arkadasinizin o kiz da dahil arkadaslari ile siz de var iken beraber gorusun...
bir de o kiza birini yakistirip aklini karistirabilirsiniz:1:

kızın sevgilisi var :D ona rağmen olaylar bu şekilde

samimiyetle cevap veriyorum sevgilinden ayrıl.ondan sana hayır gelmez.erkeklerin fix cümlesidir ''kızacağını bildiğim için sakladım söylemedim''.gerçekten samimiyetle söylüyorum ayrıl ve geri döndürmeye çalışırsa dönme.çünkü ikisi de anlaşıp da senden bir şey saklayacak kadar yüzsüz ve terbiyesizler.sanki dış kapının mandalı senmişsin gibi.bugün bunu yapan yarın neler yapmaz.çok seviyorum dersen sana şunu söyleyeyim 10 senelik ilişkiler tek cümlede,evlilikler tek celsede bitiyor.sen daha sevgili aşamasındasın.aşaman ne kadar küçükse o kadar kolay olur unutman.çünkü yaşanmışlıklar az.sandığın kadar derin değil.
çünkü gerçekten ileride çok sorun olur psikolojin kötü etkilenir.sevgiline fazla alışmadan bitir gitsin.benden tavsiye ama karar senin iyi düşün ileriyi düşün
:ssz::ssz::ssz::ssz:

samimiyetle cevap veriyorum sevgilinden ayrıl.ondan sana hayır gelmez.erkeklerin fix cümlesidir ''kızacağını bildiğim için sakladım söylemedim''.gerçekten samimiyetle söylüyorum ayrıl ve geri döndürmeye çalışırsa dönme.çünkü ikisi de anlaşıp da senden bir şey saklayacak kadar yüzsüz ve terbiyesizler.sanki dış kapının mandalı senmişsin gibi.bugün bunu yapan yarın neler yapmaz.çok seviyorum dersen sana şunu söyleyeyim 10 senelik ilişkiler tek cümlede,evlilikler tek celsede bitiyor.sen daha sevgili aşamasındasın.aşaman ne kadar küçükse o kadar kolay olur unutman.çünkü yaşanmışlıklar az.sandığın kadar derin değil.
çünkü gerçekten ileride çok sorun olur psikolojin kötü etkilenir.sevgiline fazla alışmadan bitir gitsin.benden tavsiye ama karar senin iyi düşün ileriyi düşün
:ssz::ssz::ssz::ssz:

hay yasa.... evet :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::47::47::47::47::47:

Sana kötü bir yönlendirme yapmak istemem ama benim sevgilim böyle bir şey yapsa küçük kıyameti yaşatırdım ona diye düşünüyorum. Bu duruma bir çare bulmazsa sonumuz ayrılığa kadar giderdi benim en tahammülümün olmadığı bir şeydir bu laubalilik. Böyle bir şeyi her şeyi geçtim kendime saygısızlık olarak algılarım. Sen fikrini söylüyorsun, rahatsız olduğunu söylüyorsun, sevgilisin haklısın diyor ama durumda bir değişiklik yok öyle mi? O zaman canım, sevgilin seni yeteri kadar ciddiye almamış ve umursamamış bu konuda. Bence ne kadar ciddi olduğunu ona göstermelisin. Kızla konuşmak da bir çözüm ama ben asıl kabahati sevgilinde buluyorum. Sana yansıttığından çok daha farklı davranıyor ki kıza, kız yüz buluyor. Gerekirse tercih bile sunabilirsin böyle saçmalık olmaz.:50:

doğru olması gereken o bu zamana kdr sabrettm fazla sert tepki vermedim hepsi bu yüzden

yazdığından anladığım kadarıyla o ışte var bişey o kıza dikkat et. Sevgilisi olan biriyle ne kadar yakın olsa da öyle konuşamaz bence sen o ortama gir yani sevgilin senin yanındaken buluşun ben burdayım i hissettir ona sevgilini de anlamadım hoşuna Gidiyo herald ilgi ya da hiç beklemiyo ondan öyle bişey ne kadardır çıkıyosunuz ?

