Sevgilinizin maillerinde uygunsuz fotolar bulursanız...

erkekler bu konuda hiç ama hiç kadınlar gibi değil, çok daha duygusuz ve düzeysizler. bunu ben de kabul etmek zorundayım bu saatten sonra

düzeysizlilklerinden çok akılsızlar yani ne oldu çıplak kadına baktında he ne oldu fotografta bi göğüs gördün
dokunmadıkları şeyin nesinden zevk alırlar hoşlarına gider hiç anlamam :1:
onlarında yapıları bu işte kabul etmek lazımkaydirigubbakcemile3

ben ordaki gacılardan daha güzelim işteee lülülülülülü

çok sinir bozucu bi durum ama bakmayan erkek yok sanırım. you-know da demiş burda okuya okuya her erkek bakıyo diyebiliyorum artık. aman ben görmeyim hissetmeyim. bakıyo mu bakmıyo mu bilmiyorum şu an ama noluuurr başıma böyle bişey gelmesin. çok incinirim ben... :1no2:

konuşma kız onla baya bir süre. yalvartana kadar. adamdaki cevaplara bak be. affetsen gene yapcak... Çok üzgünüm çoook

kafam karıştı:sinifsinif:

kafan karışmasın
senin yapacağın tek şey intikam fln değil çünkü o zaman erkek seni suçlu gösterip üste çıkacak
sen şimdi onu bizden iyi tanırsın zayıf noktasından vur çektir biraz süründür anlasın hatasını bi dahada yapamasın
ama senin erkek arkadasında pek pişkin

ben ordaki gacılardan daha güzelim işteee lülülülülülü

çok sinir bozucu bi durum ama bakmayan erkek yok sanırım. you-know da demiş burda okuya okuya her erkek bakıyo diyebiliyorum artık. aman ben görmeyim hissetmeyim. bakıyo mu bakmıyo mu bilmiyorum şu an ama noluuurr başıma böyle bişey gelmesin. çok incinirim ben... :1no2:

konuşma kız onla baya bir süre. yalvartana kadar. adamdaki cevaplara bak be. affetsen gene yapcak... Çok üzgünüm çoook

:) gönderen kişiye neden gönderdin bana bunu diye soracağı için silmemiş ve taslaklara kaydetmiş. hiç ama hiç inandırıcı gelmedi bana

kafan karışmasın
senin yapacağın tek şey intikam fln değil çünkü o zaman erkek seni suçlu gösterip üste çıkacak
sen şimdi onu bizden iyi tanırsın zayıf noktasından vur çektir biraz süründür anlasın hatasını bi dahada yapamasın
ama senin erkek arkadasında pek pişkin

benim erkek arkadaşım böyle haksız olduğu bir durumda hemen savunmaya geçer ilk etapta, sonra sonra yumuşar. zaten bakmadığını, gönderen kişiye neden gönderdiğini soracağı için silmediğini anlattı.. beni suçlamadan önce dinlemen gerekirdi diye sert tepki verdim diyor. içim rahatladı biraz:1rolleyes:

benim erkek arkadaşım böyle haksız olduğu bir durumda hemen savunmaya geçer ilk etapta, sonra sonra yumuşar. zaten bakmadığını, gönderen kişiye neden gönderdiğini soracağı için silmediğini anlattı.. beni suçlamadan önce dinlemen gerekirdi diye sert tepki verdim diyor. içim rahatladı biraz:1rolleyes:

bana o fotoğrafları neden gönderdin demeside yeterliydi yalan söylemiş belli :olmaz:

Ee,bir de bikini giymeyeceksiniz!..Başka bir yerde okumuştum yanılmıyorsam.Sevgiliniz yasaklamış.Bu yaptıkları için mi giymeyeceksiniz?Mükafatlandırın onu,brawo...aklinialirimsmile

