• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin kız kankası ve haddinden fazla samimilerse ne yaparsınız ??

sevgilimin kız kankası var ama ne kankaaa
aynı okulda okuyorlar bölümleri farklı olmasına rağmen bir kaç dersleri aynı
cok aşırı samimiler mesajlarda birbirlerine yavrum canım tatlım cadı vs diyecek kadar
bir kaç ay önce samimi olmasını istemediğimi söyledim kızla konuşmuş şimdi mesajlarına baktığımda filan tabi silinmeyen mesajları gördğümde erkek arkadşım o şekilde konşmuyo ama kız aynı gaz devam
1 ay önce bana evde mert diye arkadaşıyla ders çalışıcaklarını söylemişti tabi bende inandım 3 gün önce faceden yazışmalarına bakarken sadece mertin değil o kız kankasının da eve geldiğini öğrendim..
bana yalan söylemiş sorduğumda kızıcagını bildiğim için söylemedim dedi hatta benim bilmediğimi kızda biliyormuş onada söylemiş kızda söyle fırsatını bulunca demş tabi bu fırsat hiç gelmicekti ayrı mesele..
bir daha olmucak özür dilerim gibi bir sürü şey söyledi içini nasıl rahatlatabilirim dedi hiç bi şekilde dedim
bilmiyorum kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum kafama çook takmış durumdayım siz olsanız ne yaparsınız :43: :43:

Canım verilen cevaplara bakmadım ama benim de 2 yıllık bir ilişkim var sevgilimin de çok yakın bir kız arkadaşı var ama bizde herkes yerini bilir öyle sık sık mesajlaşmalar,tatlımlar bebeğimler yok yani. Zaten benim olduğum zaman geliyor o kızda genelde sevgilimin yanına. Ben hiç kısıtlamadım sadece arkadaşlık çizgisini korumayı biliyorlar. Beni zaten o kadar yakın olduğundan ilk günden tanıştırdı ve ben ikisinin de bir yanlışını görmedim ama senin yazdıkların tarzı şeyler yaşasaydım kıskançlığımdan uyuyamazdım soğurdum herhalde. Ne öyle aynı evde ders çalışıp yalan söylemeler. Ders çalışmaları bir şey değil mesele yalan. Yani o kızla o evde görüşebilmek ya da ders çalışabilmek için sana yalan söylemiş olması. Bu arkadaşlığa bir mesafe şart. Ayrıca o kadar yakınlarsa tatlım yavrum diyebilecek kadar tabi ki o kızın o evde olacağı sürpriz değildi ya da ben mi fesatım bilemedim ama bana ters

Konu basliginin cevabini veriyorum o kizin sacini basini yoluk yoluk yapardim.

Esimin de universitedeyken kiz kankalari vardi hatta yellozun ikisi goz dikmisti rwsmen ben tavirlardan anladim tabi eşim hic yuz vermedi sadece iyi niyetinden konduramadi yok oyle sey dedi etti ses etmedim ben de ama sonradan aramizi açmaya calisinca esim hemen gardini aldi yol verdi simdi karsima ciksa agzini yuzunu degistirsem diyorum o kizda da o potansiyel var sanki. O canini al camdan disari at ne bu samimiyet ne alaka sevgilin ne halt etmeye sakliyo. Git kiza bir daha gorusmenizi istemiyorum de cak agzinin uzerine iki tane terbiyesizin. Kanka ayagi g. Ayagi demisler ben inaniyorum buna.

ayyyy sinir sinir sinir bir konu!!!
Benim de kuzenimin erkek arkadaşı bir kızla kanka(!) bir yıldır aynı evdeler
Yani bu aşama gelene kadar sanırım sizinkini geçtiği yollardan geçti.
hayır kankam demese eşi- sevgilisi dicem o kadar samimiler
Sonuç: kuzenim terketti

Sana kötü bir yönlendirme yapmak istemem ama benim sevgilim böyle bir şey yapsa küçük kıyameti yaşatırdım ona diye düşünüyorum. Bu duruma bir çare bulmazsa sonumuz ayrılığa kadar giderdi benim en tahammülümün olmadığı bir şeydir bu laubalilik. Böyle bir şeyi her şeyi geçtim kendime saygısızlık olarak algılarım. Sen fikrini söylüyorsun, rahatsız olduğunu söylüyorsun, sevgilisin haklısın diyor ama durumda bir değişiklik yok öyle mi? O zaman canım, sevgilin seni yeteri kadar ciddiye almamış ve umursamamış bu konuda. Bence ne kadar ciddi olduğunu ona göstermelisin. Kızla konuşmak da bir çözüm ama ben asıl kabahati sevgilinde buluyorum. Sana yansıttığından çok daha farklı davranıyor ki kıza, kız yüz buluyor. Gerekirse tercih bile sunabilirsin böyle saçmalık olmaz.:50:

Ben de bunlari yazicaktim katiliyorum

Zor bir durum...

O oğlanın o kıza bakışlarını sen bilirsin.

İçinde yaşayan olayları bilen sensin ama şu var sevigilin senin kızdığını kıskandığını bile bile yakınlık kurmaya devam edecekse o insandan ne köy olur nnede kasaba. evlendiğini düşün araya sınır koymuyorsa yapamıyorsa o kızla sevigili olsun madem o kadar iyi anlaşıyorsa... Şuna adım kadar eminim .. bir erkek bir kıza arkadaş gözüyle pek bakmaz... erkeklerin çoğu hep aynı şeyi söyler. kavak yelleri misal ..

istisnalar kaideyi bozmaz ..

Sınırları olmayan kız erkek arkadaşlığı mutlak sevigi olmaya varır.

Bir anlık bir his zaten ateşle barut yan yana durmaz..

Son düzenleme:
bende aynı dertten müzdaribim :(
söyledigimde ise ama yıllardır tanıyorum falan diyor, sonra kız nışanlandıda rahatladım (darısı seninkinin kankasının basina (: )
ayrıca bende ateşle barutun yan yana durmamasından yanayım ama gelde erkeklere bunu anlat!

Ahh ahh o kankalarrr :47::47:
Benim de sevgilimin kankası var. Canım cicim diye konuşmuyorlar gayet iyi arkadaşlar ama seninki de abartmış biraz.
Kesin tavrını koy bence. Kızdan kıllandım ben. :20::20:

Back
X