yazdığından anladığım kadarıyla o ışte var bişey o kıza dikkat et. Sevgilisi olan biriyle ne kadar yakın olsa da öyle konuşamaz bence sen o ortama gir yani sevgilin senin yanındaken buluşun ben burdayım i hissettir ona sevgilini de anlamadım hoşuna Gidiyo herald ilgi ya da hiç beklemiyo ondan öyle bişey ne kadardır çıkıyosunuz ?

5 aydır çıkıyoruz 3 4 yıldan fazladır da tanıyorum

sevgilimin kız kankası var ama ne kankaaa
aynı okulda okuyorlar bölümleri farklı olmasına rağmen bir kaç dersleri aynı
cok aşırı samimiler mesajlarda birbirlerine yavrum canım tatlım cadı vs diyecek kadar
bir kaç ay önce samimi olmasını istemediğimi söyledim kızla konuşmuş şimdi mesajlarına baktığımda filan tabi silinmeyen mesajları gördğümde erkek arkadşım o şekilde konşmuyo ama kız aynı gaz devam
1 ay önce bana evde mert diye arkadaşıyla ders çalışıcaklarını söylemişti tabi bende inandım 3 gün önce faceden yazışmalarına bakarken sadece mertin değil o kız kankasının da eve geldiğini öğrendim..
bana yalan söylemiş sorduğumda kızıcagını bildiğim için söylemedim dedi hatta benim bilmediğimi kızda biliyormuş onada söylemiş kızda söyle fırsatını bulunca demş tabi bu fırsat hiç gelmicekti ayrı mesele..
bir daha olmucak özür dilerim gibi bir sürü şey söyledi içini nasıl rahatlatabilirim dedi hiç bi şekilde dedim
bilmiyorum kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum kafama çook takmış durumdayım siz olsanız ne yaparsınız :43: :43:

ben hayatlarımıza aldığımız insanların eski dostluk ya da arkadaşlıklarına karışmaktan yana değilim açıkçası ama bizden sonra hayatlarına aldıkları arkadşları her kim olursa olsun bizi ilgilendirir.öncekilere karışmamalıyız derken tabi kimlerle yakın arkadaş onlarla tanıştırmalı karşıdaki erekek ki kız da bunu yapmalı bizim de kardeş gibi gördüğümüz erkek arkadaşlarımız vardır mesela yeri gelir canım deriz bunda kötü bir şey yok ama erkekler gün gelir bunu sorun yapar ki biz de yapabiliriz.ama güvenle ilgili de bir durum tabi sen kızdan güven alamamışsın sevgilin de tartışmak istemeyip yalan söylemiş sana tabi bak şimdi yalan söylemesi yanlış kesinlikle.ama biz kızlar bazen erkekleri yalan itebiliyoruz onalr da bizi.ortada güvensizlik olmsa da kıskançlıklar oluyo maalesef.ki kızla konuşmuş gene de samimi konuşuyo diyosun.o zaman erkek arkadaşınla şunu konuşmalısın eğer vazgeçemiycek bir dostlukları yoksa ve gerçektenn kız güvenilmiycek bir kızsa senin için ondan vazgeçmesini isteyebilirsin hiç konuşmasın ama kız güvenilmiycek biriyse diyorum bak ya da sevgiline ilgisini falan seziyosan gerçekten arkadaşlıklarına inanmıyosan hiç görüşmesinler çünkü bu daima aranızda sorun olur.ama bence biraz daha tanı kızı belki gerçekten iyi arkadaşlardır belki siz de iyi anlaşırsınız yanlış bir durum olmadığını zamanla anlarsın.çünkü gerçekten arkadaşlıklar olabilir bunda yanlış bir şey yoktur yani.

