• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin, siz olmadan eğlenmek için gece dışarı çıkmasına izin verir misiniz?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Sevgilinizin, siz olmadan eğlenmek için gece dışarı çıkmasına izin verir misiniz?:delphin:

valla dışarı kiminle çıkacagına baglı ben güveniyorum ona.ama güvenmediğim arkadaslarıyla bi yere gidecekse asla izin vermem.zorlada gidecem derse burnundan fitil fitil getiririm..eger güvendiğim arkadaslarıyla cıkacaksa izin verirdim kişiye bağlı..

izin vermem tabi, çünkü benim öyle bi iznim yok herşey karşılıklı efenim:1closedeyes:
ortak arkadaşlarımızla bi plan yaparsa belki bi düşünürüm...ama yok yooook ozaman da benim de gelmem şart:oklava:

benim çıkma imkanım olsa ve o bensiz tercih etse asla tahammül edemem :oklava: kaydirigubbakcemile3
ama suan benim gece onun yanında olabilme gibi sansım olmadıgına göre
gittigi yere ve yanındaki kişilere göre hay hay sewgülüm git tabi Şeniz
mesela bugun arkadaslarıyla halı saha maçı var gitsin top sektirsin kaydirigubbakcemile3
valla benimkisi alkol kullanmadıgı için öle gece alemleri pek yoktur gezsin yozsun ama arasıra :1hug:

eşim de bensiz gider ben de eşim olmadan giderim.
yapışık ikiz değiliz ki.
bir de zaten biz birbirimizden izin almayız, haber veririz.

bende müsade ederim arada çıkmasına...
yapışık ikizler gibi olmanın çok alemi yok benim içinde...
sanki izin vermesek gitmiyeceklerde,ne yapıp edip yalan söyleyip yapıcaklarını yaparlar zaten...
no problem yani....:delphin:

gece mi? dışarı mı? bensiz mi..?:çok üzgünüm:

benimkü artukun gece cıkmalarını aştı , ülkeler arası sürtiyiisenağlama
bigün orda bigün burda..
artık nerde kimle ne tür münasebetler içinde bulunduğunu bilemiiciimm:dilcikar:

gözün çıksın adam diyorum , gülüyo sadece , bu yüden şüphelenmedim heç hihoyyyt

Benimki çıktı :( Çıktığı arkadaşını tanıyorum, birey olarakta iyi birisi ama çok çapkın. Bu konuda aşkımı uyardım. O tür hareketlere senide çekmeye çalışırsa sana güveniyorum yapma böle bişe dedim. Yapmam aşkım dedi. Hatta bu konu o arkadaşının kulağınada gitmiş ve benle konuştu. O konuşmadan sonra onla çıkmasına izin verebilirim dicem ama yok hala veremiyorum :( En son beraber bi düğüne gittiler. Onda da baya kapris yaptım ve en fazla yarım saat durabildi :)

ya eğlenmek derken nasıl eğlenmek?güvendiğim birileriyle arada yemeğe gitmesine arkadaşlarıyla gezmesine bişey demem.amaaaa ne o eğlenmek falan! asla izin vermemmm...ben eğlendiririm onu :)))

Tamam evliyiz , beraber birşeyler yapıyoruz , aynı evi aynı yatağı paylaşıyoruz.
Ama bu birey olarak kendi arkadaşlarımızla zaman geçirmemize mani olmamalı bence.
Ne yani ben kız kıza pijama partisine gitsem onu da mı götürücem yanımda.
Ben kesinlikle mani olmam dışarı çıkmak isteyişine çıkar da , genelde çocukluk arkadaşlarıyla çıkar bazen maça gider bazen yemeğe içmeye yada..
Bu konuda güvenimi suistimal edecek bir hareketi olmadı.
Hatta ben bazen dışarı çıkmak istediğinde arkadaşlarıyla çıkmasını öneririm , kendi planım vardır çünkü.
Henüz onsuz dışarı çıkmadım ama..
Bana evliliğin sorumlulukları için verdiği çabanın yanında önüne gidemezsin edemezsin gibi set koymak uygun gelmiyor..
Keşke zamanımız olsa da kendi başımıza ilgileneceğimiz hobilerle uğraşsak ama zaman yok
Çalışmaktan helakız zaten , bırakıyorum adam 1 gece eften püften konuşsun arkadaşlarıyla , eski günlerini yad etsin , sonra en güzeli karımın yanı diyip gecenin sonunda gelsin yanıma :)

tabikide veririm :delphin:
vermeme gibi bi lüksüm yok zaten adamın işi gece hayatı :roflol:

Eskiden çok eğlenen gece dışarı çıkan biri olduğu için.. Artık asker dönüşü yok böyle bişey yasakkelime

Back
X