Ee,bir de bikini giymeyeceksiniz!..Başka bir yerde okumuştum yanılmıyorsam.Sevgiliniz yasaklamış.Bu yaptıkları için mi giymeyeceksiniz?Mükafatlandırın onu,brawo...aklinialirimsmile

o mesele ayrı ama.. hem ben de günümüzde deniz kıyafeti denilerek normal olarak kabul edilse bile tanımadığım bir çok erkeğin öyle ya da böyle, iyi ya da kötü niyetle vücudumun neredeyse hepsini görmesini istemem. kendimi eşim olacak insana saklamak isterim her anlamda. bu benimle ilgili bir konu, onun dayatması değil.

o mesele ayrı ama.. hem ben de günümüzde deniz kıyafeti denilerek normal olarak kabul edilse bile tanımadığım bir çok erkeğin öyle ya da böyle, iyi ya da kötü niyetle vücudumun neredeyse hepsini görmesini istemem. kendimi eşim olacak insana saklamak isterim her anlamda. bu benimle ilgili bir konu, onun dayatması değil.

Kendi rızanızla kabullendiyseniz sorun yok,ama sevgilinizin o dediği laflarla kendinizi değiştirirseniz yanlış yaparsınız.Kendisi tasvip etmediği görüntülere bakmaktan kendini alıkoyamamış ama.Nerde dürüstlük?Kendi ile çelişiyor.:delphin:

Kendi rızanızla kabullendiyseniz sorun yok,ama sevgilinizin o dediği laflarla kendinizi değiştirirseniz yanlış yaparsınız.Kendisi tasvip etmediği görüntülere bakmaktan kendini alıkoyamamış ama.Nerde dürüstlük?Kendi ile çelişiyor.:delphin:

evet böyle bir teklif ondan geldi, ama bana da mantıklı geldiği için kabul ettim.

ama bu kendisiyle çelişmesi konusunda sonuna kadar haklısın.. katılıyorum sana

Seni yargılamak için demedim bunları.Kimse için kendinden vazgeçme.Bak değer mi?Gördün.:umursamaz:

biliyorum zaten öyle algılamadım, kimsenin kimseyi yargılama gibi bir durumu olamaz zaten, ne senin beni ne de benim seni.. burada anlaşıldığımı hissediyorum zıt fikirlerimiz de olsa..

bu konuda senin fikrini merak ettim, sen ne yapardın böyle bir durumda?

Benle senin içinde bulnduğumuz durum farklı o yüzden bir yorum yapamadım ben.
Şöyle farklı.Ben kendimi kısıtlattırmam.Neysem oyumdur.Bir erkek beni değiştirmeye kalkamaz.Kaldı ki eşimi de ona göre seçtim.bayanssulusmile
Seni kısıtlayıp ,arkandan kısıtladığı cicileri giyen kadınları pc'ye kaydeden bir erkeğin samimiyetinden şüphe etmelisin.Ona yaptığının yanlış olduğunu ,kendi ile çeliştiğini söylemelisin açıkça.Seni bikiniyle gezdirecek kadar mezhebim geniş değil diyorsa,benim de pc de çıplak kadın depolayan bir erkekle beraber olacak kadar mezhebim geniş değil ,de.O zaman belki mezhebi geniş ne demek onu tekrar bir sorgular.sempatiksalakcinniGerçi bunu demen için sana yaptığı haksızlığı kabullenmem gerekir.Seni kısıtladığını kabul etmediğin için onun bu dediklerini de yüzüne vurur musun bilemem? akannehir

işte biz farklıyız bu konuda dediğin gibi, ben kısıtlama olarak düşünmüyorum belli başlı şeyleri.. ama bu düştüğü çelişkiyi kabullenip hatasını düzeltmesini sağlayacağım, orada hemfikiriz.

canm bence fazla abartıosun erkekler hep böle emin ol. bundan öncekiler de sonrakiler de -ki umuyorum olmaz- hep aynıdr aynı olack. bu seni sevmediği ya da aldattğı manasına gelmz zatn bu erkeklern doğasnda var olan bişi.bazıları demiş fotoğrafa bakıp tatmn mi olacak evet olacak, dünya kadar dergi boşuna basılmıo.kıskanman çok normal ama sapıklık olarak kesnlkle algılama daha hoşgörülü yaklaşmanı tavsie ediorm. erkeklern böle şeyleri vardr ve kurcalamamak en iisi yoksa insan soğuyablr.

Back
X