bende şuan bırakmış durumdayım ama içim içimi yediği için dayanamadım. tanımak istiyorum kızı ama hiç fırsat cıkmıyo karsıma maalesef ki :s

bende şuan bırakmış durumdayım ama içim içimi yediği için dayanamadım. tanımak istiyorum kızı ama hiç fırsat cıkmıyo karsıma maalesef ki :s

baş başa bir şey yapmalarına çok taviz verme yani de zaten.beraber toplu bir şeyler yaptıklarında haberin olmasını söyle ki sen de o ortamda bulun zaten seni çğırıyodur herhalde öyle bir durumda değil mi ? aynı şehirlerde misiniz bir de üniversite öğrencisi misiniz

kızı tanıyorum oturup cayda içtik hep birlikte ama ben cok rahatsız olmuştum o gün çünkü sürekli kendi aralarında ki esprilere gülüp durdular bunuda erkek arkdşma belirttim.. benimde erkek yakın arkadaşım var aynı şekilde bende tanıştırdım onunla ama bir çaresi olmadı

Bırakırdım devam ederlerdi belkide.Fazlamı kıskancım ne :26:

cok aşırı samimiler mesajlarda birbirlerine yavrum canım tatlım cadı vs diyecek kadar
bir kaç ay önce samimi olmasını istemediğimi söyledim kızla konuşmuş şimdi mesajlarına baktığımda filan tabi silinmeyen mesajları gördğümde erkek arkadşım o şekilde konşmuyo ama kız aynı gaz devam
1 ay önce bana evde mert diye arkadaşıyla ders çalışıcaklarını söylemişti tabi bende inandım 3 gün önce faceden yazışmalarına bakarken sadece mertin değil o kız kankasının da eve geldiğini öğrendim..
bana yalan söylemiş sorduğumda kızıcagını bildiğim için söylemedim dedi hatta benim bilmediğimi kızda biliyormuş onada söylemiş kızda söyle fırsatını bulunca demş tabi bu fırsat hiç gelmicekti ayrı mesele..
bir daha olmucak özür dilerim gibi bir sürü şey söyledi içini nasıl rahatlatabilirim dedi hiç bi şekilde dedim
bilmiyorum kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum kafama çook takmış durumdayım siz olsanız ne yaparsınız :43: :43:

Hiç hazetmem böyle mıç mıç erkeklerden.Bir erkek ve bir kızın çok yakın arkadaş olabilecekleri fikrine de karşıyım.Böyle birşey olsa bile bir noktaya kadar. Böyle erkeklerden ve kızlardan da hep uzak durdum.Benim fıtratımada , düşüncelerime de hiç uygun birşey değil.
Sana gelince bu durumdan rahatsızsan bunu ona açık açık söyle ve ilişkini bitir.Aynı şeylerden ben de rahatsızlık duyuyordum bitirdim.Devamlı şüphelenmektense ayrılırsın.Her zaman diyorum sevgi herşey değil ! Bir de üstüne sana yalan söylemiş ! Şimdi zor gelicek sana biliyorum ama yarın bittiğinde kafan rahatladığında doğru karar verdiğini anlayacaksın.

Ya da umursamamayı çalış ," kıskandığını " belli etme.Erkek arkadaşına da böyle meseleleri hiç açma.Yarın birgün karşına beni çok sıkıp bunaltıyorsun ayrılmak istiyorum diye çıkarsa " Allah'ım ben nerde hata yaptım" dersın..

baş başa bir şey yapmalarına çok taviz verme yani de zaten.beraber toplu bir şeyler yaptıklarında haberin olmasını söyle ki sen de o ortamda bulun zaten seni çğırıyodur herhalde öyle bir durumda değil mi ? aynı şehirlerde misiniz bir de üniversite öğrencisi misiniz

aynı şehirdeyiz ben ünii mezunuyum 2 yıllık açıktan tamamlıyorum suan oda 4 yıllık okuyo.
maalesef ki çağrımadı hiç

aynı şehirdeyiz ben ünii mezunuyum 2 yıllık açıktan tamamlıyorum suan oda 4 yıllık okuyo.
maalesef ki çağrımadı hiç

üni ortamını biliyoruz ki binbir çeşit insan tanınıyo bir sürü de arkadaş ediniliyo garip bir kız bile olsa iyi anlaşan iki arkadaş olmaları normal bir durum.ki sevgili olarak seçimi sen olmuşsun zaten.ama çağırmaması seni çok yanlış..arkadaş ortamlarınızda beraber takılın bu önemli bir durum aynı şehirdeymişsinz bir de bunu değerlendirin hem o zaman birbirinizin arkadaşlarını da daha iyi tanımış olursunuz.bu konuda ortak bir yol bulmaya çalışın bence

üni ortamını biliyoruz ki binbir çeşit insan tanınıyo bir sürü de arkadaş ediniliyo garip bir kız bile olsa iyi anlaşan iki arkadaş olmaları normal bir durum.ki sevgili olarak seçimi sen olmuşsun zaten.ama çağırmaması seni çok yanlış..arkadaş ortamlarınızda beraber takılın bu önemli bir durum aynı şehirdeymişsinz bir de bunu değerlendirin hem o zaman birbirinizin arkadaşlarını da daha iyi tanımış olursunuz.bu konuda ortak bir yol bulmaya çalışın bence

yaşadığımız yer küçük bir ilçe bir kaç cafeden başka hiç bir şey yok. sık sık da görüşüyoruz genelde cafeye gidip oturuyoruz çay muhabbet filan.. benim arkadaşlarımla tanıştırdım hepsini tanıyo. onun arkadaşlarıda benim liseden tanıdığım insanlar ama öyle konuştuğum insanlar değil. zaten ortak arkdaşlarımzla takılıyo genelde. üniden aarkdşlarıyla birlikte olunca çağrılmıyorum ilk çok kırılmıştım ama bunu ona söylemedim yani zorla götürülmekte istemiyorum ben söyledikten sonra bi önemi kalmıyor kendi düşünmesini bekliyorum hala

yaşadığımız yer küçük bir ilçe bir kaç cafeden başka hiç bir şey yok. sık sık da görüşüyoruz genelde cafeye gidip oturuyoruz çay muhabbet filan.. benim arkadaşlarımla tanıştırdım hepsini tanıyo. onun arkadaşlarıda benim liseden tanıdığım insanlar ama öyle konuştuğum insanlar değil. zaten ortak arkdaşlarımzla takılıyo genelde. üniden aarkdşlarıyla birlikte olunca çağrılmıyorum ilk çok kırılmıştım ama bunu ona söylemedim yani zorla götürülmekte istemiyorum ben söyledikten sonra bi önemi kalmıyor kendi düşünmesini bekliyorum hala

evet zaten senin söylemen olmaz onun tavrı çok yanlış ama kırgınlığını düzgünce dile getirmen de yanlış bir durum olmaz bence ben şahsen kendim böyle durumları çok önemsediğim için o ortama beni çağırmamasını sorun yapardım karşımdaki insanın hani sürekli değil belki hadi okul çıkışı şurada bir çay içelim demelerinde değil tabi bu ama bi plan varsa onlarla seni kesinlikle yanında bulundurmalı yani ya da en azından senin içini rahatlatması için bu çok öenmlii bu sorunu da zaten ancak bu şekilde aşabilirsiniz

bilmiyorum kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum kafama çook takmış durumdayım siz olsanız ne yaparsınız :43: :43:[/QUOT
Ben de diğer arkadaşlar gibi ateşle barut yan yana durmaz sözüne katılıyorum. Madem kankalar sen de onlarla birlikte takıl seninle görüşsün güzel bir dille uyarmalısın bence yoksa için içini yer.

Back
X